Konspirasjonsteorier Korrupsjon

Har vi den nye «virusskremselen» gående allerede?

 

svartedauden_fin
Bøh – Svartedauden er tilbake… Bli hjemme!

Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Ikke før har støvet fra sagmuggen nådd å legge seg etter «sirkus korona», så meldes det om gjenoppstandelsen av… trallalla, Svartedauden!!! Ja, du leste riktig. Du vet, den samme typen sykdom som blusset opp midt på 1300-tallet og kverket folk over en lav sko her i Europa. Jeg snakker om at byllepest nå er meldt kommet tilbake. Smak litt på akkurat det ordet: «Byllepest»… Brrr, det går litt frysninger nedover ryggen, ikke sant?

En mann i Bayan Nur i den kinesiske regionen Indre Mongolia, ble, etter sigende, bekreftet å være smittet av byllepest sist lørdag. Et enda nyligere tilfelle dreier seg om en 15 år gammel gutt som skal ha vært i kontakt med et smittet murmeldyr. Som følge av dette har de kinesiske myndighetene innført et forbud mot å jakte på- og spise dyr som kan tenkes å være bærere av smitten. Det meldes at forbudet vil vare ut året. Mon tro om Kina vil innføre flere forbud og/eller kneblende lover i kjølvannet av disse to tilfellene? Jeg mener, det er jo blitt så populært hos etablissementet å forsøke slå politisk mynt på medisinske kriser. Kriser de gjerne skaper via laboratorieskapte biovåpen. 

Selv om pest har forekommet sporadisk helt opp til vår egen samtid, kan det jo hende at dette er de samme mørkemennene som stod bak «korona» som nå forsøker peise på med enda en ny svindel. Skal de nå forsøke å spre – ikke viruset – men bakterien som skaper byllepest? Erfaringen har vist oss med all mulig tydelighet at herskerpakket kaster inn alt de har av ressurser i disse tider. Mon om dette er nok et ledd i deres streben etter å oppnå sin våte drøm, nemlig den nye FN-ledede verdensorden. Ja, for byllepest er jo heller ikke det eneste de har kommet drassende med helt nylig. Det har blant annet også vært snakk om et nytt virus «med pandemipotensial» funnet hos kinesiske griser. Makan til virus-comeback… Vi kan fastslå at metodikken er den samme: Orden gjennom kaos. Og frykt.

underskrift_are_blaa

Kilde: Dagbladet.

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

2 kommentarer på “Har vi den nye «virusskremselen» gående allerede?

 1. wilting

  Det er bare ett par år siden det ble gitt grønt lys til å grave opp lik, for å ‘forske’ på Svartedauen! Så ja, dette virker som en bestilling fra de samme interessegruppene. Flere står i kø. Bl.a er det varslet nye sykdommer pga smelting av permafrost. Så ‘alibi’ er også på plass.

  Liker

 2. CARL Erik

  JA….nå peiser de på…..skremsel og nye lover og alle går i tog i hele verden…..
  Vår reelle fare er at et nytt modifisert toxin/virus slippes ut ganske snart…..da kan det bli alvor….det er det jo ikke nå…..så raser økonomien i grus i Norge……det blir nye tider og folk våkner vel først da…..litt sent ???

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: