svartedauden_fin
Bøh – Svartedauden er tilbake… Bli hjemme!

Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Ikke før har støvet fra sagmuggen nådd å legge seg etter «sirkus korona», så meldes det om gjenoppstandelsen av… trallalla, Svartedauden!!! Ja, du leste riktig. Du vet, den samme typen sykdom som blusset opp midt på 1300-tallet og kverket folk over en lav sko her i Europa. Jeg snakker om at byllepest nå er meldt kommet tilbake. Smak litt på akkurat det ordet: «Byllepest»… Brrr, det går litt frysninger nedover ryggen, ikke sant?

En mann i Bayan Nur i den kinesiske regionen Indre Mongolia, ble, etter sigende, bekreftet å være smittet av byllepest sist lørdag. Et enda nyligere tilfelle dreier seg om en 15 år gammel gutt som skal ha vært i kontakt med et smittet murmeldyr. Som følge av dette har de kinesiske myndighetene innført et forbud mot å jakte på- og spise dyr som kan tenkes å være bærere av smitten. Det meldes at forbudet vil vare ut året. Mon tro om Kina vil innføre flere forbud og/eller kneblende lover i kjølvannet av disse to tilfellene? Jeg mener, det er jo blitt så populært hos etablissementet å forsøke slå politisk mynt på medisinske kriser. Kriser de gjerne skaper via laboratorieskapte biovåpen. 

Selv om pest har forekommet sporadisk helt opp til vår egen samtid, kan det jo hende at dette er de samme mørkemennene som stod bak «korona» som nå forsøker peise på med enda en ny svindel. Skal de nå forsøke å spre – ikke viruset – men bakterien som skaper byllepest? Erfaringen har vist oss med all mulig tydelighet at herskerpakket kaster inn alt de har av ressurser i disse tider. Mon om dette er nok et ledd i deres streben etter å oppnå sin våte drøm, nemlig den nye FN-ledede verdensorden. Ja, for byllepest er jo heller ikke det eneste de har kommet drassende med helt nylig. Det har blant annet også vært snakk om et nytt virus «med pandemipotensial» funnet hos kinesiske griser. Makan til virus-comeback… Vi kan fastslå at metodikken er den samme: Orden gjennom kaos. Og frykt.

underskrift_are_blaa

Kilde: Dagbladet.

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame