Samfunnsproblematikk

Norsk bruk av bistandsmidler: 588.000 skattekroner ble i fjor donert til Gunhild Stordalen og hennes private konferanse i Stockholm

pengekoffert_fin

kiri_&_tuca
Skrevet av Kiri

I juni i fjor ble det brukt 588.000 skattekroner på å fly inn publikummere til Gunhild Stordalen sin EAT Foundation konferanse i Stockholm. Disse midlene ble hentet fra bistandsbudsjettet og gikk altså til å fylle opp setene på en privat konferanse. 

I likhet med Sløseriombudsmannen her på Facebook har jeg noen spørsmål til Direktoratet for utviklingssamarbeid, aka Norad, og resten av apparatet som vedtok å bruke disse pengene på denne måten:

– Dette er altså bistandspenger, men hvordan har disse pengene kommet u-land til gode?
– Hvor er «bærekraften» det snakkes så mye om, når man her bruker store midler på å fly folk verden rundt for å fylle opp konferanse-seter?
– Er det en oppgave for den norske stat å kaste glans over en privat arrangert konferanse i Stockholm?

Sløseriombudsmannen avslører også at 4,8 millioner bistandskroner ble brukt på å sponse Petter Stordalen og hotellarbeidere fra Kambodsja. Hvordan kan man kalle det for u-hjelp når man donerer vekk mengder av penger til rikfolket på denne måten??? Jeg trodde jo at bistandsmidler gikk til trengende mennesker..  

Apropos «bistand»: Da de norske bistandsmidlene skulle overhendes det krigsherjede Syria, måtte dette skje ved at kofferter med kontanter ble fraktet over grensa inn i landet. (Syria hadde sitt eget banksystem). Disse koffertene forsvant imidlertid over den syriske grensen inn i ISIS-terroristenes territorium, og ingen vet strengt tatt mer om disse pengenes skjebne. Hvor mange milliarder snakker vi om her? Fy f…

Trenger det egentlig bli enda mer synlig at vi styres etter en annen agenda? Dette er bevisst uthuling av den norske statskassa, og jeg lurer på hva de politiske beslutningstakerne får som kompensasjon for å gjøre ting som dette mot sitt eget folk. Hvem har «snakket sammen her» og hva er blitt gitt under bordet? Hvem smøres her? Og hvem begunstiger seg selv med folkets penger?

Vi lures trill rundt av de kjeltringene som er satt til å lede oss. 

kiris_undersskrift

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Are og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

3 kommentarer på “Norsk bruk av bistandsmidler: 588.000 skattekroner ble i fjor donert til Gunhild Stordalen og hennes private konferanse i Stockholm

 1. Hei veldig fint at noen tørr være ærlige

  Liker

 2. Frank Johan Dalberg

  Vi har en «statsminister» som selv er en av verdens mest korrupte personer, så hva forventes egentlig? HERR stordalen er da også den som har fått mest coronastøtte i Norge. Med god margin til mer samfunnsnyttige selskaper har han mottatt langt over 100 000 000… Ja det står OVER ett hundre millioner norske skattekroner.

  Liker

 3. ARILD SABBASEN

  Det er bare svindel fra ende til annen !!!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: