coronavirus_fin
Bøøø! Kjenner du deg klar for vaksinen?
are_thmb_fin
Are

I løpet av de siste fire månedene har vi vært vitne til et storstilt bedrag som aldri før. Våre egne myndigheter kastet seg resolutt ombord på Sirkus Korona, en simpel virus-svindel i likhet med svineinfluensaen, sars, ebola, zika, osv. (Personlig synes jeg zika-svindelen var spesielt fascinerende: påstanden om at et virus som tidligere hadde vist seg henimot harmløst, nå hadde blitt alldeles fryktelig! Akkurat som meslinger…). Dere husker sikkert alle disse tidligere forsøkene på å få oss til å tro at vi stod på randen av utryddelse, bare for at det plutselig ble dønn stille. Medias blodrøde overskrifter var borte vekk – poff! På dette tidspunkt hadde gjerne den aktuelle vaksinen solgt bra, og nå var omkvedet at det ikke var noe mer å bry seg om. Forskjellen med korona-krisen, er at de satte et ekstra gir inn i forhold til tidligere. Hele statsapparater ble med på svindelen, en svindel som er åpenbar at man må være blind for ikke å ha skjønt tegninga. 

Røde koronatall ble – og blir trolig enda – kokt sammen fra det store intet. På denne måten har de greid å skape mye frykt i befolkningen. Sykehus ble stående tomme og underbemannet for å kunne ta imot den forventede stormen av koronapasienter. En storm som aldri kom. Noen mener at stormen uteble nettopp som følge av smittevernstiltakene, men det kan umulig være forklaringen. Vi skulle tross alt ha sett langt flere koronasjuke, tross tiltakene. Resultatet av koronaberedskapen var at virksomheten ved andre sykehusavdelinger ble sterkt redusert, noe som må ha gått utover andre, virkelig trengende pasienter. Hvor mange av disse trengende døde uten å få hjelp?

Det skal også nevnes at de svært inngripende statlige tiltakene har fått behørig kritikk fra medisinsk hold. Faktisk er det sådd tvil om tiltakene har hatt noen effekt overhode. Vi vet imidlertid helt positivt at tiltakene har hatt gjort at mengder av nordmenn og private foretak er på felgen økonomisk. For hva da? Jo, som følge av et virus (hvis det overhode eksisterer) som er for ordinær influensa å regne. (Og tallene modereres fortløpende, noe som kanskje ender i en konklusjon om at viruset aldri eksisterte eller at det ikke skapte sykdom i det hele tatt. Hvem vet…).

 

Erna toer sine hender

Vår egen statsminister har i ettertid innrømmet at de nasjonale tiltakene var overdrevne, men at de ble besluttet iverksatt under affekt. Ja, du leste riktig: Solberg unnskylder seg med at hun handlet mer eller mindre i panikk… Hun var så redd, nemlig. Klyp meg i armen. Hva har en statsminister alle departementer og ekspertutvalg til, annet enn å få kvalifiserte råd fra disse. Hadde regjeringen lyttet til folkehelseinstituttet, så hadde vi unngått denne misæren. Men Erna ville heller handle i affekt. Når befolkningen kjøper dette åpenbare tullet fra statsministeren, så fortjener vi nesten denne trakasseringen.

 

Har vi sett det siste til sirkus korona?

Så til saken: Er det nå endelig satt et punktum for Sirkus Korona? Ikke nødvendigvis, for det har nå blitt dratt i tråder på nytt. Det hevdes nå å ha oppstått en oppblussing av smitten igjen, som følge av for raske åpningstiltak. Konsekvensen er at reglene har blitt strammet inn med nye smittevernstiltak i Spania, England, Kosovo, Iran, Israel, Marokko og i flere amerikanske delstater. I den australske byen Melbourne har de nå innført lockdown i minst seks uker!

I en nylig artikkel skriver NRK at gjenåpningsprosessen i de spanske provinsene Lleida og Lugo har blitt satt i revers etter (påstått) økning i koronasmitte. Så får de av oss som ønsker det tro på at det er snakk om tall med rot i virkeligheten denne gang. Selv himler jeg bare oppgitt med øynene…

NRK skriver:

Flere steder som hadde begynt å åpne etter koronapandemien strammer igjen på tiltakene. Folk må holde seg inne, utesteder blir stengt og munnbind påbudt. Helsedirektoratet har advart om at det samme kan skje i Norge. 

Nå må restaurantene og barene [i Spania] redusere kapasiteten sin med 50 prosent. Folk blir pålagt å gå med munnbind ute, også på strendene og ved svømmebassenger. 

Det skulle ikke forundre meg om Solberg og resten av pakket på tinget nå følger etter og strammer inn på nytt. Assisterende norsk helseminister Espen Rostrup Nakstad har allerede advart om at det kan komme nye smitteutbrudd her til lands i tilfelle folk slapper av for mye, ikke lenger holder avstand og går ut når de er syke. Det betyr at vi får være advart… gjengen på tinget er ikke fremmed for å gi gass på nytt. 

 

Vil eventuelt nye innstrammings-tiltak blir?

Hvis regjeringen nå forsøker seg med nye tiltak, så håper jeg at dette er dråpen som får begeret til å renne over for Kari og Ola. Jeg er imidlertid langt fra sikker på at det vil bli noen folkelig motstand, for jeg trodde jo heller ikke på forhånd at plottet så langt skulle være mulig å gjennomføre. Det viste seg dessverre mulig. Til gangs også!  

Som vi har sett må det ha vært en svært mektig maktkabal bak korona-svindelen, siden den åpenbart hadde mandat til å styre statsapparatet i land etter land til å iverksette et økonomisk strupetak på sin egen befolkning. Denne svindelen greide de å holde gående i månedsvis, tross alle avsløringer som fortløpende fant sted. Fascinerende. Og nå forsøker de sannelig et «comeback» via nye innstramminger. 

bli_hjemme_fin
Ikke tenk, bare adlyd!

Hva kan vi gjøre?

Hvordan skal vi komme dette gjennomført korrupte ondet til livs? Vel, vi kan i alle fall droppe fåfengte forsøk på underskriftskampanjer og demonstrasjoner. «Enda en demonstrasjon» funker definitivt ikke. Underskriftskampanjer, om mulig, i enda mindre grad. Mer enn noen gang trenger vi nå å grave fram vikingen i oss. Vi består av altfor mange feminiserte mannfolk, hjernevasket av de marxistiske mediene og skolesystemet vårt. Mannfolk må begynne å stå opp for seg selv og sine nå! Hadde vi vært som mannfolka fra 1000 år tilbake, ville vi marsjert inn på tinget og pælmet Solberg og resten av pakket som tomme tønner ned Løvebakken. 

stats
Her er offentlig korona-status for Norge, 10. juli 2020. Kilde: NRK

For å slutte på oppløftende vis, vil jeg si følgende: det er min oppriktige tro og mitt håp at vi vil bli vitne til en forløsning fra disse kreftene som har spilt det ene virus-pusset etter det andre over oss. Jeg snakker her om regelrette galninger uten så mye som antydning til empati, som dessverre eier jordas storindustrier og banker. Ved hjelp av deres enorme pengepose holder de resten av oss under hælen. Vi trenger først å våkne til realiteten og kalle dette for hva det er, nemlig storstilt svindel. Deretter må vi omsette innsikten i konkret handling. En god livsfilosofi i mange henseende er å gjøre det som faktisk nytter. Så også i denne sammenheng. «Enda en demonstrasjon» er som sagt ikke veien å gå. Det må noe mer håndfast til. Og, ja, trolig snakker vi her om sivil ulydighet…

underskrift_are_blaa

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame