oppvakning_fin

Skrevet av Kiri.

kiri_2015_min
Kiri

Det er deilig å se at våre norske brødre og søstre finner veien ut av jungelen av propaganda og løgn. Selv om prosessen har gått sakte etter min smak, kan mye nå tyde på at det tross alt går riktig vei. Endelig! 

Hvis vi ser oss tilbake, kan vi se at folks hverdag bare har blitt vanskeligere og vanskeligere. Økonomisk sett har veggene bare kommet tettere og tettere på oss, og med koronakrisa har det toppa seg fullstendig. Solberg-regjeringens sinnssyke tiltak for å få bukt med et virus som kun er påstått å eksistere(!) har tatt levebrødet fra mange. Hadde dette vært ekte smitteverntiltak, ville vi sett større variasjon i hvert lands håndtering av situasjonen. Både større variasjon i type smittevernstiltak og større variasjon i tidspunktet for når tiltakene ble satt i gang. Det vi derimot opplevde var at landene stengte ned grenseovergangene og forretningslivet så og si samtidig. Inni mitt hode betyr det én ting, nemlig at regjeringene rundt om handlet på ordre fra høyere opp et sted. Den danske statsministeren har vært unnvikende når det gjelder å svare på hvor dette direktivet kom fra. Her i Norge har Pål Steigan bedt statsministeren forklare hva som ledet til tiltakene, men uten å få noe svar. Offentlig har Solberg forsøkt å unnskylde seg med at hun handlet i affekt(!) DET er noe som burde oppta flere.

konspirasjonsnott2

Heldigvis skjønner fler og fler at koronakrisen er svindel, men det er overraskende mange som enda ikke gjør det. Ja, for Erna Solberg sitter fortsatt som statsminister etter det jeg har fått med meg. (Min mening er at det ikke finnes gode nok bevis for å si at Solberg har blitt satt under administrasjon av Trump, selv om andre hevder det. Inntil da krysser jeg fingrene for at det stemmer).

Det synker inn hos folk hvem som har sittet med den virkelige makten og styrt begivenhetenes gang. Sirkuset kjent som «politikk» blir også hele tiden avkledd for den svindelen det er. Hvilket parti eller partikoalisjon som sitter med makta har jo ingenting å si, siden politiske partier og deres ledere er (eller raskt blir) korrupte håndlangere for den virkelige makta.

Varslere som forsøker å spre fakta i sosiale media, støter raskt på en vegg av sensur. Facebook og YouTube er notoriske når det kommer til det å fjerne visse stemmer, uten å kunne begrunne det. Noen varslere opplever også anmeldelse og fengsel. Andre igjen blir tvangsinnlagt i psykiatrien, siden psykiatri er noe som brukes ovenfor de mest hardbarka dissidentene. Nå har jeg selv akkurat havnet i Facebook-fengsel for 30 dager. Grunnen var at jeg postet følgende meme med bilde av Hitler: 

the_reich_thing

En ung mann jeg kjenner ble nylig anmeldt til politiet for noe han hadde skrevet på Facebook. Det endte med en samtale med PST på kafè.

For en tid tilbake kunne vi lese i Resett at det er ønske om å straffeforfølge konspirasjonsteoretikere. Dette er i seg selv et godt tegn, for det viser at «noen» føler seg truet av at mange nå har blitt bevisste. Folk har begynt å følge med i timen, og landsmorderen Gro H. Brundtland gremmer seg over at de har begynt å miste grepet rundt hva folk blir fortalt.

Hvert år siden 2012 har det vært et stort frafall av abonnenter fra lame stream media. Morgenbladet har mistet hele 40-50% av abonnentene. Likevel ville staten doble støtten til denne avisen, til cirka 10 millioner skattekroner. Pressestøtten nærmer seg 2,7 milliarder kroner, og det blir mer og mer åpenbart at statens fiolin fortsetter å spille til tross for at skuta synker.

Bevisstheten vår er i rask endring. Det kommer veldig tydelig frem når vi nå ser hvordan Kari og Ola snur ryggen til propaganda og holdningsplassering fra de korrupte riksdekkende media – trykket på skattebetalernes regning. Å kontrollere informasjonen har alltid vært viktig for maktkabalen og her har media spilt en helt sentral rolle. Sannheten har alltid vært tyranners verste fiende, men nå brister demningen for de! Sannheten kan ikke holdes tilbake lengre, og koronakrisen har vært helt instrumental i vår oppvåkning.

All min kjærlighet!

kiri_sign

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Are og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame