corona_financial_crisis_fin

Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Under kan du se et videoklipp hvor britiske media avslører at koronakrisen i realiteten er oppkonstruert. I klippet forteller reporteren at Covid-19 bokføres som dødsårsak,
bare vedkommende tidligere har fått påvist smitten. Det spiller ingen rolle hvor lenge siden vi snakker om her, eller om vedkommende har hatt noen symptomer. Selv i tilfeller hvor folk åpenbart har omkommet i trafikkulykker, blir dødsårsaken oppgitt å være Covid-19. Det betyr: Smitte- og dødstallene vi har blitt presentert for er fullstendig uten troverdighet.

Alle de tomme sykehusene

Dette er selvfølgelig langtfra eneste gang koronakomplottet er avslørt. Vi har nemlig kunnet se drøssvis av amatørvideoer, hvor alminnelige mennesker hadde filmet både utenfor og innenfor veggene til sykehus på tvers av kontinentene. Videoene avslører at sykehusene hadde satt driften på sparebluss, for å kunne ta i mot den pågangen av Covid-19 pasienter. En pågang som hadde blitt spådd på bakgrunn av computer modellering. Ved å ikke ta utgangspunkt i faktisk forekommende data, kan man lage de prognosene man vil. Det avhenger nemlig bare av hvilke tall man mater inn. Dødeligheten til dette viruset – hva enn det egentlig er for noe – ble på forhånd estimert til å være hele 135 ganger større enn det har vist seg å være. Og bak denne overestimeringen står det «ærverdige» Imperial College i Storbritannia.

Også helsepersonell har avslørt hvordan koronatallene kokes sammen på sykehusene. En amerikansk sykepleier var blant de som var modige nok til å avsløre dette:

Covid-19 bølgen kom aldri. Slik ble sykehusene stående som øde bygninger uten aktivitet. Hvor mange andre trengende pasienter har omkommet uten å kunne få tilgang til livsreddende helsetjenester under denne tiden? Ingen vet. Og vi får trolig heller aldri vite det.

Hvor er koronaviruset?

Jeg kunne dratt fram så utrolig mye annet i denne sammenheng. Ta f.eks. det faktum at de enda ikke har greid å isolere og påvise selve viruset. Koronaviruset er bare ANTATT å eksistere, men det kan like så godt dreie seg om materiale som stammer fra vår egen kropp! Dette er enda en bit i mosaikken som viser at vi holdes for narr.

Hvordan har de greid å komme unna med dette, når svindelen tross alt har vært avslørt såpass mange ganger? Det viser vel mest av alt at befolkningen har tilgode å begynne å tenke kritisk over situasjonen. Norske myndigheter har nå gått inn for 100 års hemmelighold angående hva som fikk regjeringen til å iverksette disse ødeleggende tiltakene. Selv ikke DET får folket til å reagere… Hvordan kan det ligge statshemmeligheter skjult i smittevernsvurderinger?! Sukk!

Hvor lenge tør den bakenforliggende maktkabalen å fortsette å tøye den samme strikken? Nei, vent, stryk det. Det virkelige spørsmålet er nok snarere dette: Hvor lenge tenker du og jeg og alle andre å sove til dette makabre spillet fra en bitteliten maktkabal?! Det er kun folkets blindhet og unnfallenhet som gjør at galskapen kan fortsette!

For å avslutte med et positivt budskap vil jeg påpeke at jeg er optimist. Jeg tror oppriktig at vi vil frigjøre oss fra dette herskerpakket. Det er mye som peker i den retning, heldigvis. Men tiden er en viktig faktor midt oppi det hele. For hver dag disse maktmenneskene får lov til å holde på med sitt spill, påføres både Moder Jord og mennesker mye unødig lidelse. Det vi p.t. vet med sikkerhet, er at Covid-19 har ødelagt økonomien og fratatt mengder av mennesker levebrødet. Om den framtidige hastevaksinen blir en realitet, vil det trolig lykkes edderkoppene å berike seg selv big-time på toppen av det hele.

Skal vi ikke bare fortelle herskepakket og deres politiker-lakeier at vi har fått nok? Skal vi ikke like så godt gjøre det NÅ med det samme? (Hvis ikke nå, når da?)

underskrift_are

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame