Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

For et par dager siden stod et knippe amerikanske leger fram og holdt en utendørs pressekonferanse for hele verden. Disse legene uttrykte indignasjon og regelrett harme over koronakrisen. Legenes budskap var kort og greit at de oppfatter dette som en gedigen bløff. Pressekonferansen ble strømmet direkte på Facebook, hvor den ble delt i bøtter og spann. Senere ble opptaket publisert på nettstedet til Americas Frontline Doctors. Men så oppdaget etablissementet disse legene, og sensurpisken kom resolutt ned…

Nå sensureres videoen overalt, og nettstedet til Americas Frontline Doctors er slettet. Det forteller litt om hvilke krefter som befinner seg bak koronasvindelen.

Hva så med alle de regjeringene som har spilt opp under denne svindelen? Her i Norge har Erna Solberg forsøkt å sno seg unna det faktum at hun ignorerte fagekspertisen ved FHI da hun vedtok å feste økonomisk strupetak på hele nasjonen. Da tiltakene ble vedtatt, var kun tre – TRE – nordmenn (påstått) omkommet av viruset. Hva eller hvem var det egentlig som fikk Solberg til å iverksette disse ekstreme og komplett fornuftsstridige tiltakene på et slikt spinkelt grunnlag? Siden lignende tiltak ble implementert samtidig også i andre land, viser dette at smittevernstiltakene var vedtatt på forhånd, løsrevet fra alle såkalt demokratiske prosesser. Hvem eller hva var det som hadde myndighet til å kunne dikterte regjeringene? Verken den norske eller danske statsministeren har villet svare på det.

I ettertid har Solberg måttet vedgå at smittevernstiltakene ble i overkant ødeleggende. Ikke minst har disse tiltakene medført at mengder av nordmenn nå sitter i saksa som følge av personlig konkurs. Solberg har unnskyldt seg med at hun handlet i affekt(!) Ja, du leste riktig: i AFFEKT! Hun vil altså ha oss til å tro at hun fikk panikk, og at dette var grunnen til at hun ikke enset rådene til ekspertisen. Jeg vet av erfaring at mange har kjøpt denne absurde forklaringen, men det finnes heldigvis mange nå som har luktet den beske eimen fra denne prosessen.

Nå har regjeringen gått inn for 100 års hemmelighold rundt prosessen som ledet fram til smittevernstiltakene. Hva skal man legge i slikt? Føler regjeringen at det brenner under føttene nå? Jeg tror det. Alle burde skjønne at man ikke skal kneble den enorme majoritet for å beskytte en gruppe eldre mot et virus man enda ikke visste for mye om. I slike situasjoner tilsier all fornuft at man retter tiltakene mot gruppen av eldre, utsatte individer. Dette er faktisk helt elementært, men likefullt noe regjeringen valgte å ignorere. Og nå forsøker regjeringen å skjule at det ikke er den – eller vi, folket – som bestemmer politikken her til lands.

Til slutt: Som den fantastisk forutseende personen jeg er (haha), tok jeg vare på pressekonferansen til de nevnte legene. Her er den – enjoy!

Americas Frontline Doctors med sin utendørs pressekonferanse

mvh_are
————————————

Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame