Livsførsel Samfunnsproblematikk Sosial ingeniørkunst

Hvordan finne veien inn til de som har bitt på virus-løgnen!

Skrevet av Kiri.

kiri_2015_min
Kiri

Kjære venner!

 

Juli har rast avgårde i et lynende tempo, nesten uten en eneste solskinnsdag her på Vestlandet. Det har minnet meg mest om høsten og fått meg til å grøsse litt. Jeg grøsser også med tanke på at det bare er et par måneder igjen til oktober. Ja, for dere har vel alle fått med dere at koronabølge nummer to står for døren, og at den er forventet nettopp i oktober? Så da er det vel bare for folk å fylle opp skapet med Toro-supper og Joikakaker igjen.

Det er nesten uvirkelig å skulle se frem mot en runde nummer to med et fantasivirus. Absurd siden mange nå VET at det hele er bygget på en stor løgn. Vi snakker her om et virus som aldri har blitt formelt påvist, men som bare er antatt å eksistere. Jeg sammenligner dette med å være fem år og leke «på liksom leken», bare at denne leken aldri slutter slik at jeg kan gå hjem til mamma, pappa og virkeligheten igjen.

Når jeg forteller andre at jeg ser på viruset og alt sirkuset rundt som en stor svindel, opplever jeg at de rygger bakover. Mennesker jeg kjenner og har en relasjon til blir rasende, og anklager meg for å vise mangel på både empati og samarbeidsvilje. De mener at jeg burde skjønne å isolere meg selv ettersom en eller annens bestemor er i risikogruppa. Og om jeg våger å stå fast ved at det er noe som ikke stemmer med det den offisielle historien, opplever jeg å bli utsatt for mobbing, sosial ekskludering, hersketeknikker og andre psykologiske spill.

En emosjonell kløft deler befolkningen

Befolkningen er delt i to grupper, hvor begge gruppene er sterkt emosjonelt knyttet til det perspektivet de har på ting. Den ene gruppen består av de som har skjønt svindelen og forsøker vekke de andre. I den andre gruppen finner vi de som sitter fast i medieversjonen, altså de som enda ikke har kvittet seg med ko-ko boksen, også kjent som «fjernsyn» eller «TV». Dette er de som har slukt riksmedienes repeterende og hyptotiserende mantra, og føler seg overbevist om at vi står midt oppi en veldig farlig pandemi.

Disse menneskene har sett likposer stablet både på rekke og rad og i høyden. De har blitt fôret med nyheter fra koko-boksen, både til frokost, middag og kvelds. Vi snakker her om sterke bilder hentet fra sykehus, likhus og andre steder. De har sett intervjuer med Dr. Fauci, som selvfølgelig utrykker dyp bekymring for dette dødelige viruset. En annen gjenganger er Bill Gates som gestikulerer nervøst med armene, mens han leter etter de rette ordene for å beskrive den begredelige situasjonen.

my_facebook_wall_fin2
Befolkningen er delt i synet på Covid-19

Herskerne spiller oss opp mot hverandre

Jeg må helt ærlig si at jeg føler med gruppen av mennesker som har kjøpt medieversjonen. Vi kjenner alle til de, og vet at de lever i frykt. Fordi mediene formidler frykt via artikler som dette:

newsweek

På samme tid som vi er glade i de som kjøper løgnen og lever i frykt, ønsker vi inderlig at de skal få åpnet øyene og se virkeligheten slik den er! Mer enn noen gang bør vi forsøke strekke oss etter sannhet og fakta, og forsøke opplyse hverandre i en tid hvor media forsøker lede oss på villspor. Det krever at vi legger vekk egoet vårt og trangen til å ha rett i diskusjoner.

«Sannheten er subjektiv» påstår noen, men det er helt feil. Sannhet er sannhet uansett hva noen skulle føle eller mene om saken. To pluss to blir fire, uansett om «relativister» måtte mene at det også kan bli fem. Å hevde at svaret «kommer an på hvem man spør eller hvordan man velger å regne» er tull. «Min og din sannhet» er noe som de har planta i befolkningen, for å kunne spre løgn og skape kaos. Det samme gjelder folk som hevder at «det ikke finnes verken godt eller ondt, kun erfaringer». Slikt oppfatter jeg bare som fjollete kvasi-spiritualitet og vås fra new-agere og kulturmarxister.

De som hovedsaklig får sin informasjon fra TV-nyheter, karakteriserer gjerne slike som meg som egoistisk, uansvarlig og farlig. Farlig blant annet fordi jeg nekter å dynke huden min i sprit, bruke en latterlig maske over kjeften og holde avstand til andre.

De som har greid å se forbi medieversjonen av virkeligheten, er gjerne de som har kasta ut TVen for lengst. Nå henter de informasjonen sin fra mange ulike kilder, og forsøker pusle sammen et meningsullt hele. Disse kildene kan f.eks. være leger og medisinske forskere som har opplevd å bli sensurert. Og sensuren kommer typisk etter å ha gått imot myndighetenes (og dermed industriens) narrativ. Sensuren til tross, har informasjonen til disse «dissidentene» ofte greid å spre seg som ild i tørt gress før sensursaksa når fram. «Faktasjekkerne» og resten av sensurapparatet greier rett og slett ikke å holde følge lengre. Disse personene blir også ofte lagt merke til nettopp som en følge av sensuren, fordi sensur i dag har blitt et tegn på at noe sant har blitt sagt. Tenk det: sensur er i dag (ofte) et tegn på kvalitet! Det sier litt om tiden vi lever i.

Falske autoriteter som f.eks. Bill Gates har nå blitt gjennomskuet, og fått sin fasade av godhet og filantropi revet ned. Folk har etterhvert innsett at Kill-Bill, Fauci og resten av maktkabalen er fullstendig umoralske mennesker med mørke hensikter. Vi vet nå godt at forskningen som det korrupte WHO viser til er svindel. Jeg og mange andre har etterhvert våknet opp til denne uvirkelige virkeligheten, og har et brennende ønske om å vekke andre.

Allikevel er det smertefult å se alle de godtroende menneskene som sluker og lar seg skremme av medias løgner. Det er grusomt å være vitne til hvordan autoritetstro og empatiske mennesker blir lammet av frykt og frivillig går med på å isolere seg selv. i den tro at dette er det riktige å gjøre. «Det er noe man gjør som et godt menneske – for andres skyld». Dugnadsånd…

Selv mener jeg å tilhøre de som har skjønt at koronakrisen er storstilt svindel. Dette er noe jeg har skjønt etter å ha brukt mye tid på å undersøke detaljene rundt alt som har skjedd. Mange ulike stemmer har fått sin sjans hos meg, og jeg har forsøkt å legge sammen puslebrikkene til noe som rimer med erfaringen. Stemmer som ofte har blitt forsøkt stilnet, men som det viste seg at hadde livets rett! Munnbindet er for meg et symbol på at ytringsfriheten ikke lengre eksisterer.

 

Ulydige leger jaktes ned

Her om dagen kunne vi lese om amerikanske leger som ikke fikk lov til å ytre seg offentlig om den korrupte forskningen som ligger til grunn for både WHOs og dermed hele verdens Covid-19 politikk. Legene får ikke lov å si hvilke medisiner de har oppdaget at virker, og de får ikke lov å kritisere WHO.

Dette er en informasjonskrig. Tredje verdenskrig er det vi nå ser utspille seg rett foran nesa vår. Men denne gangen er det ikke territorier og naturressurser de vil slå kloa i. Nå vil de ha tak i det aller helligste av det hellige, nemlig kroppen, livskraften og følelsene våre. Snart tenker de lansere en eksperimentell hastevaksine, som de tenker tvinge på oss. De er ute etter kroppene våre!

Mens vi bruker energi på å angripe, håne og mobbe våre meningsmotstandere, så kokkelerer «herskerne» på bakrommet. Splitt og hersk taktikken deres funker fortsatt godt, og gjør at de kan gjennomføre planene sine. Det vi må fokusere mer på fremover er å forsøke stå sammen og kommunisere bedre med hverandre. – på tross av at om virkelighetsoppfatningen vår kan være totalt motstridende. Ja, spesielt da.

Vi må stå i kjærlighet og forsøke å forstå hverandres perspektiv, ikke bare være opptatt av å overbevise den andre om at vi selv vet best. Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste for å bli bedre til å lytte.

All min kjærlighet…

kiri_sign

Illustrasjon: Lisens Creative Commons CC0

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Are og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

9 kommentarer på “Hvordan finne veien inn til de som har bitt på virus-løgnen!

 1. Morten Hallangen

  Det du skriver om «viruset», er jeg enig med deg i.
  Egentlig begynner jeg å bli lei dette virus-snakket, men det vil nok bare fortsette. Har også sett noen intervju med David Icke, og må medgi at den måten han presenterer både virus bløffen og 5G virker veldig plausibelt.
  Er ikke enig i deg i alt du sier,men angående virus bløffen – spot on.

  Liker

 2. Sitat:
  >Legene får ikke lov å si hvilke medisiner de har oppdaget at virker, og de får ikke lov å kritisere WHO.<

  Hva skal man med medisiner som virker, mot noe man mener er fantasi og oppspinn?

  Liker

 3. Blir litt frustrert. Hvis viruset ikke «eksisterer», hva dør alle disse menneskene av? Allslags andre sykdommer? Du vil ikke bruke munnbind, eller sprite hender, neivel, men hvordan vil du forklare at nærmere 40 passasjerer har blitt smittet av det nevnte ikke-eksisterende viruset? Hva har de blitt smittet av NORO??? Og så blir det kalt Covid-19 av «gammel vane»??? Jeg vet ikke lenger hva jeg skal tro på… Prøver å leve så normalt som mulig…

  Liker

  • Det er jo et faktum at de enda ikke har greid å påvise viruset helt sikkert (isolere det, som det heter). Så viruset er faktisk en antakelse, slå den. Vi blir innbilt at det er mengder av dødsfall som skyldes Covid-19, MEN:
   – hva med alle de tomme sykehusene på tvers av kontinenter? Dette var sykehus som etter sigende skulle være overbelastet. Fakta er at de sto tomme, noe som ble dokumentert via mengder av amatørvideoer. Hvor ble det av Covid-19 bølgen?
   – det er ingen eksess dødelighet når man ser verden over ett. Og det er det eneste riktige å gjøre. )Tyskland har faktisk færre dødsfall sammenlignet med samme periode i fjor).
   – Hvorfor dør færre av kreft og hjerte-kar sykdom sånn helt plutselig. Er det disse dødsfallene som nå har blitt karakterisert som Covid-19? Vi VET positivt at det har vært fusket mye med tallene her, bl.a. blir et dødsfall karakterisert som Covid-19 dersom vedkommende tidligere hadde smitten konstatert. Det trenger selvfølgelig ikke bety at vedkommende døde av Covid-19.
   – Testen som brukes er fullstendig ubrukelig. Det ble også gjort klart av den som en gang laget denne PCR-testen.

   Osv. osv. Det er så mye mer som kunne vært nevnt, men at dette er en svindel er det ikke tvil om.

   Mvh Are.

   Liker

   • Morten Hallangen

    Såvidt jeg vet ble testen utviklet i 1984, i et forsøk på å oppdage lungekreft i et tidlig stadium. Utvikleren av testen forklarte at den ikke var 100 % pålitelug, og måtte ALDRI brukes for å forsøke å påvise andre infeksjoner.
    Men hva gjør de nå..,?
    Jeg kommer ALDRI til å føye meg i å bli dehumanisert. Maske, antibac eller vaksine? Heller går jeg i fengsel.

    Liker

 4. Tuva Bolstad

  Hvis viruset ikke finnes, og koronatesten er ubrukelig, hvordan forklarer vi da at noen tester positivt og noen tester negativt?

  Liker

  • Gro Wenche Pettersen

   Mennesker, dyr og planter har alle naturlig covid i immunsystemet, selvfølgelig vil da de fleste teste positivt.

   Liker

 5. Harald Nordberg

  Kill-Bill, Fauci og resten av maktkabalen…..
  Det at Gates samarbeider med Fauci som er en del av Trump-regjeringen høres litt søkt ut for meg. Og kan du forklare meg hvilke «mørke hensikter» disse har? Gjerne hvordan du har funnet ut av hvordan du vet deres hensikter også.
  At vi er midt i tredje verdenskrig var nytt for meg, kan du utdype dette litt mer for oss uvitende da du tydeligvis vet så mye mer enn de som ikke har «sett løgnen» .
  Ang det å kalle munnbind for munnbleier, er det en hersketeknikk for å få folk som bruker munnbind til å føle seg ukomfortabel? Hvis ikke lurer jeg på hvorfor du bruker den retorikken da det minner veldig om splitt og hersk .
  Ha en fin aften.

  Liker

  • Hei, det du spør om er jo et veldig omfattende tema da. Hvis du vil vite litt om hvordan Bill Gates har kuppa helsevernet og pressen, sjekk følgende avslørende dokumentar: https://www.corbettreport.com/gates/

   Hvis du vil vite litt om edderkoppen Fauci, bør du lese boka til forskeren Judy Mikovits, «Plague of Corruption». Mikovits er en insider som har jobbet med Fauci. Trump og Fauci er vel ikke akkurat bestevenner, noe som har gått tydelig fram fra Trumps egne uttalelser.

   Dette med tredje verdenskrig er noe som skriver seg tilbake til et brev som maktkabal-medlemmet og frimureren Albert Pike skrev i året 1871. Dette myteomspunnede brevet kan du lese mer om her: https://rense.com/general80/pike.htm Den tredje verdenskrigen består da altså i kampen om mennesket som et åndsvesen og det totale diktatur – den nye verdensordenen, ledet av FN (dvs. maktkabalen som står bak all denne djevelskapen). Denne krigen kom i form av et (påstått) virus, og absurde «smittevernslover» som har blitt kastet over oss.

   Ang. «munnbleier»: munnbindene virker overhode ikke. De blir en grobunn for patogener og de hindrer passende opptak av oksygengass. De svekker derfor immunforsvaret, på samme tid som de ikke holder virus ute. Her er en lenke som summerer opp en rekke studier på dette:
   https://www.technocracy.news/masks-are-neither-effective-nor-safe-a-summary-of-the-science/

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: