Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Den internasjonale maktkabalen har over forbløffende lang tid greid å puste liv i dette årets virussvindel – den såkalte koronakrisen. Aldri før har denne banden tøyd strikken SÅ langt: ikke med Sars, ikke med zika, ikke med svineinfluensa, ikke med ebola eller noen av de andre bedragene de har spunnet over oss. Målsetningen med denne krisa er utvilsomt sammensatt; å forårsake massekonkurs og destabilisere nasjonale økonomier (gjort), innføre elektronisk ID / chipping (i prosess), innføre tvungen vaksinasjon og sosiale restriksjoner ala reiseforbud hvis ikke påkrevde vaksiner har blitt tatt (i prosess) og trolig mer.

Men nå har svindelen kommet såpass langt fram i dagen, at det kjapt kan rakne for maktkabalen og dens stadige forsøk på biologisk krigføring. Hvis det ikke NÅ går opp et lys for folk flest, ja da mister jeg nesten trua på mennesket som et åndsvesen. DA er det pinadø meg ikke håp. Da får heller de som ikke skjønner tegninga ta vaksinen når den blir lansert og omkomme, så får resten av oss stå opp mot disse galningene.

Bankmafiaen avslører seg som viktig pådriver bak svindelen

Verdensbanken IMF har lovet koronabistand i form av formidable lån til rammede nasjoner. Dette er sikkert nyheter som gleder mange, men – pssst – disse lånene vil bli gitt med temmelig harske betingelser.

Hviterussland er ett av de europeiske landene som har nektet å iverksette de strenge smitteverntiltakene vi ellers har vært vitne til. Selv ikke-essensielle samfunnstjenester og fotball-ligaen har vært i uforstyrret drift i Hviterussland under hele koronakrisa. Det eneste landet har innført av «restriksjoner» er at skoleferien har blitt forlenget. Nå har det hviterussiske statsoverhodet, Aleksandr Lukasjenko, fått beskjed fra IMF om at Hviterussland må iverksette ekstrem lockdown-politikk etter Italia-modellen dersom landet skal få noe lån. IMF krever også endringer i landets økonomiske politikk, noe som med all sannsynlighet betyr at den nye politikken vil gavne IMF mens Hviterussland og dets borgere må unngjelde. Lukasjenko sier:
«Som et tegn på støtte ovenfor vår effektive kamp mot dette viruset, er Verdensbanken klar til å finansiere oss med ti ganger mer enn det vi opprinnelig ble tilbudt. Verdensbanken har til og med bedt helsevesenet om å rapportere tilbake erfaringen. I mellomtiden fortsetter IMF å kreve oss for karantenetiltak, isolasjon og portforbud. Dette er tull. Vi vil ikke danse etter pipa til noen som helst».

Lukasjenko eksponerer her bank-kartellet direkte for å forsøke puste liv i koronakrisen. Han står klippefast ved at han ikke akter å la koronakrisen begrense befolkningens hverdag mer enn høyst nødvendig.

Hadde bare vårt eget norske statsoverhode vært like klok som Hviterusslands, ville det vært en velsignelse. Men Solberg valgte å iverksette de svært ødeleggende smittevernstiltakene. Tiltak som har gjort at mange nordmenn nå er drevet fra gård og grunn. Hvorfor er avisene stille om disse skjebnene? Legg til at Solberg på toppen av dette valgte å tilsidesette rådene til den medisinske ekspertisen på folkehelseinstituttet. I ettertid har hun vedgått at tiltakene var ute av proporsjoner, men unnskyldt seg med å si at hun fikk panikk(!) Slå den: Hun bedyrer at hun handlet i affekt, og at dette er grunnen til de overilte tiltakene. Kanskje like sjokkerende er det at hun kommer unna med denne forklaringen. De som har bedt Solberg redegjøre for detaljene i prosessen som ledet fram til nedlåsningen av landet, får ikke svar! Tvert imot har myndighetene nå respondert ved å gå inn for 100 års hemmelighold rundt detaljene i hele prosessen! Hvem sa «demokrati»?

 

WHO står der med buksene dratt ned på knærne

Som jeg har skrevet om tidligere, har den tanzanianske presidenten John Magufuli avslørt at koronatesten er fullstendig udugelig. Dette framkom da testen konstaterte koronasmitte hos både papaya (frukt) og geit. Dette medførte at Tanzania sparket Verdens Helseorganisasjon (WHO) ut av landet. Bare dager senere fulgte også Burundi eksemplet til Tanzania, og ba WHO om å pakke seg ut av landet. Fra før vet vi at også Donald Trump og USA har besluttet å ta fullstendig avstand fra WHO, en prosess som visstnok skal være fullbyrdet innen ett år. Etter at USA inndro sin økonomiske støtte til WHO, ble Bill Gates stående igjen som den største sponsoren.

Men vent, det stopper ikke her når det kommer til det korrupte WHO. Presidenten på Madagaskar har også gått ut med den sensasjonelle nyheten om at WHO tilbød 20 millioner dollar i bestikkelse for at en urtebasert kur mot Covid-19 skulle bli forgiftet(!) Ønsker virkelig ikke WHO en kur mot Covid-19? Har vi ikke WHO til å ivareta liv og helse på global basis? Tror ikke det, gitt…

 

Verdens vaksine-tsar: Den selvutnevnte filantropen Bill Gates

Har du fått nok nå? Vent litt, bare én ting til før jeg legger på røret her. Jeg vil nemlig også nevne noen av merittene til verdens vaksine-tsar, Bill Gates. I Nigeria forsøkte nemlig Gates å bestikke Representantenes Hus med 10 millioner dollar, for at de skulle innføre tvunget vaksinasjon i landet. Tvangsvaksinering betyr nemlig store inntekter, og Gates har da også sagt at hans fortjeneste på vaksiner er eksepsjonelt høy: 

 

Man kan sannelig lure på om Gates primært er ute etter å redde liv eller maksimere sin egen inntekt med dette engasjementet for vaksiner og digital indentifisering av verdens befolkning («ID2020»). Jeg holder definitivt en knapp på sistnevnte. Det burde ikke være noen dristig gjetning.

Som en følge av disse avsløringene rundt Bill Gates, krevde en italiensk politiker at Gates skulle arresteres for forbrytelser mot menneskeheten

Helt til slutt er det verdt å nevne at Robert F. Kennedy Jr. avslørte Bill Gates’ og følgene av hans vaksine-korstog i India. Gates’ orale poliovaksine er sannsynligvis årsaken til hundretusener av paralysetilfeller blant intetanende indere. Denne tilstanden skal ha medført døden for en betydelig andel av de rammede. Merkelig at ikke vestlig presse ville skrive mer om dette? Nei, vent, Bill Gates har jo investert tungt i vestlige mediehus, så denne stillheten er kanskje ikke så merkelig allikevel…

Oppsummering: Det har lenge foreligget plenty av evidens for å hevde at koronakrisen er svindel. Det er åpenbart at dette ikke er noen medisinsk krise, men derimot en forbrytelse begått mot menneskeheten. Jeg er bare forbløffet over hvor langt inne det sitter for folk å innse dette. Hva må egentlig til for at folk skal få opp gluggene? Må det gå så langt at de når å ferdigstille den kommende hasardiøse, gen-teknologiske haste-vaksinen og tvinge den på oss? I så fall vurderer jeg at det er en betydelig sjanse for at mange vil omkomme. Tidligere forsøk på å framstille koronavaksiner har nemlig feilet miserabelt. Og nå skal de HASTE-framstille en slik vaksine for dette nye (påståtte) Sars-CoV-2 viruset, noe som vil bety enda mindre uttesting i forkant… Brrrr! 

underskrift_are_blaa

Bygger på en artikkel av Tylor Durden | ZeroHedge.
Illustrasjon: Forfatter: Cara Ellison, Flickr. Lisens: CC BY 2.0

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame