Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Jepp, her følger nok en artikkel om «korona» – den største psykologiske operasjonen mot Jordas befolkning noensinne! Jeg blir aldri lei av å trenge inn i denne pussbefengte materien. Denne gang skal jeg kjapt berøre psykologien som brukes for å lulle oss inn i massepsykosen.

Saken er at en eldre person har dødd ved en omsorgsbolig i Moss. Dette skriver Dagsavisen i en artikkel som er dedikert denne hendelsen. Man kan spørre seg hvorfor dette dødsfallet får en slik enestående oppmerksomhet. Jo, grunnen er selvfølgelig – tadaaaa – at vedkommende var koronasmittet. Ja, dette mener man å vite helt sikkert, selv om PCR-testen som p.t. brukes gjør det henimot umulig å uttale seg sikkert om saken. Personen som en gang i tiden lagde testen gjorde det nemlig klart at testen ikke var egnet for diagnostikk. I enda mindre grad kan man bruke testen til å avgjøre om pasienten har utviklet konkret sykdom basert på smitten. Kanskje dette er grunnen til at Dagsavisen bruker den diffuse overskriften «Koronarelatert dødsfall i Moss kommune».

Dødsfallet var altså relatert til korona… Så smart da, for på dette viset har avisa sikret seg ryggdekning. Ingen kan komme og si at Dagsavisen har påstått at Covid-19 var årsaken til at vedkommende døde, ikke sant? Men folk flest vil selvfølgelig forstå overskriften nettopp dithen, nemlig at Covid-19 var dødsårsaken. Slik får Dagsavisen lesertallene opp, på samme tid som apparatet bak koronasvindelen får sin propaganda skjøvet ut nok en gang.

dagsavisen_barn_blant_de_smittede_i_moss_fin
Lenke i Dagavisens artikkel: En forsøksvis sjokkoverskrift: tenk, nå er selv de mest sårbare blant oss – barna – berørt av viruset. Fakta er imidlertid at barn er meget motstandsdyktige mot koronasmitte…

Bryllup, glede og festivitas, og så… DØD!!!

Smitten som (påstått) forårsaket dette dødsfallet knyttes opp til en tidligere bryllupsfest hvor smittespredningen i kommunen opprinnelig skal ha startet. Avdøde var angivelig gjest i dette bryllupet. Oj, oj, oj… Hvilken kontrast, hvilken psykologisk sjokkeffekt. Først bryllup og lutter glede, og så i neste øyeblikk… død og fortvilelse! Du vet vel hva det betyr? Det betyr at du-aldri-kan-være-trygg. Aldri! Ikke noe sted!

Etablissementet brukte jo denne typen psykologisk krigføring under virus-svindelen for rundt 3-4 år tilbake, den gang vi ble innbilt at den tidligere harmløse barndomsinfeksjonen meslinger plutselig hadde blitt livsfarlig(!) Avisene skrev den gang om hvordan meslinger hadde brutt ut i Disneyland i Florida – barnas paradis. For en kontrast: lykkelige barn som farer rundt i pariserhjul med sukkerspinn i hånda, og så DØD! Ikke rart foreldre løper for å få barna sine vaksinert. Det vil si, ingen barn døde under Disneyland-utbruddet (sjokk?), men legemiddelindustrien fikk allikevel brukt media til massiv fryktspredning hvor døden dannet bakteppet. Hadde media vært ærlig, så hadde de skrevet at det å vaksinere barna mot meslinger gjør at de går glipp av en viktig milepæl i utviklingen av immunforsvaret. Meslinger toner nemlig et barns immunforsvar og styrker det for resten av livet! Det er slik evolusjon fungerer. 

 

Media har et stort ansvar, men blåser i det

Når tenker media å bli anstendig? Når skal de pressistuerte (journalistene) og mediehusene slutte å spille på frykt for å kunne øke inntektene for sine aksjonærer? Jeg gir Dagsavisen rødt kort for denne artikkelen! 

Journalister har et stort ansvar, og det burde medført strenge konsekvenser for mediehusene når de hauser opp uberettiget frykt på denne måten. Men det får jo ingen konsekvenser overhode annet enn økede salgstall. Trekløveret myndigheter, industri – bl.a. pressen – og bankene er i samme båt. De beskytter hverandres interesser innbyrdes, og lever som parasitter på befolkningen. Nettopp dette har vært fellesnevneren for alle sivilisasjoner som har gått under: parasittisme.

 

Vi er på vei under. Og det er bra!

Vår sivilisasjon er på vei under nå. Dette er virkelig «the end-times»! Den medisinske galskapen vi ser utfolde seg nå bærer vitne om det. Det spørs bare hvor lenge fallet vil vare. Men vær glad, for vår sivilisasjon vil overleve og fødes på nytt. Vi fortjener et bedre samfunn enn dette og vi vil også få det! Trolig i løpet av min og din livstid.

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: Faksimile fra Dagsavisen.

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame