Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Det har sittet langt inne å skulle innse hvilket saftig bedrag vi har blitt utsatt for med koronakrisen. Korona har åpenbart vært en krise av «politisk» art, ikke medisinsk. Meningen har utvilsomt vært at herskerpakket skulle kunne komme nærmere realiseringen av den FN-ledede nye verdensorden. Jeg snakker her om «the final lockdown», hvor befolkningen vil bli strippet helt for sin frihet og rettigheter.

Men nå synes tyskerne å ha fått nok av lureriet – heldigvis. Lørdag deltok demonstranter i hopetall i Berlins gater, hvor de krevde friheten og demokratiet tilbake. Tyske styresmakter var skyteskive for å ha innført disse smittevernsreglene som stjeler folkets frihet. Ifølge offisielle talsmenn var det 20 000 deltagende demonstranter i den tyske hovedstaden sist lørdag. Men det finnes de som rapporterer at antallet demonstranter var LANGT større enn dette:

Demonstrantene holdt opp plakater med påskrift som f.eks. «Corona, falsk alarm» og «Vi tvinges til å ta på munnkurv». Knapt noen blant demonstrantene fulgte smittevernreglene, så som å ha på munnbind og holde 1,5 meter distanse til hverandre. Av denne grunn fortalte politiet at det hadde tatt juridiske skritt mot de som organiserte demonstrasjonen. Senere utpå lørdagen beordret politiet demonstrantene om å spre seg, slik at distanseringsregelen skulle bli overholdt. Landets helseminister, Jens Spahn, refset også demonstrantene for det han oppfattet som ansvarsløs neglekt.
– Ja, demonstrasjoner skal tillates selv under pandemien. Men ikke på denne måten, skrev Spahn på Twitter.

BBC skriver at «Tyskland har hatt mer enn 210 000 smittetilfeller og mer enn 9 000 relaterte dødsfall siden pandeminen begynte». Merk det snedige ordet ’relaterte’ her, for sannsynligvis er det svært få av disse 9 000 dødsfallene som virkelig ble forårsaket av viruset. I denne reportasjen fra Storbritannia forteller reporteren hvordan de blåser opp koronatallene uten noen grunn:

</center>

En annen ting er at disse 9000 avdøde trolig hadde fått smitten påvist med den upålitelige PCR-testen – en test som ikke er brukbar til sitt formål. Vi snakker derfor om en rein farse, hvor media (BBC) lyver og spiller opp under fryktspredning.

Her er en kort videosnutt fra Berlin lørdag (fra BBC):

For de som ønsker en litt fyldigere reportasje, har den uavhengige tyske stunt-journalisten Billy Six dokumentert lørdagen her:

underskrift_are_blaa

Kilde: BBC
Illustrasjon: Skjermdump BBC.

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

 

Reklame