Av Kiri.

kiri_2015_min
Kiri

Propaganda er noe vi alle har blitt kjent med, enten vi har villet det eller ikke.  Sjokkerende nok assosierer jeg selv dette ordet med det vi ble fortalt på skolebenken, f.eks. i forbindelse med historie-fortellingen fra andre verdenskrig. Jeg har skjønt at mange andre har oppdaget  masse løgn som de selv har blitt påprakket via skolepensumet. Hva betyr dette ordet egentlig? ’Propaganda’… Når jeg slår opp i Store Norske Leksikon finner jeg denne forklaringen: «Propaganda er bevisst manipulering av folks følelser og tanker ved hjelp av sterke virkemidler for å fremme bestemte oppfatninger og handlingsmønstre.» Denne beskrivelsen er vel lik den folkelige oppfatningen av dette ordet. Propaganda er kort fortalt emosjonelt ladet informasjon brukt til å påvirke virkelighetsforståelsen til slike som deg og meg.

På denne måten kan man fremme en bestemt agenda. Det begynner å bli ganske åpenbart for fler og fler av oss at vi er utsatt for en intens programmering gjennom mediestyrt propaganda i hverdagen, ja faktisk at vi har blitt utsatt for denne formen for manipulasjon helt fra vi var små og så på Barne-TV(!) Heldigvis begynner nordmenn nå å innse at informasjonen vi har blitt matet med gjennom media og skoleverket, altså den samme informasjonen alle har gått rundt og trodd var knallharde fakta, er langt fra det. Vi har måttet svelge at vi har vært utsatt for programmering, og det er tydelig at «programmererne» nå har giret opp innsatsen sin atskillige hakk.

Skolene og media er kontrollert av de sosiale arkitektene i propaganda-apparatet. Ja, for du trodde vel ikke at de ville la to såpass viktige samfunnssektorer stå der urørt? Sånn har de kunnet forme vår oppfatning omtrent som modelleire i mange tiår, og sikkert mye lengre tid enn det også. Elitefamiliene har nemlig jobbet med sin holdningsplassering over generasjoner. Det er på tide at vi begynner å våkne opp til denne ubehagelige erkjennelsen. Alt for lenge har vi slukt deres «fakta» uten å stille spørsmål, og mange føler seg nå grundig lurt! Med god grunn. Det har begynt å synke inn. Jammen meg på tide!

Har du hørt om Tavistock Institute? Jeg anbefaler deg å google hva dette er for noe, for bak dette navnet finner du opphavet til mange av «nyhetene» som spres gjennom de nasjonale nyhetsredaksjonene. Dette foretaket har faktisk flere tusen ansatte, samtidig som nesten ingen har hørt om det. Fra propagandamaskineriet Tavistock Institute skapes «nyheter» non-stop, pluss at nyhetene gis et bestemt politisk «spinn». Det vi tror er faktabaserte nyheter kan derfor være ren propaganda – manipulert og manipulerende informasjon – ment å skulle påvirke vår oppfatning av visse tema. Tavistocks propaganda har f.eks. påvirket oss til å godta talløse kriger – kriger som er skapt av nettopp den samme maktkabalen som eier Tavistock. Denne maktkabalen har i tillegg sterk innflytelse på den nasjonale politikken her til lands. Siden maktkabalen eier storindustrien, deriblant legemiddelindustrien, er den skolemedisinske norske helsepolitikken diktert av disse galningene. Det er helt likt i andre land.

I disse dager er ledende politikere ofte bare lydige nikkedukker for nevnte maktkabal. Enkelte av disse politikerne vet på en prikk hvilken ikke-demokratisk agenda de spiller med på. (Hint: hvilke norske politikere sendte Norge inn i krigen som ødela det afrikanske velstandslandet Libya…?). Blant politikerne finner vi nok også godtroende, nyttige idioter som uvitende lar seg bruke i utrullingen av den nye, FN-ledede verdensordenen. Slike som denne dama:

 

Kristin Halvorsen (SV) ønsker New World Order velkommen….

Her er en annen norsk desertør som ønsker New World Order innført:

Jonas Gahr Støre (Ap) frastår som den globalisten han er…

Tavistock-maskineriets propaganda spres som «nyheter» gjennom nyhetsbyråer som Reuters, og presenteres deretter som objektiv, faktaorientert journalisme via utstillingsvinduer som Dagsrevyen, TV2 Nyhetene m.fl. Enten du er bevisst på det eller ikke, og aller helst hvis du ikke er det, så pumpes hodet ditt fullt av propaganda hver eneste dag. Propagandaen spiller gjerne også på sterke emosjonelle strenger, for å kunne oppnå størst mulig effekt.

Like sjokkerende er det at denne mangelen på etikk også har funnet vei inn i vitenskap og forskning. Vi ser i dag at også forskningen baserer seg på frykt og politisk korrekthet. Korrupsjon har blitt et enormt problem også i forskningens verden. Studier og forskning som ikke støtter opp om koronasvindelen, vil ha svært små sjanser til å få omtale i riksmediene. Denne forskningen vil også bli forsøkt sabotert, gjerne mens den er i startfasen. Og det er dette de nå forsøker å få til enda en gang med ny «lockdown».

Oppsummering: Hva er egentlig målet med all denne manipulasjonen og propagandaen vi utsettes for? Er målet å få på plass den FN-ledede nye verdensordenen? Dette er en tyrannisk verdensorden hvor mennesker er stuet sammen som sild i tønne i trange og enorme bosetninger gjennomsyret av bl.a. overvåkning via 5G, og hvor vi må søke om tillatelse til å kunne bevege oss utenfor bygrensene. I dette framtidsscenarioet vil enorme landområder bli gjort utilgjengelig for oss. De gode nyhetene er at jeg ikke tror den gale maktkabalen vil lykkes med sin våte drøm om absolutt dominans. Men det krever at vi tar tilbake sannheten, for det er løgn, løgn og atter løgn som holder vår sivilisasjon i mørket!

All min kjærlighet…

kiri_sign

Illustrasjon: Mohamed Mahmoud Hassan. Modifisert. Lisens: CC0 1.0

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Are og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame