Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Så er Microsoft-gründeren og maktkabalens pet boy #1, Bill Gates, ute og sprer skrekkpropaganda igjen. Men denne gang handler det ikke om de profitable vaksinene som har økt formuen hans så formidabelt. Nå handler det om klimamyten, altså påstanden om at Jorda vil bukke under som følge av menneskeskapte klimaendringer. Dere vet, dette grusomme karbondioksidet som lages når vi brenner olje, kull og gass. Denne gassen hevdes nå å få Jorda til å koke over. I alle fall ifølge Bill Gates og resten av kabalen som bruker denne myten til å kunne rulle ut den despotiske FN-styrte nye verdensorden. Så lenge vi går med på svindelen, kan vi syltes i svinedyre karbonskatter. Med en jungel av forskjellige skatter og avgifter går solid mesteparten av nordmenns inntekt rett tilbake til staten, slik at Soog slik holdes vi nede rent finansielt. På denne måten skapes nød, og nød skaper medgjørlige mennesker.

Jeg bør kanskje ikke spolere moroa for Gates & co. ved å nevne fakta som at ti-året 1930-1940 var betydelig varmere enn det vi nå opplever. Det ble aldri slått alarm den gang da som følge av unormalt høye temperaturer. (Hmmm, det minner meg i grunn om koronakrisen: har ikke langt flere mennesker omkommet av andre sykdommer tidligere, uten at Jordas befolkning ble lammet av frykt og halt etter håret gjennom ekstreme smitteverntiltak?) Av ren høflighet skal jeg heller ikke nevne at klimapakkets såkalte «estimater» (prediksjoner) basert på computer-modellering har feilet miserabelt. (Hmmm, akkurat som det velrenommerte Imperial College «modellerte» og spådde 135 ganger flere dødsfall fra Covid-19 enn det vi har opplevd?) Eller hva med det faktum at atmosfærens innhold av karbondioksid historisk sett har økt ETTER temperaturen for alle perioder hvor vi har temperaturdata? Hvordan kan karbondioksid være årsaken til temperaturøkningen da? Som sagt, av høflighet skal jeg ikke nevne slike ting.

Men, altså, nå gjelder det global oppvarming. Eller, vent, de kaller det nå for «klimaendringer», siden det ikke er noen grunn til å hevde oppvarming lengre. Vi er jo på vei mot en ny liten istid, må vite. Uansett, Gates hevder likefullt at en klimakrise er i anmarsj, og at denne krisen kan vise seg å bli minst like dødelig som koronakrisen innen år 2060. Han sier videre at den kommende klimakrisens dødelighet kan bli fem ganger større enn koronakrisens innen 2100. (Hvor dødelig er egentlig koronakrisen? Er det noen som tør hevde noe sikkert her, med alle bedrag som nå er avslørt?) Det er hevdet at 14 per 100 000 av smittede omkommer av korona (0,014 prosent). Ifølge Gates kan så mange som 74 per 100 000 smittede omkomme som følge av klimaendringer i år 2100.
«Så forferdelig som denne pandemien er, kan klimaendringene være enda verre. Hvis du vil forstå den typen skade som klimaendringene vil påføre, kan du se på koronaviruset og spre smertene over en mye lengre periode», sier Gates ifølge Marketwatch.

Gates fortsetter: «Tapet av liv og økonomisk elendighet forårsaket av denne pandemien er på nivå med hva som vil skje regelmessig hvis vi ikke eliminerer verdens karbonutslipp».
Ja, riktignok er det mye elendighet forårsaket av koronakrisen, men det er vel hovedsaklig som følge av smittevernstiltakene. Kanskje Gates burde nevnt det?

Avslutningsvis inntar Gates rollen som godhetsposør og eksempel til etterfølgelse når han skryter av at Microsoft vil bli såkalt «karbonnegativ» innen år 2050. Med dette har Gates lovet at IT-selskapets samlede utslipp av karbondioksid siden oppstarten i 1975 skal fjernes fra Jordas atmosfære.

klimaforandringer2_fin
Gjennom frykt fremmer klimapakket sin mørke agenda. «Stol på oss og våre restriktive tiltak, ellers kan det gå til h…» 

Akk, ja… Sånn går no dagan. Løgn og bedrag er fortsatt det samfunnet er tuftet på. Men det er i rask endring nå, så hold ut. Våg å fortelle sannheten til dine omgivelser. Du vil selvfølgelig ikke bli likt av alle, ikke på langt nær engang, men du vil ha satt positive spor etter deg.

underskrift_are_blaa

Kilde: Finansavisen

————————————
Hvis du finner verdi i min og Kiris innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame