Av Are.

Basert på flere forespørsler på private meldinger her på Facebook har vi nå endra domenenavnet (Internettadressen) til bloggen vår. Det nye domenenavnet er nå endret fra gressetskalklippesforfaen.com til det engelskspråklige nononsensenews.org.

Flere av dere har meldt oss på privat melding på Facebook og gitt uttrykk for å ville dele lenkene til mine og Kiris artikler, men at dere hadde forbehold som følge av domenenavnet. Dere fryktet at det vi skrev ikke ville bli lest, siden dere oppfattet at domenenavnet var lite tillitsvekkende. Vel, vi har nå gjort noe med saken.

Både Kiri og jeg er utpreget nysgjerrige, og vi liker å snoke i samfunnets støvkroker i jakt på ting som burde løftes fram i lyset. Dessverre finner vi veldig ofte saker av monumental samfunnsbetydning, som på samme tid er forsøkt holdt skjult for befolkningen. Disse sakenes både viktige og klandestine natur gjør det desto påkrevet at noen forsøker bekjentgjøre de. Jeg snakker her om saker eller typer av problematikk som ikke kan «mediteres vekk», som vi må se skvært inn i hvitøyet og forsøke sette en stopper for med konkret handling. Vi har begge to en pasjon for det å informere andre om – etter vår mening – særs viktig samfunnsproblematikk, og vi vil jo gjerne at folk videreformidler og deler det vi skriver. Derav det nye og forhåpentligvis mer tillitsvekkende domenenavnet.

En annen grunn til at vi valgte et engelskspråkling navn, er at vi ønsker å kunne leve av bloggen vår – helt (oh, joy!) eller delvis. Intensjonen på sikt er å publisere relevante artikler på engelsk i tillegg på norsk, for dermed å kunne favne et bredere publikum. Så langt er vi nødt til å livnære oss ved å ta strøjobber rundt om i form av malearbeid, renhold, osv. Og det minner meg på: tusen takk til de av dere som har sett en verdi i informasjonen vår og støttet oss med donasjon! Støtten har vært til stor hjelp for oss, og gjort at vi har kunnet bruke såpass mye tid på å skrive for allmennheten!

————————-
Jeg og Kiri bruker mye tid på denne bloggen og trenger støtte for å kunne holde det gående. Hvis du finner verdi i innsatsen vår og vil støtte oss med en slant, blir vi glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Reklame