Av Are.

Jeg kan ikke hjelpe for det: jeg slutter visst aldri å bli forbløffet over denne påståtte koronakrisen og landsmenn som oppfører seg som en flokk strutser. Hør: Det finnes ingen krise!!! Tallenes tale er krystallklar, og dertil har disse tallene vært hauset opp hinsides enhver fornuft! For å skape frykt og inntrykk av at det finnes en medisinsk krise. Dette er noe vi positivt vet.

Riktignok kan det synes å ha vært en bølgetopp hva angår generell mortalitet i Europa på et tidligere tidspunkt under krisens forløp, se her:

Diagram: Antall dødsfall i Europa, alle aldre

Men dette er fortsatt ikke alarmerende. Og: Vi vet heller ikke hva som er den reelle årsaken til denne toppen. Tallene over korona-dødelighet mangler nemlig enhver troverdighet. Hvis en person har vært testet og funnet smittet, gjerne opptil flere måneder tilbake i tid, registres det likefullt som et koronadødsfall hvis vedkommende dør. Det er slett ikke sikkert at smitten forelå i dødsøyeblikket, og det er heller ikke sikkert at vedkommende hadde utviklet sykdom som følge av smitten. (Vi bærer alle på store mengder virus i kroppen, uten at dette gjør oss sjuk). Og så var det denne testen da, som man hele tiden har visst at ikke er egnet for diagnostisering.

Antall dødsfall i Europa er helt mot normalt – bare sjekk:

Diagram: Antall dødfall i Europa, alle aldre, fordelt på land

Allikevel fortsetter myndighetene å puste liv i svindelen. Og de fortsetter. Og fortsetter. Og fortsetter. Det siste skuddet på stammen var Raymond Johansen som på en pressekonferanse sist mandag fortalte om viktigheten av å overholde 1 meters regelen, pluss bruke maske:
«For å unngå at vi strammer enda mer til, er det noen enkle regler som gjelder: er du sjuk, hold deg hjemme. Ta en test og bli hjemme til du er frisk. En negativ test gjør ikke at du kan leve som normalt. Hold 1 meters avstand. Dessverre har meteren blitt mindre og mindre i mange sammenhenger. Det viktigste vi kan gjøre nå er å gjenopplive meteren. Er du nærmere enn 1 meter, bruk munnbind. For oss i Norge er dette ganske fremmed, men vi må bare venne oss til det».

Johansen understreket til slutt at de nå tenker å skru til stikka ovenfor befolkningen med flere påbud og forbud dersom ikke hver og én av oss tar personlig ansvar og smittespredningen blir stoppet. Hmm, lurer på hvordan «brothers in crime» bestående av myndigheter og det medisinske kartellet tenker å fingere økt smittespredning i fortsettelsen…

Raymond Johansen under en pressekonferanse sist mandag. (Skjermdump TV 2)

Det foreligger mengder av studier som viser at disse munnbindene ikke har noen effekt på smittespredningen. Tvert imot, munnbind skader faktisk de som bærer de. Det er fordi det fører til at vi får mindre oksygen, samt at munnbindene fungerer som oppsamlingssted for smittestoffer. Smittestoffer som vi deretter puster inn. Her er en lege som viser hvor håpløst dårlig påfunn disse «munnbleiene» egentlig er – det er som å forsøke å fange stingsild med fotballnett. Det går ikke! Opplysende video på 3 minutter:

En lege viser hvorfor maskene er fullstendig ubrukelige

Og dette vet altså ikke disse politikerne som befaler oss om å følge deres vanvittige tiltak? Vet ikke ekspert-utvalgene deres heller noe om dette? Det burde være åpenbart at politikere ala Johansen er med på dette gufne plottet, men uten at det får noen konsekvens for de. De har nå tøyd strikken i den grad at jeg kjenner meg forbannet, men jeg er også forbannet over at mine medsøstre og -brødre ikke står opp mot denne ondskapen. Er det virkelig helt umulig å få hodet opp av sanden?!

Nevnte jeg at en kinesisk virolog og ekspert på koronavirus har stått fram og fortalt at dette viruset, SARS CoV-2, være framstilt i laboratorium? Det betyr i så fall at vi mest sannsynlig også har med et biovåpen å gjøre. Som om ikke svindelen var ille nok i utgangspunktet.

Hvor mange har mistet levebrødet sitt som følge av disse absurde tiltakene forkledt som smittevern? Kiri og jeg har virkelig fått merke denne krisen på kroppen. For det er en krise her, bare at den ikke er av medisinsk art. Krisen er politisk , og er nok ment som en viktig milepæl på veien mot den nye drakoniske FN-ledede verdensordenen.

Hvor mange har tatt livet sitt under denne krisa, kanskje nettopp som følge av at de mistet levebrødet og ektefellen forlot de? Vi får ikke vite noe om dette, for den udugelige fjerde statsmakt – pressen – skriver ikke om disse skjebnene. Myndighetene vil heller ikke svare på hvordan de besluttet å iverksette disse svært ødeleggende og svært fornuftsstridige tiltakene – mot råd fra ekspertisen på folkehelseinstituttet. Tvert imot, myndighetene ønsker å hemmeligholde denne informasjonen i 100 år framover(!) Og befolkningen reagerer fortsatt ikke?! Utrolig! Vi fortjener virkelig våre onde herskere.

«Æ skreiv det av mæ…»

———————————
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Hvis det er noen verdi i vår innsats og dere vil støtte oss med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame