Av Are.

are_thmb_fin
Are

Her skal dere få servert en noe spesiell artikkel. Mange vil kanskje si at stoff som dette ikke har noe i en seriøs blogg å gjøre, men stopp en halv: det dere ser på videoen under er faktisk ganske bemerkelsesverdig. Roy Fields heter mannen bak videoen, og det han gjør her fikk i alle fall meg til å stusse.

Selv om Fields slett ikke har sugd dette av eget bryst, har jeg allikevel innhenta tillatelse til å kunne publisere videoen hans i denne artikkelen. På videoen kan vi se han bretter papirfly av fire dollarsedler; én 100-, én 50-, én 10 og én 5-dollar seddel. Resultatet blir ganske oppsiktsvekkende. Som han selv sier, er det muligens noen som ikke vil tåle å se dette, men for min egen del kan jeg ikke skjønne hvorfor noen skulle finne det problematisk. Uansett, det får være opp til hver enkelt å avgjøre. Det er bare å skru av om det blir for heftig. Ha, ha.

Det er lett å børste vekk fenomenet som inntreffer på videoen og avskrive det som tilfeldigheter, men da vil jeg be de om å tenke seg nøyere om. Hvis man reflekterer over dette fra et mer «statistisk» ståsted, hva er sjansen for at dette kan være ren slump? Jeg lar det være opp til deg som leser dette å avgjøre akkurat det.

Fields framstår som personlig kristen i videoen, og han knytter det han sier opp mot Bibelens budskap. Han hevder at vi nå befinner oss i en tidsepoke hvor alt som har vært skjult vil bli avslørt, og legger til at det er nettopp avsløringer han har tenkt å komme med her.

På videoen under forklarer Fields hvordan Federal Reserve, altså den amerikanske nasjonalbanken (som i realiteten bare er et ultrakriminelt kartell), gjorde om på designet til 100-dollar seddelen i 1996. I 1997 gjorde The Fed det samme med 50-dollar seddelen, mens 20-dollar seddelen fikk nytt design i 1998. Til slutt ble 10- og 5-dollar sedlene endret i år 2000. Som vi skal se, bretter Fields enkle papirfly av sedlene og setter de i rekkefølge, fra høyest til lavest verdi. Og da avtegner det seg noe merkelig som peker mot byen Ny York og året 2001, nærmere bestemt den hendelsen vi kjenner under navnet «9/11».

En annen ting som avsløres på Fields’ video er koronakrisen, med folk som bruker munnbleie. Se selv (video på 3 min.):

Jeg lar det være opp til dere å avgjøre om det ligger noe mer makabert bak dette. Snakker vi her om reelle avsløringer av 9/11 og koronakrisen, eller er dette bare en dum lek med penger? Uansett hva, er jeg selv overbevist om at den internasjonale, hemmelige maktkabalen morer seg med ting som dette. «Å avsløre ting i fullt dagslys» er akkurat det maktkabalen gjør. Når det gjelder grunnen til at de avslører drakoniske plott som f.eks. 9/11 på denne måten, så bunner det i deres tro på karmisk lov. Disse galningene tenker slik: «Hvis vi avslører ting for dere og dere ikke reagerer, så har dere godtatt det». På denne måten tror de at de kan unnslippe dårlig karma. Passe idiotisk, men dette er likevel måten de tenker på.

Hendelser som 9/11 er planlagt mange, mange år før de inntreffer. Hvis du vil se hvordan de forhåndsavslørte 9/11, så sjekk videolenka under. (Hendelsen ble avslørt på mange andre måter også). Jeg turde ikke poste denne videoen på YouTube av frykt for at kanalen vår skulle bli fjerna enda en gang, så her får dere se den via Kiris Bitchute-kanal. Dollar-trikset er også nevnt:

Viceo: Avsløringer i fullt dagslys….

Refereranse: Her er full-versjonen av Roy Fields’ video.
———————————
Kiri og jeg skriver for dere, så hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame