Av Are.

are_thmb_fin
Are

Dette er jo strengt tatt ikke noen ny sak, men den må nesten innlemmes i bloggen for framtidig referanse. Saken viser med all mulig tydelighet at dette er en sivilisasjon hvor korrupsjon, løgn, fortielse, tilbakehold, overgrep, ran og tyveri ― kort fortalt bedrag ― er det alt sammen er tuftet på. Hvis vi tok sannhetsserumet alle sammen slik at uredelighet ble forbudt, ville dagens samfunn fordampet på sekundet. Gi akkurat det litt ettertanke nå: Dagens samfunn, både i lokal- og global skala, kunne ikke eksistert uten all denne løgnen og uredeligheten!

Akkurat denne saken drar ned buksene på Verdens Helseorganisasjon, WHO. Madagaskars president, Andry Rajoelina, hevder nemlig at han ble forsøkt bestukket av nettopp WHO. Ifølge Rajoelina skal WHO ha kommet med et «tilbud» på hele 20 millioner dollar for at Rajoelina og kollegaer skulle sørge for å forgifte Madagaskars stolthet, en urtekur mot Covid-19 kalt «COVID Organics».

Ifølge presidenten selv er denne kuren potent nok til å kurere Covid-19 i løpet av 10 dager. Tross sin påståtte effektivitet, har kuren enda ikke oppnådd noen stor utbredelse. Grunnen til dette, sier Rajoelina, er at folk er skeptiske til produkter som kommer fra Afrika.
– Hvis det ikke var Madagaskar, men et europeisk land som hadde oppdaget dette middelet, ville det vært noen tvil da? Jeg tror ikke det, sa han.

Rajoelina mistenker også at smålighet ligger bak denne kurens salgssvikt. Han tror at det føles beklemmende for resten av jordas land at verdens 63. fattigste land, Madagaskar, har skapt en kur som kan redde verden.

Uansett, bestikkelsen til WHO lyktes ikke, siden Rajoelina tydeligvis er en rettsskaffen mann. Presidenten gikk tvert imot ut med skandalen i full offentlighet. Da kom WHO raskt på banen ved sin president, Tedros Ghebreyesus, som fant det riktig å gratulere Rajoelina med oppdagelsen av COVID Organics. WHO-presidenten bedyret også at Verdens Helseorganisasjon nå hadde vedtatt å tre støttende til med kliniske observasjoner av effekten til malurt-kuren… Ha, ha. Fra forsøk på sabotasje ved forgiftning til generøs støtte, altså.

Nå er faktisk ikke Rajoelina den eneste som har blitt forsøkt bestukket i forbindelse med koronakrisen. Den hviterussiske presidenten Aleksandr Lukasjenko ble også forsøkt bestukket av IMF (Det internasjonale pengefondet) med 940 millioner dollar for å innføre ekstreme lockdown-tiltak i sitt land. Dette vitner om hvilket maktkonglomerat som befinner seg bak denne bevisst skapte krisen. At bankmafiaen har en sentral posisjon her, burde ikke overraske noen.

Og moralen er…? Jo, moralen er at alt er så inn i helvete korrupt, at selv WHO bare er en arm i maktblekkspruten som forsøker undertrykke hele Jordas befolkning. Vi burde kjeppjage alle disse slynglene som holder menneskeheten for narr! Det er på tide vi svinebinder alle reptilene, slike som Ghebreyesus, Fauci, Gates, Solberg og for øvrig hele kobbelet av globalister og alle politiske medløpere, til en rakett. Deretter sender vi raketten til den mest mørklagte og golde avkrok ute i verdensrommet med énveisbillett! Uten opsjon på retur!

For de som er spesielt interesserte, her er en tv-sending med Madagaskars president (skjønt han sier vel ikke noe om forsøket på bestikkelse akkurat i denne sendingen):

Kilde: Daily Post (Nigeria).
Bilde: Skjermdump fra Tv-kunngjøring.

————————–
Vil du gi oss en hjelpende hånd?
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne bruke så mye av tiden vår på bloggen og den tilhørende gruppa i sosiale medier. Så dersom du finner verdi i innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame