Av Are.

Jeg skriver dette basert på en privat melding jeg fikk på Facebook i dag. Med disse ord vil jeg og Kiri komme med en invitasjon til alle våkne og modige mennesker der ute. Invitasjonen går nærmere bestemt til de av dere som

1) skjønner situasjonen vi står oppi. Det vil si dere som har skjønt at sterke krefter nå — mer enn noen gang tidligere — forsøker å rane den menige mann og kvinne i gata for all frihet og selvskrevne menneskerettigheter.

2) har et brennende ønske om noe bedre enn dette kalde og ekstremt materialistiske samfunnet som per i dag er realiteten.

3) skjønner at disse utfordringene ikke kan «mediteres vekk», men at situasjonen krever konkret handling.

3) har guts nok til ting som f.eks. det å ta aktivismen med ut i gatene og bli med oss «in real life». (Trodde du at jeg og Kiri var simple sofa-krigere? Åh, neida…). Jeg tenker her på ting som f.eks. det å holde appeller ved hjelp av mikrofon og høyttalere for tilhørere som er tilstede med sine fysiske kropper. Som å synge eller underholde med underliggende tankevekkende budskap. Infotainment kan være svært effektivt, siden folk senker den mentale guarden mens de ler! Jeg tenker også på enda mer hands-on og «konfronterende» typer aktivisme, uten at jeg tenker røpe noe mer om det akkurat her.

Både Kiri og jeg vet selvfølgelig at den aktivismen vi legger opp til kan få visse konsekvenser for de som tør, men pokker og: hvis folk fortsetter å være redd for sosial stigmatisering fra venners og bekjentes side («din tinnfoliehatt!», «er du en sånn derre konspirasjonsteoretiker?!»), for å miste jobben (en ofte overdrevet frykt), for ditt og datt, så vil vi alle ende opp i det ultimate tyranni. Jeg snakker her om et tyranni hvor vi bl.a. må søke om tillatelse for å kunne reise ut fra vår egen 5G-kontrollerte smartby. I dette scenarioet vil vi ikke nødvendigvis ha jobber lengre, men heller motta penger fra en stat som vil gi oss stadig mindre å rutte med. Dertil vil disse pengene komme med bestialske betingelser, hvor det blant annet vil kreves at vi godtar å bli vaksinert med «vaksiner» som vil ødelegge helsa vår. Kanskje vil vi bli sterile, kanskje vil pinealkjertelen — selve forutsetningen for en åndelig dimensjon i tilværelsen — bli ødelagt. Kanskje vil de med dette påføre oss mengder av autoimmune sykdommer, noe som i så fall vil gjøre oss avhengige av deres dyre og inntektsbringende medikamenter. Slik vil vi bli utarmet både helsemessig og økonomisk i tråd med deres overordnede metodikk: krig-fattigdom-sykdom. Den perfekte oppskrift på total dominans.

Det jeg her har beskrevet er lett tilgjengelig informasjon for de som er nysgjerrig nok til å leite, selv om det trolig vil kreve at man legger et større puslespill med de fragmenter av informasjon man kommer over. Herskerpakket jobber for å realisere et samfunn likt det dystopiske framtidssamfunnet beskrevet i George Orwells bok «1984». Men dette plottet er noe både jeg og Kiri har forbannet oss på at de ikke skal få lov til å realisere. I alle fall ikke uten at vi yter alt vi kan av motstand!

Bare for å ha sagt det, jeg er helt overbevist om at dette mørke plottet kan stoppes. Det avhenger bare av at vi — befolkningen — plukker opp hansken og begynner å ta ansvar. Og ‘ansvar’ her er ensbetydende med å motsette seg den nåværende samfunnsutviklingen. Vi har så langt ikke tatt ansvar i det hele tatt, ikke engang for vår egen personlige situasjon. Langt mindre ovenfor andre, og enda mindre ovenfor den overordnede situasjonen. Men likefullt har vi alle vært med på å skape den situasjonen vi nå står midt oppi. Vi har alle bidratt til å skape dette golde og lite menneskevennlige samfunnet, enten vi har vært ondsinnede medløpere eller simple ignoranter.

Det finnes ingen planet B… Vi må tilværelsen på den vi har.

Derfor strekker vi nå ut en hånd og inviterer de av dere som ønsker å bli med for å sette spor etter dere. Jeg snakker her om de som i tilstrekkelig grad ønsker et bedre samfunn, og er villige til å gjøre noe for saken. Dere som har et ønske om å avhende denne Jorda til barna våre i en bedre forfatning enn da vi selv fikk den i fanget. (På ett vis burde ikke det være for vanskelig, siden ståa er såpass ille i dag…).

I skrivende stund står vi midt oppi en utfordrende situasjon, hvor tyranni forsøkes snik-innført som smitteverntiltak. (Denne «pandemien» er – sett gjennom en epidemiologs briller – over for lengst, men myndighetene innfører allikevel de strengeste smitteverntiltakene i løpet av disse 8 månedene som de har greid å opprettholde illusjonen om en medisinsk krise. Dette burde få alles hoder til å dreie seg rundt, men vi ser det motsatte skje: folk labber lydig rundt i butikker og på andre offentlige steder med maskene sine på).

De som vil være med, ta kontakt meg, Are. Men ikke på Facebook (heller ikke via privat melding der). For de som har konto på Facebook-konkurrentene mewe.com eller minds.com, kan dere finne meg der — her:

Mewe: https://mewe.com/i/arehegrand

Minds: https://www.minds.com/AreHegrand/

Legg meg til som venn på én eller begge disse sosiale plattformene, og send meg privat melding der.

Eller dere kan sende meg epost via (forhåpentligvis) sikker konto her:
are.hegrand@protonmail.com

BLI MED OSS FOR Å STOPPE MISANTROPIEN, OG UTGJØR DERVED EN FORSKJELL FOR FREMTIDIGE GENERASJONER! Ikke noen dårlig ting å tenke tilbake på når du skal gjøre opp status for din tid her på Jorda …

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame