Av Are.

areEnda en varsler er nå funnet død under mistenkelige omstendigheter. Fra før vet vi at omlag 100 alternative amerikanske helsearbeidere har omkommet på mystisk vis i løpet av de aller siste årene. En fellesnevner for disse dødsfallene var at de avdødes høyt uttalte budskap var i konflikt med den påståtte fortreffeligheten til medikamenter og vaksiner. Hva er det som egentlig skjer her? Og hvorfor skriver ikke de store mediehusene noe om saker som dette?

[Oppdatert 13. desember klokka 16:57] Brandy Vaughan er en varsler som har gått hardt ut med sine avsløringer vedrørende den farmasøytiske industrien (også kjent som legemiddelindustrien). Eller, hun var en varsler som nå er funnet død under mystiske omstendigheter.

Opprinnelig, på begynnelsen av 2000-tallet, var hun en salgsrepresentant for legemiddelgiganten Merck. Merck er bl.a. kjent som produsenten av trippelvaksinen MMR (mot meslinger, kusma og røde hunder) og skandale-preparatet Vioxx [1]. Vaughan promoterte en gang dette preparatet, som forårsaket døden for en hel skog av mennesker. Her snakker vi om hundretusener eller endog millioner av mennesker. På toppen av det hele visste Merck om den femdoble faren for hjerteinfarkt ved bruk av preparatet allerede før preparatet ble markedsført, men skjulte det for offentligheten.

Vaughan var en meget profilert varsler, og følgelig en real torn i siden til nevnte industri. Hun tok alltid utgangspunkt i solid dokumentasjon når hun gikk ut med sine avsløringer. Vaughan grunnla også et eget nettsted hvor hun publiserte sine funn. Nettstedet heter Learn The Risk, og ble opprettet som en direkte reaksjon på lovgivning som tvang amerikanske foreldre til å vaksinere sine barn [2]. Fra før hadde Vaughan stusset veldig over at de tungt vaksinerte amerikanske barna syntes å ha dårligere allmenn helsetilstand enn barn fra land hvor det gis langt færre vaksiner. «Hvis vaksiner var så fortreffelige, hvordan kunne det da ha seg at de amerikanske barna var så gjennomført syke?» (Hennes etterlatte 12-årige sønn er da også uvaksinert).

Vaughans mange varslinger tegnet et svært lite tiltrekkende bilde av legemiddelindustrien og dens virksomhet. Hennes framstilling var også berettiget, og hun tok alltid utgangspunkt i godt dokumenterte opplysninger. Vaughans varslerarbeid og erfaringer med legemiddelindustrien understreker bare et godt demonstrert faktum, nemlig at denne industrien er styrt av et kriminelt kartell som setter egen profitt langt over hensynet til liv og helse. Dette har blitt demonstrert til det kjedsommelige opp gjennom årenes løp, og er ikke lengre gjenstand for diskusjon.

Nå er altså Vaughan funnet død, og dødsfallet hennes har en besk eim ved seg. Hun ble bare 47 år gammel og etterlot seg en ni-årig sønn. Ting peker umiskjennelig i retning av at dette dødsfallet ikke har naturlige årsaker akkurat som tilfellet er for dødsfallene til mange andre farmasøytiske varslere før henne. Den siste tiden hun levde, helt inntil nylig, følte hun seg såpass truet at hun valgte å gå ut med følgende informasjon:

Vaughans varsel – del 1
Vaughans varsel – del 2

Vaughan opplevde å bli konstant trakassert som følge av sin varslervirksomhet. Dette fant sted f.eks. i form av stadige innbrudd i privatboligen hennes, hvor gjerningsmennene la igjen tydelige «spor» ment å advare og få henne til å tie stille. Men Vaughan var en modig varsler, og lot seg aldri bli truet til stillhet. Hun jobbet nitidig med sine advarsler til resten av oss, helt til det siste.

Til slutt føler jeg meg kallet til å smette inn følgende «avsporing»: Det er alvorlig at vårt offentlige helsevern er styrt av farmasøytisk industri som, i sin tur, styrt av et ultrakriminelt kartell. Og, bare for å understreke det: Vaksiner var noe av det Vaughan gikk aller hardest ut mot når hun forsøkte varsle sine medmennesker om farene forbundet med farmasøytiske produkter. Nå er den samme farmasøytiske industrien — les: det samme kartellet — ute med en koronavaksine som knapt har blitt testet for skumle bivirkinger i det hele tatt. Denne vaksinen er basert på en helt ny og svært hasardiøs teknologi, og som sådan er den strengt tatt ikke noen vaksine i konvensjonell forstand. Mer: denne vaksinen gis i tillegg mot en sykdom som er praktisk talt ufarlig! Ja, for dette er nemlig fakta dersom man ser på rene tall. (De som dør av dette nye viruset, er gamle mennesker som allerede har levd et langt liv. Gamle mennesker dør, og ingenting er nytt i så måte. Allikevel blir dette nå betegnet som en skandale???! Hvor har fornuften tatt veien?) De som velger å ta denne nye vaksinen vet åpenbart ikke hvilken risiko de løper!

De som vil høre Vaughan selv fortelle hva ledet henne til å bli en varsler, kan lytte til dette intervjuet. Vaughan forteller her hvilken dyp kriminalitet som foregår uten at Jordas befolkning får vite det aller minste om det. Under er en video hvor Vaughan selv forteller om hvordan det medisinske kartellet forsøkte å bringe henne til taushet mens hun enda levde – først følger en intro av en annen dame:

Referanser:
[1] The Week, Forskning.no, Drugwatch

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame