Av Are.

are_thmb_fin
Are

Hvis man ønsker å gi inntrykk av at den hasardiøse koronavaksinen virker, så finnes en hel vifte av forskjellige måter å jukse på. Og vi kan være helt sikre på at Verdens Helseorganisasjon (WHO) vil benytte seg av alle disse triksene på vegne av sine gjennomkorrupte sponsorer. Vi har tross alt vært vitne til dette jukset mange ganger før.

Selvfølgelig snakker vi om alvorlig kriminalitet her, men det har ikke tidligere stoppet verken WHO eller de finansielle kreftene bak. Det kommer ikke til å skje denne gangen heller — med mindre noen stopper de. For å stoppe disse edderkoppene, trenger vi en folkeoppvåkning. Så lenge folk ikke vet og ikke skjønner problemets sanne natur, vil vi heller ikke kunne gjøre noe med det. Men jeg har et berettiget håp om at denne oppvåkingen nå står for døra…

Her er de velbrukte metodene som garantert vil bli brukt på nytt for å få oss til å tro at vaksinen virker:

1) Stram inn de diagnostiske kriteriene for Covid-19.
Leger i smitteutsatte områder har lenge kunnet diagnostisere tilfeller som Covid-19 basert på «øyemål». Dette har også vært gjort med svært løse diagnostiske kriterier i bunn. Hoste og feber har tidligere vært tilstrekkelig for å kunne karakterisere tilfeller som Covid-19. Nå som vaksinen har ankommet, vil denne praksisen trolig bli drastisk endret. Det vil bli krevet laboratorietest for hver eneste pasient, og det vil trolig også kreves at de syke må ha en feber på f.eks. 39 grader eller mer. Slik vil antall Covid-19 tilfeller bli drastisk mindre, og dette vil selvfølgelig bli hevdet å være vaksinens fortjeneste.

Denne innstrammingen i diagnostiske kriterier ble også brukt helt tilbake på 50-tallet, da poliovaksinen ble lansert. Ved så stille langt strengere krav til hvilke symptomer som måtte foreligge for å kunne kalle noe for polio, fikk de antall poliotilfeller kraftig ned. Dette ble gjort med et pennestrøk — ved å omdefinere hva polio var for noe. Som en følge av dette ble f.eks. tilfeller som tidligere var betegnet som polio plutselig betegnet som tilfeller av Guillan Barré syndrom. (Bare undersøk selv: da Jonas Salks poliovaksine ble lansert, spratt antall tilfeller av bl.a. Guillan Barré syndrom i været).

2) Endre måten PCR-testen utføres på.
Senk antall testsykluser til 30, slik at færre positive testresultat oppstår.

Forklaring: Denne testen lar seg bruke til å få opp antall positive testresultater på kunstig vis. Jo flere replikeringssykluser som blir brukt under testen, jo flere positive Covid-19 tilfeller blir det. Når antall testsykluser overstiger 35, vil det bli svært mange falske positive resultater. (Med tilstrekkelig mange testsykluser, vil alle testresultatene bli positive).

Denne måten å redusere antall tilfeller av Covid-19 på, vil selvfølgelig også bli tilskrevet «den fantastisk effektive vaksinen».

3) Endre sykehuspraksisen med å skrive «Covid-19» mer eller mindre tilfeldig på dødsattester.
Fram til nylig har det forekommet at også dødsfall fra trafikkulykker har blitt oppført som Covid-19 tilfeller. I tillegg har sykehus blitt ekstra godt kompensert for behandling av pasienter med Covid-19, og leger har stått fram og fortalt hvordan de har blitt presset til å sette denne diagnosen. Denne typen praksis vil nå trolig opphøre helt eller delvis, og vaksinen vil selvfølgelig få æren for den tilhørende reduksjonen i antall tilfeller.

4) Publiser falske studier som viser at flere og flere utvikler immunitet mot viruset.
Dette er ikke spesielt vanskelig å oppnå ved å utforme studiene på en spesiell måte. Et typisk studie i denne kategorien kan f.eks. hevde at smittespredningen fra person til person nå avtar. Påstå deretter at dette er vaksinens fortjeneste.

5)Skap sterk folkelig tillit til vaksinen og innfør deretter vaksinesertifikater!
Slik vil tvilerne bli omvendt og komme strømmende til for å få vaksinen. Lag litt ekstra glamour i massemedia ved å hevde at folk føler seg tryggere nå. La avisoverskriftene lyde noe ala «forretninger og foretak åpner opp igjen etter vaksinesuksess».

6) Bruk massemedia til å framstille vaksinen som en uforbeholden suksess.
La nyheter i aviser og på TV hamre dette budskapet inn i hodene på folk dag etter dag.

7) I god «vaksinetradisjon»: Gjem unna flest mulig tilfeller av skader og dødsfall forårsaket av vaksinen.
Hvis mulig, hevd at disse tilfellene var som følge av Covid-19.

Lederen for WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, har ingen medisinsk grad. Fra tidligere har han også anklager om grov kriminalitet hengende over seg. Han er i dag medlem av organisasjonen «Tigray People’s Liberation Front», som står oppført i den globale terrorisme-databasen (GTD).

8) Fortell folk at de må ta to eller flere doser av vaksinen for at den skal ta full effekt.

9) Hevd at vaksinens effekt har begrenset varighet, og at hyppige «oppfriskningsdoser» er nødvendig.

10) Gjør om definisjonen av «vaksineskapt immunitet».
Beskriv det som «beskyttende immunitet» selv om vaksinen bare produserer et beskjedent antall antistoffer.

11) Slutt å kalle det for Covid-19 når det egentlig er tilfeller av influensa, lungebetennelse eller andre infeksjoner i luftveier og lunger.
Bruk disse luftveissykdommenes reelle navn og, som alltid, hevd at denne reduksjonen i antall Covid-19 tilfeller skyldes vaksinen.

12) Begynn å oppgi den egentlige dødsårsaken istedenfor «Covid-19» i alle tilfeller hvor folk omkommer med koronainfeksjon.
I så og si alle tilfeller hvor folk omkommer med (ikke av) koronainfeksjon, er det alvorlige underliggende sykdommer som er den primære, egentlige dødsårsaken. Koronaviruset var bare «dråpen som fikk begeret til å flyte over». De som dør med (ikke av) koronainfeksjon er også nesten utelukkende gamle mennesker. (I Norge er gjennomsnittlig alder på de som har omkommet med korona høyere enn den nasjonale gjennomsnittlige levealderen).

13) Reduser omfanget av testing etter at vaksinen er introdusert. Dette er en enkel måte å redusere antall nye tilfeller av Covid-19 på.
Igjen: Hevd at dette skyldes den effektive vaksinen.

Vi har tidligere vært vitne til at kriminalitet som dette faller seg svært lett for legemiddelindustrien og dens allierte, som for eksempel WHO og massemedia. Deretter trengs det bare folk som Erna Solberg og Bent Høie til å framføre disse løgnene rett inn i kamera. Voila…

Bygger på en artikkel av Jon Rappoport.

Picture of Tedros Adhanom Ghebreyesus: ITU Pictures from Geneva, Switzerland – CC BY 2.0.@ Flicr and Wikimedia Commons

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame