Helsepolitikk vaksinering

Nye opplysninger får koronavaksinen til å framstå som verdiløs og farlig!

Vi kan vende tilbake til normalen først etter at hele verdens befolkning har tatt vaksinen, sa Bill Gates. Og dette mantraet har blitt adoptert av så og si alle regjeringer rundt om på planeten. Det holder imidlertid å bruke rein logikk for å skjønne at dette er det rene skjære nonsens, med kriminelle og korrupte undertoner.

Av Are.

[Oppdatert: 10.01.21, klokka 2:21]

are_thmb_fin
Are

Vi har hele tiden fått høre fra våre myndigheter at vaksinen er det som skal redde oss. Og, ja, at det kun er vaksinen som er denne redningen. Men gjett hva: Ting stiller seg plutselig en smule annerledes nå…

Fram til nå er det koronavaksinen fra Pfizer/BioNTech (P/B) som har fått alt rampelyset, men etterhvert har også vaksinen fra Moderna kommet på markedet. Og, akkurat som tilfellet er med P/B-vaksinen, har det meldt seg kladdeføre også for Modernas alternativ. En lege i Boston, USA, med skalldyrallergi opplevde å få et alvorlig anafylaktisk sjokk (allergisjokk) etter å ha mottatt Modernas vaksine. P/B-vaksinen har forårsaket 6 hendelser maken til dette, og i tillegg så vi den amerikanske sykepleieren Tiffany Dover segne om bevisstløs på tv etter å ha mottatt samme vaksine. Dover har i ettertid ikke stått fram i media med sin helsesituasjon, og det spekuleres nå i om hun har omkommet. Det er faktisk troverdige kilder som hevder nettopp det!

Når det gjelder Modernas vaksine, så vil nesten alle oppleve bivirkninger på én eller annen måte, spesielt etter at andre dose er satt! OBS!
– I dagene etter vaksinering kan man oppleve slapphet, hodepine, muskelsmerter, leddsmerter, kvalme og noen får feber, sier overlege Sigurd Hortemo i Legemiddelverket til Dagbladet.

Fra Antony Fauci og amerikanske helsemyndigheter kommer nå beskjeden om at man må fortsette med lockdown-politikken, sosial distansering og bruk av munnbind — selv om man har blitt vaksinert! Det må jo bety at vaksinen ikke virker, dvs. at den ikke kan forhindre at den vaksinerte blir syk, pluss at vaksinen heller ikke kan forhindre den vaksinerte i å spre smitten etter å ha blitt smittet selv. Merk at dette viser seg å være tilfelle etter at Høie, Solberg og resten av regjeringsbøtteballetten har fortalt oss at denne impotente vaksinen er eneste vei til frelse! En annen ting er at denne vaksinen har enorme helserisika forbundet med seg, siden den tross alt genmodifiserer de vaksinerte. Det burde fungere som en rød varsellampe for de fleste, men mengder av sanseløse nordmenn skriver likefullt i sosiale media at de knapt kan vente med å tadenne vaksinen. Gudbedre for en mangelfull kritisk innstilling, når man bare tar alle myndighetenes lover, regler og direktiver for god fisk. Folk tror virkelig enda at staten vil oss vel…

Dette er bare nok en puslebrikke i en større mosaikk som viser hvilken svindel og galskap våre egne myndigheter spiller ut over befolkningen. Og vi har trolig ikke hørt alt tull fra den kanten enda. Det er nok enda MYE mer i vente… Dette vil pågå helt til befolkningen sier den har fått nok, og setter ned foten.

Her er den eminente journalisten Ben Swann med mer om akkurat denne saken:

Ben Swann om vaksine-idiotiet

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

3 kommentarer på “Nye opplysninger får koronavaksinen til å framstå som verdiløs og farlig!

 1. anders pedersen

  Bra Are! Nemlig, hvorfor blir vaksinerte fremdeles holdt i isolat, karantene og må bäre munnbleie pluss testing går jeg utifra også i ettertid. Altså virker ikke vaksinen. Må ta dette argumentet med i en rapport som spredes til ca 4000 e-post adr til uka.

  Liker

  • Det er vel slik at vaksinerte fortsatt er bærere av virus? Da kan det være logisk å beholde restriksjoner inntil en større andel av risikogruppen er vaksinert.

   Liker

 2. Vaksinen handler ikke om å hindre noe som helst annet enn vår frihet! Under skjult agenda (kjempefarlig virus) har myndighetene tillat seg å bryte grunnlov og individuelle rettigheter. Dette er så alvorlig at folk tydeligvis ikke evner å ta det innover seg. Våre politikere er ikke annet enn marionetter i et farlig komplott mot verdens befolkning.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: