Av Are.

are_thmb_fin
Are

I går ble jeg sittende og lytte til fagfolk som diskuterte utviklingsprosessen til koronavaksinene. Her ble det tatt opp noe som jeg selv lenge har gått og undret meg over, nærmere bestemt det faktum at legemiddelgigantene har hoppet bukk over de forskriftsmessige dyrestudiene. Det kan nemlig skjule seg en temmelig ondsinnet plan bak dette…

Det er ansett for god etikk å innlede studier av farmasøytiske midler med først å studere midlenes effekter på dyr. Men dette trinnet har de sløyfet i forbindelse med de genteknologiske koronavaksinene som allerede gis til folk verden over. Jeg mistenker at grunnen til denne «forsømmelsen» kan skjule noe langt mørkere enn de fleste våger drømme om…

Har du hørt om begrepet ’antistoffavhengig forsterkning’ (på engelsk forkortet ADE)? Trolig ikke, men i fortsettelsen skal du få vite litt mer om hva dette er for noe. Begrepet beskriver nemlig en biologisk reaksjon som raskt kan medføre at mengder av mennesker vil omkomme etter å ha tatt den mRNA-baserte koronavaksinen.

Også tidligere har man forsøkt å lage koronavaksiner, men det viste seg vanskelig. Til å begynne med utviklet forsøksdyrene tilfredsstillende mengder antistoffer etter vaksineringen, og alt virket lovende. Meningen med vaksiner er å få kroppen til å produsere antistoffer som nekter viruset adgang inn i cellene, hvor de kunne ha formert seg. Men antistoffet fra mRNA-vaksinen gjorde at viruset tvert i mot ble hjulpet inn i kroppscellene, slik at det kunne formere seg raskere enn det ville gjort uten vaksinen. Dette resulterte i voldsomme dødsfall, og det framgikk at vaksinen var årsaken. Dette paradoksale fenomenet kalles antistoffavhengig forsterkning (ADE). Som følge av denne uhyggelige oppdagelsen ble videre utvikling av koronavaksiner skrinlagt.

Stansen i utvikling var status helt fram til i fjor, da koronakrisen rammet oss. Da oppstod det nemlig en ny og særs sterk interesse for å utvikle en koronavaksine mot det nye SARS-CoV-2 viruset (som — OBS — fortsatt bare er antatt å eksistere).

Jeg har tidligere sagt til Kiri at jeg lurer på om ikke dette antyder den egentlige hensikten med denne vaksinen. Mistanken min går i retning av at legemiddel-kartellet ønsker å depopulere Jordas befolkning kraftig med koronavaksinen. For hva vil skje når de vaksinerte etter noen måneder kommer i kontakt med smitten? Jo, de vil kunne lide samme skjebne som de nevnte forsøksdyrene. Dette synes i særdeleshet å gjelde dersom smitten er en variant av det opprinnelige viruset.

Et spørsmål blir da om de pårørende i etterhånd vil skjønne å knytte disse dødsfallene til koronavaksinen — en vaksine som avdøde kanskje fikk mange måneder i forveien. Trolig ikke. Slike dødsfall vil nok bli tilskrevet et oppdiktet, nytt mutant-virus. Kanskje vil de kalle det for «SARS-CoV-3» og sykdommen «Covid-21»?

På denne måten kan de altså ha planlagt å depopulere Jordas befolkning helt ned til 500 millioner. Underveis vil vi trolig fortsette å løpe rundt med munnbleie, mens vi iherdig praktiserer 2 meter sosial distansering. Mer livredd enn noensinne. Tallet 500 millioner har jeg forresten fra de mystiske Georgia Guidestones, som er et digert stein-ornament i Elbert County i den amerikanske delstaten Georgia. På disse steinene står det beskrevet et mål om å «holde menneskeheten under 500 millioner individer i uavbrutt balanse med naturen». Kilden bak steinene er ukjent, men denne målsetningen er jo som snytt ut av røven til herskerpakket bak den nye tyranniske verdensordenen. Det vil si nøyaktig de samme kreftene som står bak koronavirus-svindelen.

Påskriften til Georgia Guidestones forteller litt om hvilke planer maktkabalen har for resten av oss

Tilbake til tema: I videoen under diskuterer fagfolket mulige konsekvensene av koronavaksinen og fenomenet med antistoffavhengig forsterkning. Det viste seg at legen Carrie Madej hadde samme mistanke som meg selv:

Fagfolket drøfter koronavaksinen. Med lege Carrie Madej, professor Dolores Cahill og flere…

En annen relatert video som er verdt å se kan du finne her.
Les også hva den prisbelønte journalisten Sharyl Attkisson skriver om ADE her.
————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – klesplagg med tankevekkende motiver og høy kvalitet kan fås kjøpt i nettbutikken vår – HER. Alle monner drar..

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame