Helsepolitikk Konspirasjoner

Forskningsrapport styrker mistanken om at koronavaksinen er et forsøk på masse-depopulering

Forleden dag skrev jeg om hvordan koronavaksineringen kan væe fordekket masse-depopulering. Nå har det dukket opp informasjon som styrker denne mistanken...

Av Are.

are_thmb_fin
Are

I går skrev jeg en artikkel hvor jeg forklarte hvordan fenomenet kalt antistoffavhengig forsterkning kan vise seg å bli årsak til mengder av dødsfall blant koronavaksinerte mennesker. Nå har det dukket opp flere interessante opplysninger som forsterker mistanken til koronavaksinen som fordekket masse-depopulering av Jordas befolkning.

I gårsdagens artikkel forklarte jeg hvordan dødsfall hos koronavaksinerte kan forårsakes av den genteknologiske vaksinen. Vaksinen vil nemlig forstyrre immunforsvaret vårt såpass intenst, at det vil angripe eget kroppsvev når vi senere blir utsatt for smitten. Eller koronalignende smitte, som f.eks. sesonginfluensa. Nå har det dukket opp enda mer informasjon som styrker mistanken om skjult masse-depopulering…

En venn sendte meg i går en forskningsrapport, og i denne rapporten framgikk det at elektromagnetisk stråling med tilstrekkelig liten bølgelengde fører til dannelsen av koronavirus inni hudcellene våre(!) Det kreves bare at huden, eller noen organer i den, er minst like tykke eller lange som halve bølgelengden, og dette stemmer jo for bølgene i den øvre delen av 5G-spekteret!

Ikke overraskende viser det seg at de store koronautbruddene på verdensbasis har forekommet nettopp på de stedene hvor 5G-teknologien ble rullet ut. Byen Wuhan i Kina, hvor koronaviruset hevdes å ha oppstått, var én slik 5G-pioner.

Det foreligger tusenvis av studier som viser at mikrobølget stråling fra 4G og 5G medfører helseskade. Forsøker de nå å bruke 5G til masse-depopulering?

Jeg spør meg selv om koronakrisen i realiteten er skapt av 5G? Har de virkelig rullet ut en helseskadelig stråling med viten og vilje, og deretter forsøkt å skjule helseskadene ved å skylde på et virus? (Og har dette noe å gjøre med det faktum at de enda ikke har greid å formelt isolere og påvise SARS-CoV-2 viruset via vitenskapelig metode?) Boka «Den usynlige regnbuen» av Arthur Firstenberg forklarer nemlig hvordan elektromagnetisk stråling er den egentlige årsaken bak sykdommer som f.eks. influensa. Covid-19 er som kjent en influensalignende sykdom.

Uten å ha lest boka, tipper jeg at det er nettopp denne boka som tar for seg innføringen av nye strålingstyper på global basis, for deretter å vise hvordan tidspunktene for dette sammenfalt med starttidspunkt for diverse globale sykdomsutbrudd. Når menneskekroppen utsettes for en ny type elektromagnetisk stråling på vedvarende basis, vil dette kunne manifestere seg i form av sykdom.

For å avslutte: 5G-stråling er intens nok, dvs. har tilstrekkelig liten bølgelengde, til å kunne påvirke hudcellene våre. Dette vil føre til dannelsen av koronavirus (eller lignende virus) inni cellene. Når tilstrekkelig mange mennesker har tatt koronavaksinen og derved fått immunforsvarene sine forstyrret, er det jo bare å skru opp styrken på 5G-strålingen. Etter dette vil det produseres koronavirus i hopetall i kroppene våre, slik at fenomenet med antistoffavhengig forsterkning inntrer. Det betyr at immunforsvaret angriper vår egen kropp og mengder av vaksinerte mennesker omkommer. En depopulasjons-plan, kort og greit. Noe som ytterligere styrker denne mistanken, er det faktum at de har lansert vaksinen mens de fortsatt har lenge igjen før uttestingen av tryggheten er ferdigstilt. Uttestingen skjer NÅ, og den skjer med alle godtroende som velger å vaksinere seg. Dette er mennesker som overhode ikke har blitt fortalt om den hypereksperimentelle naturen ved dette. Vi er vitne til et gigant-eksperiment på hele befolkninger. Hvis ikke dette er kriminelt, hva annet er det da?

Så vil noen spørre meg hvordan jeg kan tro at noen ville finne på noe så morderisk. Svaret mitt er at vi allerede har opplevd kopiøse mengder av statlige overgrep under koronakrisen — fortsatt uten at folk skjønner svindelen! — og av grunner som det anser jeg at dette mørke plottet kan være reellt! Jordas herskere er tross alt fortsatt det samme knippet psykopater. Men makthegemoniet deres står nå for fall. Faktisk, det er i fritt fall i skrivende stund. Så vær glad og sørg for at DU utgjør en forskjell i fødselen av en ny og lysere æra.

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – klesplagg med tankevekkende motiver og høy kvalitet kan fås kjøpt HER. Alle monner drar..

Hjertelig takk! hjerte_fin

8 kommentarer på “Forskningsrapport styrker mistanken om at koronavaksinen er et forsøk på masse-depopulering

 1. Odd Magne

  Rapporten du har lenket til viser til 5G millimeterbølger, dette er frekvenser fra 30GHz og oppover.
  I Norge og mange andre land er det ikke planlagt å ta disse høye frekvensene i bruk til kommersielt formål før i 2025.
  Frekvensene som benyttes til 5G i dag er 3,5GHz som har en bølgelengde på ca. 8,5cm, som mest sannsynlig ikke har samme påvirkning på cellene.

  Liker

  • Ja, du har rett i det du sier med bølgelengde her, blant annet også at kortere bølgelengde må antas å ha større biologisk effekt når det kommer til utvikling av DNA. Jeg leste rapporten i nattens mulm og mørke, og har nå undersøkt nøyere angående dette med bølgelengde og påvirkningskraft på cellene våre. Som en følge av dette har jeg modifisert teksten i artikkelen littegrann. Men saken er fortsatt den, som rapporten også sier, at 5G-spekteret påvirker cellene våre slik at det dannes viruslignende partikler inni de. Og da er det et spørsmål om det ikke går samme veien med de menneskelige vaksinerte som forsøksdyrene i tidligere forsøk på å utvikle en koronavaksine.

   Liker

  • Ellen Gulbrandsen Fagerli

   Mest sannsynlig er vel ikke bra nok for oss mennesker..

   Liker

 2. anders pedersen

  Takk! en god oppfölging. Pluss at de mest sannsynlig bruker 60GHz utstråling i meget korte öyeblikk for öyeblikkig drap i begrensede områder for ikke å vekke for mye oppsikt. Denne frekvensen de brukte i Kina i desember 2019 hvor folk stupte döde omkring når blodet ble blokkert ifra å oppta oxygen. Vår REgjering og Helsedept er alle 100% profesjonelle mordere under Sionistene.

  Liker

 3. Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad

  Det er noe merkelig med dette ang. at virus skal kunne skapes av bølger utenfra. – Naturlig sett kan det muligvis fungere som stråleskade/dvs liknende terapi ved kreft. (Moderna vaksinene er laget som kreftvaksiner egentlig, visstnok).

  Hele denne saken er «twisted» og «twarted», der man er frisk egentlig, men skal presses til å ta genmodifiserende injeksjoner som endrer ens eget immunforsvar og i verste fall gjør en til evige pasienter&forsøksdyr. «Slaver».

  Min assosiasjon går til det faktum at D-vit-systemet finnes i huden og solen omdanner vitaminet til hormon som fungerer som viktig i immunforsvaret. Til helse.
  Nå synes det nærmest som at Kina har skapt et konsept som blir motsatt. – 5G som skadeverk på mennesket, og enda mer dersom man har akseptert premisset om syntetiske nanopartikler injisert, samt det neste blir chippingen. To-komponentfase-systemet.
  Man presser folk inn i et totalt nytt funksjons-system globalt ved å unnlate å behandle de som blir syke (HCQ++ samt Ivermetcin), steroider etc. Det er politikk, ikke helsevern.

  Hva er løn og hva er sannhet, i det myndigheter kommuniserer? Og hvilken rolle vil energiutlandingen ved den forbipasserende planet spille, ang. de som nå i forkant er vaksinert? (Dersom riktig, er tidsrommet estimert i slutten av mars – inklusive med meteorittregn, i innkommende fase – jfr jordens egen bane i nærkontakt 2, neste etter ca 5 mnd. Kina kjenner til disse tingene fra årene 1054/55/56 da planeten ble behørig dokumnetert, – også i Tyskland. Dette forklarer den hodeløse politikken fra den ble kjent (1986++). Gill Broussard har en god forklaringsmodell og gode estimater.
  Men viktig:
  Vil de med syntetiske nanopartikler injisert, bli de som rammes hardest av elektromagnestismen og dens utladninger i forbipasseringsfasen? De vaksinerte. Og dermed dø? Massedød? Og med maks lidelse i verste fall?
  «Dragens hevn» i det store mytologiske bildet. Kina.

  Liker

  • anders pedersen

   Interessant det du skriver. Men når du sier hva er lögn og hva er sannhet så treffer du 100% ved å tenke at alt er lögn. Dette lärte jeg av Norulv Övrebotten (sekretär til uteniksminster Johan Jörgen Holst) som er ekspert på ‘spillet i det negative rom’. På grunn av sin viten ble han nestern torturert til döde av agenter fra MOSSAD ved psykiatriske i Förde. De torturerte av ham 45 kilo på mindre enn et år. Utenriksminister Johan Jörgen Holst ble forövrig myrdet av MOSSAD med energivåpen, også Knut Frydenlund, Syse og mange flere.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: