Av Are.

are_thmb_fin
Are

I går skrev jeg en artikkel hvor jeg forklarte hvordan fenomenet kalt antistoffavhengig forsterkning kan vise seg å bli årsak til mengder av dødsfall blant koronavaksinerte mennesker. Nå har det dukket opp flere interessante opplysninger som forsterker mistanken til koronavaksinen som fordekket masse-depopulering av Jordas befolkning.

I gårsdagens artikkel forklarte jeg hvordan dødsfall hos koronavaksinerte kan forårsakes av den genteknologiske vaksinen. Vaksinen vil nemlig forstyrre immunforsvaret vårt såpass intenst, at det vil angripe eget kroppsvev når vi senere blir utsatt for smitten. Eller koronalignende smitte, som f.eks. sesonginfluensa. Nå har det dukket opp enda mer informasjon som styrker mistanken om skjult masse-depopulering…

En venn sendte meg i går en forskningsrapport, og i denne rapporten framgikk det at elektromagnetisk stråling med tilstrekkelig liten bølgelengde fører til dannelsen av koronavirus inni hudcellene våre(!) Det kreves bare at huden, eller noen organer i den, er minst like tykke eller lange som halve bølgelengden, og dette stemmer jo for bølgene i den øvre delen av 5G-spekteret!

Ikke overraskende viser det seg at de store koronautbruddene på verdensbasis har forekommet nettopp på de stedene hvor 5G-teknologien ble rullet ut. Byen Wuhan i Kina, hvor koronaviruset hevdes å ha oppstått, var én slik 5G-pioner.

Det foreligger tusenvis av studier som viser at mikrobølget stråling fra 4G og 5G medfører helseskade. Forsøker de nå å bruke 5G til masse-depopulering?

Jeg spør meg selv om koronakrisen i realiteten er skapt av 5G? Har de virkelig rullet ut en helseskadelig stråling med viten og vilje, og deretter forsøkt å skjule helseskadene ved å skylde på et virus? (Og har dette noe å gjøre med det faktum at de enda ikke har greid å formelt isolere og påvise SARS-CoV-2 viruset via vitenskapelig metode?) Boka «Den usynlige regnbuen» av Arthur Firstenberg forklarer nemlig hvordan elektromagnetisk stråling er den egentlige årsaken bak sykdommer som f.eks. influensa. Covid-19 er som kjent en influensalignende sykdom.

Uten å ha lest boka, tipper jeg at det er nettopp denne boka som tar for seg innføringen av nye strålingstyper på global basis, for deretter å vise hvordan tidspunktene for dette sammenfalt med starttidspunkt for diverse globale sykdomsutbrudd. Når menneskekroppen utsettes for en ny type elektromagnetisk stråling på vedvarende basis, vil dette kunne manifestere seg i form av sykdom.

For å avslutte: 5G-stråling er intens nok, dvs. har tilstrekkelig liten bølgelengde, til å kunne påvirke hudcellene våre. Dette vil føre til dannelsen av koronavirus (eller lignende virus) inni cellene. Når tilstrekkelig mange mennesker har tatt koronavaksinen og derved fått immunforsvarene sine forstyrret, er det jo bare å skru opp styrken på 5G-strålingen. Etter dette vil det produseres koronavirus i hopetall i kroppene våre, slik at fenomenet med antistoffavhengig forsterkning inntrer. Det betyr at antistoffene som kroppen danner etter å ha blitt vaksinert, hjelper viruset inn i cellene hvor det deretter kan formere seg. Infeksjonen forverres kraftig av vaksinen, med den følge at de vaksinerte omkommer. En depopulasjons-plan, kort og greit. Noe som ytterligere styrker denne mistanken, er det faktum at de har lansert vaksinen mens de fortsatt har lenge igjen før uttestingen av tryggheten er ferdigstilt. Uttestingen skjer NÅ, og den skjer med alle godtroende som velger å vaksinere seg. Dette er mennesker som overhode ikke har blitt fortalt om den hypereksperimentelle naturen ved dette. Vi er vitne til et gigant-eksperiment på hele befolkninger. Hvis ikke dette er kriminelt, hva annet er det da?

Så vil noen spørre meg hvordan jeg kan tro at noen ville finne på noe så morderisk. Svaret mitt er at vi allerede har opplevd kopiøse mengder av statlige overgrep under koronakrisen — fortsatt uten at folk skjønner svindelen! — og av grunner som det anser jeg at dette mørke plottet kan være reellt! Jordas herskere er tross alt fortsatt det samme knippet psykopater. Men makthegemoniet deres står nå for fall. Faktisk, det er i fritt fall i skrivende stund. Så vær glad og sørg for at DU utgjør en forskjell i fødselen av en ny og lysere æra.

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – klesplagg med tankevekkende motiver og høy kvalitet kan fås kjøpt HER. Alle monner drar..

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame