areHar du hørt om de mystiske Georgia Guidestones? Det er også kjent som Amerikas Stonehenge, og vi snakker her om et snaut 6 meter høyt steinmonument i delstaten Georgia i USA. Monumentet består av en rekke massive granittblokker med en dyster beskjed risset inn. Ingen aner hvem som har plassert de enorme steinene der, men det er ganske klart at det må ha kostet en god del å få dette monumentet satt opp. Det som har påkalt konspirasjonsteoretikernes interesse er budskapet som står risset inn på 12 forskjellige språk. Det har skapt grobunn for store spekulasjoner verden over, ikke minst setningen hvor det står «Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.» Her antydes det at Jordas befolkning har blitt for stor, og at den nå skal reduseres til kun 500 millioner mennesker. Det er en reduksjon på drøyt 90 prosent. Men Jorda er ikke overbefolket, og det spekuleres i om den globale maktkabalen nå jobber for å slakte ned mesteparten av oss. Fordi vi — menneskeheten — har begynt å skjønne hvordan denne maktkabalen holder resten av oss som slaver, og fordi såpass mange av oss representerer en trussel mot kabalens makthegemoni.

Steinmonumentets mye omdiskuterte setning…

I går, onsdag 6. juli klokken 04 på morgenen, ble det rapportert en eksplosjon i området hvor disse steinene befinner seg. Fra en video kunne man se at det var selve steinmonumentet som ble utsatt for eksplosjonen:

Steinornamentet blir sprengt

I følge Georgia Bureau of Investigation viser denne videoen at sprenglegemet blir utplassert i forkant av eksplosjonen:

En video fra Georgia Bureau of Investigation som viser hvordan sprengladningen blir utplassert…

Etter dette dukket det opp en gravemaskin som jamnet de resterende steinene fullstendig med jorden:

En gravemaskin jamner de resterende steinene med jorden….

Nå som Georgia Guidestones ikke lengre finnes, kan man spørre seg om dette er en beskjed fra de hvite hattene (de menneskevennlige kreftene) om at Illuminati endelig er beseiret? Eller var eksplosjonen ment som en advarsel? Hvem beordret rivingen? Var det Donald Trump, slik noen hevder? Eller var det Illuminati selv som rev steinene, og i så tilfelle hvorfor? Som et forsøk på å «slette bevis»? Eller var dette bare verket til aktivister? Vi lever i en spennende tid, og svarene på disse spørsmålene vil kanskje framkomme en vakker dag…?

Var det en mening bak det faktum at steinene ble veltet på George W. Bush sin bursdag? Steinene ble opprinnelig reist 22. mars 1980, på amerikansk skrevet 3/22, og 322 er et sagnomsust tall forbundet med den mystiske kabal-grupperingen Skull and Bones. En av de mest berømte medlemmene i Skull and Bones er, nettopp, George W. Bush…

Vi trenger dere!

Kiri og jeg lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til en stor del av vårt virke i denne ekstreme tiden, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få gratis tilgang, både på bloggen, gruppene våre på Facebook og Mewe, pluss våre videokanaler. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, blir vi veldig glade for det. Vi tar i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame