are_thmb_fin
Are

Normalt opplever jeg å være ved god helse, med et høyt energinivå. Men nå har jeg opplevd å føle meg slapp og uten energi en god stund. Jeg føler meg giddalaus, og har ikke overskudd til å dra særlig langt avgårde fra der Kiri og jeg holder til. Det føles veldig fristende å sitte heller enn å stå, og hvis jeg legger meg nedpå for en liten hvil, ender det ofte med at jeg sovner i flere timer. Jeg våkner trøtt om morran, selv etter det som burde være tilstrekkelig mange timers søvn, og det synes ikke som om jeg kan få sovet nok.

220709-vektløftingHver dag forsøker jeg å få klemt inn en halvtimes treningsøkt, men beina føles tunge som bly. Selv disse 30 minuttene oppleves som et ork. Jeg har hatt astma fra barnsben av, noe jeg trolig fikk fra vaksiner, men i voksen alder ble jeg symptomfri den gang jeg la om til et strengt lavkarbo-kosthold. Nå opplever jeg at astmaen er ganske så hissig. La gå, jeg har tillatt meg å spise en del karbohydrater («snacks») i det siste, men selv om jeg nå har holdt meg unna karbo et par dager og derfor burde være tilnærmet symptomfri, er astmaen ganske hissig. Konsekvensen blir at jeg regelmessig må ty til medisinering med astmaspray.

En annen ting er at huden min klør og tendenser til eksem melder seg, fortrinnsvis på føtter og hender. Å stryke litt av min egen urin oppå eksemet og la det tørke inn før jeg skyller det bort, synes imidlertid å være en vidunderlig hjelp.

220709-slitenEr det flere som opplever symptomer som de jeg har beskrevet her? Basert på det jeg har lest i sosiale media, er det absolutt ting som kan tyde på at jeg ikke er alene i denne sammenheng. Kiri merker at hun er trøttere enn vanlig. Hva er årsaken til alt dette? Jeg vet jo at vi står midt oppi et spirituelt skifte, og symptomene mine kan derfor være kroppens forsøk på å tilpasse seg de nye energiene.

Samfunnet bades i helseskadelig stråling. Er dette grunnen til uvanlige symptomer i befolkningen? Hvor stor utbredelse har effektene av denne strålingen?

På samme tid vet jeg at onde krefter bader oss mennesker i stadig mer mikrobølgestråling, nå via såkalt «5G». De biologiske konsekvensene av denne nye strålingen har de så langt greid å kamuflere som «Covid-19», mens det i all hovedsak er strålingssyke dette dreier seg om. Hva nå som de skal øke frekvensen/energien på 5G betraktelig? Hvordan kamuflere all den sykdommen som trolig vil oppstå nå? Hvilket «virus» tenker de presentere denne gang? Ku-kopper? Jeg tror ku-kopper floppet, siden folk ikke virker å ha tatt åtet. Vi har i alle fall ikke opplevd noen massepsykose lik den de fikk i stand med SARS-CoV-2 viruset.

Som del av «maktas» febrile forsøk på å bekjempe den menneskelige oppvåkningen, vil stråling med stadig høyere frekvenser garantert bli tatt i bruk. De vil også skru opp styrken (amplituden) på denne strålingen. Under markedsføringen av 5G forsøkte de å berolige oss med at det ville bli brukt frekvenser i øvre del av 4G-spekteret. Det var altså ikke snakk om «ekte 5G», og vi trengte derfor ikke ta slik på vei… Men man måtte vel være passe naiv for å tro noe annet enn at de ville øke 5G-frekvensen allerede rundt neste sving. For det skjer nå! Dessuten er det ikke godt å vite hvilke frekvenser de faktisk (i motsetning til «offisielt») bruker i basestasjonene.

Både 4G og 5G er mikrobølgestråling, altså en kjent våpenteknologi — nå forkledd som forbrukerteknologi. Det foreligger en overveldende mengde av vitenskapelige rapporter som forteller oss at mikrobølgestråling er helseskadelig, så akkurat den saken er hevet over diskusjon. Symptomene jeg nå opplever, så som utslåtthet, betennelse (astma især) og hudproblemer, stemmer veldig godt overens med symptomer på strålingssyke.

Jeg har også tenkt over om årsaken til mine symptomer kan være en ny aerosol-blanding i chemtrails, men dette er vanskelig å vite uten å ha tatt nedbørsprøver. Det synes i alle fall ikke å være mer chemtrails på himmelen nå sammenlignet med tidligere. (Sjekk dette for å skjønne hva jeg sikter til her, og vit at dette også skjer i gamle Norge, om enn i litt mindre omfang…).

En annen mulig årsak til min mangel på energi er at de vaksinerte nå sprer det kunstige overflateproteinet (spike-proteinet) til sine omgivelser. Dette er noe som fagfolk har teoretisert en del rundt, basert på konkret pasient-erfaring som peker i den retning. Har jeg rett og slett blitt «spiket»…?

22070-TIEn annen mulighet er jeg har blitt en såkalt TI. Dette er en forkortelse for ’targeted individual’, altså et utvalgt individ som blir utsatt for målrettet trakassering fra ondsinnede krefter («djupstat»?). I mitt tilfelle dreier det seg i så fall (trolig) om trakassering via bestråling. Kiri og jeg kjenner flere andre mennesker som er TI’s, og de må tåle både bestråling, gjeng-forfølging (på engelsk ’gangstalking’, som innebærer at innleide personer forfølger og trakasserer objektet etter å ha blitt innbilt at han/hun er en forferdelig person). Sverting via planting av kompromitterende rykter er enda en metodikk som blir brukt i denne sammenheng. De som utsettes for dette opplever ofte at både den psykiske og kroppslige helsen faller i grus, og at livet rett og slett blir ødelagt som en følge av det.

Dryge påstander, sier du? Vel, det jeg har skrevet om her er hentet fra min egen og venners erfaring, og til forskjell fra alle irrasjonelle pseudo-skeptikere der ute stoler jeg på øynene og sanseapparatet mitt for øvrig. Det er noe jeg synes flere andre også burde gjøre. Basert på at vi i dag har vitenskap som er evidens- og observasjonsbasert, er denne holdningen min faktisk vitenskapelig også!

Til slutt, kanskje symptomene jeg nå opplever er forårsaket av en kombinasjon av de mulige årsakene jeg her har nevnt?

Er det noen der ute som opplever det samme som meg? Kanskje jeg skal poste en meningsmåling på akkurat det i Facebook-gruppa vår?

Vi trenger dere!

Kiri og jeg lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til en stor del av vårt virke i denne ekstreme tiden, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få gratis tilgang, både på bloggen, gruppene våre på Facebook og Mewe, pluss våre videokanaler. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, blir vi veldig glade for det. Vi tar i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame