are_thmb_fin
Are

Så er vi ferdig med Pride-måneden juni, hvor folk har feiret dette mangfoldet hva angår normer for seksualitet og kjønn. ’Pride’ er (etter sigende) ment å skulle feire og fremme aksepten for LHBTIQ-personer, dvs. lesbiske, homofile, bifile, transpersoner, intetkjønn og skeive personer. Hele juni var avsatt til spesielt fokus på Pride-bevegelsen og det å dels feire, dels mane til respekt og toleranse ovenfor disse grupperingene i samfunnet. Pride hevder å skulle fremme medmenneskelighet, men nåde de som våger ytre kritikk ovenfor denne bevegelsen. Kritikere blir raskt karakterisert som intolerante rasister, nazister, og Gud vet hva. Denne schizofrene bevegelsens sympatisører og deres påstått dype respekt ovenfor LHBTIQ-personer er ganske tom, og de har tilnærmet ingen respekt ovenfor kritiske stemmer. La det være til ettertanke…

Som et eksempel på brudd med normer, kan jeg nevne at Pride-ideologien hevder det finnes langt flere kjønn enn bare to. Hvordan går det an? Jo, Pride hevder hardnakket at en persons kjønn ikke noe med biologi å gjøre, men snarere hva den enkelte ønsker å identifisere seg selv som. Jepp, i følge Pride er kjønn et sosialt konstrukt som har fint lite med biologi og vitenskap for øvrig å gjøre. Tror du jeg spøker? Vel, tro om igjen…

I grunnskolen har Pride allerede blitt viet plass i undervisningen. Grunnskolens seksualundervisning pleide dreie seg om de grunnleggende biologiske forskjellene mellom kjønnene, unnfangelse samt hvordan unngå uønsket graviditet og kjønnssykdommer. Med Pride blir barna utsatt for et traumatiserende overseksuelt innhold, ja, selv i barnehager har Pride fått foten innenfor. Man skulle jo både tro og håpe at skolen ville holde seg til vitenskap og fakta framfor obskure ideologier som dette. De foreldrene som (forhåpentligvis) kjenner at noe skurrer, tør trolig ikke annet enn å godhetsposere ved å tillate at deres egne små barn putter penger under strømpekanten til hoftevrikkende menn kledd i utfordrende dameklær. Hvordan har det gått til at skoler nå har blitt halvveis omgjort til nattklubber, hvor transpersoner og perversiteter får lov til å utspille seg foran redde barneøyne?

Over alt har man kunnet se Pride-flagget vaie i vinden…

Men denne typen «liberalisme» og fritenkning kan da ikke skade noen, tenker du kanskje…? Å joda. Det skjer! Pride traumatiserer, hjernevasker og perverterer folk i alle aldre. Denne bevegelsen gjemmer seg bak å skulle fremme respekt og toleranse for nevnte grupper mennesker, men agendaen bak er en helt annen. Dette er ondsinnet perversjon. Pride-bevegelsen forsøker aktivt å så tvil i barnesinn, slik at barna blir i tvil angående deres egen kjønnslige og seksuelle identitet. «Kanskje du heller vil være jente, selv om du har utovertiss?» Trenger jeg brette ut om hvorfor forvirringen og usikkerheten som følger av en slik påvirkning er dypt traumatiserende for barn? Vi er her vitne til et grovt overgrep, hvor tankeløse voksne uten integritet deltar velvillig!

Nedenfor følger en ålreit video som forklarer mer om denne betente problematikken. Pride er en konspirasjon mot menneskeheten, og fint lite annet! Beskytt dine barn og sett ned foten ovenfor skoler som forsøker dra dette traumatiserende svineriet inn i undervisningen! Vi snakker her om åndelig bedervelse!

Pride er en slesk, kamuflert agenda… (Se i full skjerm her)

Vi trenger dere!

Kiri og jeg lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til en stor del av vårt virke i denne ekstreme tiden, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få gratis tilgang, både på bloggen, gruppene våre på Facebook og Mewe, pluss våre videokanaler. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, blir vi veldig glade for det. Vi tar i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame