kiri_lt_leadHer er første episode i en podcast-serie som jeg litt humoristisk har valgt å kalle «Pisspreik med Kiri». (Hinter til temaet urinterapi…). I disse podcastene vil jeg snakke med diverse interessante menn og kvinner om temaer som jeg synes er verdt å snakke om. I denne første podcasten er det Are som blir intervjuet, og temaet er konspirasjoner. Nærmere bestemt NWO-konspirasjonen, hvor vi (etter sigende) skal bli narret inn i et globalt tyranni. Det er ikke mer å si, så sett deg godt til rette og lytt på hva Are-mann svarte…   

Kiri intervjuer Are om fenomenet konspirasjoner og folks
tendens til å ikke ville ta tak i ting som dette…

Vi trenger dere!

Are og jeg ønsker å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til en stor del av vårt virke i denne ekstreme tiden, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få gratis tilgang, både på bloggen, gruppene våre på Facebook og Mewe, pluss våre videokanaler. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, blir vi veldig glade for det. Vi tar i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame