Av Are.

are_thmb_fin
Are

Jeg sitter her og leser aviser, eller rettere sagt: jeg blar i faksimiler som folk har snappet fra nettaviser og postet i sosiale media. Enkelte av de relaterte artiklene skumleser jeg, andre ikke i det hele tatt. Som alltid er utgangspunktet mitt når jeg leser denne typen kilder: «Mon tro hva de lyver om i dag…». Etter å ha bladd gjennom diverse overskrifter blir jeg sittende der som så mange ganger før  —perpleks! Hvordan kan vi tillate at dette åpenbare bedraget får lov å rulles ut? Hvor langt skal denne herskerkabalen få lov til å tøye strikken før vi befolkningen innser at vi blir lurt trill rundt? Vår egen regjering og dens oppdragsgivere voldtar landet i fullt dagslys under påskudd av at dette er «smitteverntiltak», mens vi sitter på gjerdet og foretar oss null og niks!

Tankene mine går umiddelbart til svenskene som har vært akkurat like servile som oss, bare i en annen sammenheng. Jeg tenker her på den sanseløse islamske invasjonen av landet som den svenske regjeringen iscenesatte i skinn av at det var «asylpolitikk». Hvordan har deg seg at svenskene lot denne åpenbare femtekollonisten, Lövfen, få lov til å ødelegge landet deres på dette viset? Individer fra en uforenlig kultur har blitt importert i massiv skala, og som bakmennene bak plottet visste allerede fra oppstarten: fredfull sameksistens var dømt til å feile. (Målet var hele tiden å skape kaos og destabilisering av nasjonen, for til slutt å kunne slå Sverige sammen med andre ødelagte nasjoner — under flagget til den nye verdensordenen). Konsekvensen har blitt at det svenske politiet har mistet kontrollen over en rekke soner i landet, hvor disse sonene nå er underlagt volden til voldelige innvandrere. Dette er soner hvor politiet ikke lengre våger å bevege seg, hvor biler påtennes i hopetall og vold lurer rundt neste gatehjørne. Hvordan er det å bo i slike såkalte  no-go soner og være etnisk svensk? Hvordan føles det å ikke lengre tørre bevege seg utendørs i disse sonene etter mørkets frambrudd? Svensker emigrerer nå under parolen om at «Sverige er ikke lengre for svensker!».

Nå ruller den samme banden ut koronabedraget over hele Europa. Spørsmålet er om vi også vi nordmenn MÅ gjennomgå en lignende ødeleggelses-prosess som svenskene gjorde i forbindelse med masseinnvandringen? MÅ virkelig den norske arbeider- og middelklassens knuses økonomisk, og uten at den lovte støtten fra Nav kommer??? MÅ virkelig tusener på tusener av gamle mennesker omkomme av denne eksterminasjons-vaksinen fra selve Helvete, en vaksine de har greid å innbille oss er eneste veien til frelse og en trygg normaltilstand? Selv om det hele tiden har vært kjent at vitamin-C, -D, samt sink og hydroksyklorokin (et trygt og velprøvd malariamiddel) enkelt kurerer Covid-19. Må virkelig brorparten av nordmenn miste jobbene, og drives fra gård og grunn før det demrer??! Går det virkelig ikke an å skjønne tegninga når vi ser dette skje med sååå mange av våre egne landsmenn? Kan vi ikke lære av eksemplet med de servile svenskene, og ta innover oss at det er menneskefiendtlige krefter som driver samfunnet i denne retningen? Går det virkelig ikke an å skjønne at den neste som dyttes utfor skrenten blir… MEG???!

Denne fryktspredningen er kriminell: Når journalister blir nyttige idioter for utrullingen av en depopulasjons-agenda…

Nå har de har sluttet å telle dødsfall knyttet til koronavaksinen for alle som er over 85 år gammel. Ja, dette tillater altså våre industristyre myndigheter seg, selv om nettopp dette alderssegmentet har vært en prioritert gruppe i vaksinekampanjen. Hva i helv….!!!! Ikke nok med det, for nå tenker det medisinske kartellet og dets politiker-lakeier å innføre vaksinering av barn. Dertil med en teknologisk høyrisiko-vaksine som ikke er noen vaksine i normal forstand, og som er langt unna å være ferdig uttestet. Den er sluppet på hele voksen-befolkninger under skinn av «nødlisens». Men, vent, det stopper ikke her. Galskapen topper seg nå når denne vaksinen nå også skal bli gitt til barn. Selv om barn ikke er berørt av dette viruset!!! Ja, media framstiller det endog som om barn har forutsetninger for å skjønne og samtykke til å bli vaksinert med denne vaksinen! Dette er horribelt!

Galskapen kan ikke få blitt mer åpenbar: Når skjedde det at barn fikk samtykkekompetanse til vaksiner???

Jeg har tidligere skrevet om hvordan koronavaksinen vil kunne føre til massedødsfall når de vaksinerte senere opplever å bli utsatt for smitten. Mindre enn 0,1 prosent av alle under 70 år vil omkomme etter å ha pådratt seg Covid-19. Det betyr at man ikke omkommer av dette viruset primært, men derimot av andre underliggende sykdommer. Man kommer ikke nærmere null-dødelighet, men herskerpakket rævkjører likefullt hele landet under påskudd av at INGEN skal dø av / med koronaviruset. Absurd!

Sykepleier som pådro seg halvsidig ansiktslammelse som følge av vaksinen – en hyppig forekommende bivirkning, kan det synes
Enda en vaksineskadet sykepleier. Ukontrollert skjelving og tap av kontroll over kroppen er en annen bivirkning vi har vært vitne til at flere har meldt fra om
Den tyske legen Bodo Schiffmann står fram for åpent kamera og gråter ovenfor barna som nå omkommer som følge av at uvettige voksne pålegger de å bruke munnbind. Nå skal barna også gis vaksinen – fullstendig grunnløst.

Vi er vitne til FOLKEMORD på høylys dag, hvor eldre personer nå omkommer etter å ha fått vaksinen satt. Dette er de akutte effektene av vaksinen, så gjenstår det å se hva langtidseffektene blir. Akkurat det vil nok utkrystallisere seg når vi står ovenfor neste epidemi med et noenlunde likt virus – f.eks. influensa. Jeg må si jeg opplever det som forstemmende å se 99 prosent (?) av mine norske brødre og søstre løpe rundt med denne MENINGSLØSE munnbleia over kjeften. Ja til og med når de sitter ALEINE i sin egen bil, og når de går aleine ute i det fri. Klyp meg i armen. Dette er massepsykose demonstrert i praksis!

NÅR HAR NOK BLITT NOK????! Noen ganger er det vanskelig å greie holde opp for meg selv at denne «pandemien» er en velsignelse i forkledning – det som skal få oss til å våkne. Men MÅ det gå så utrolig langt før vi våkner? MÅ det virkelig så mye smerte til, har vi ikke lidd nok allerede? Jeg ønsker i grunnen bare å kunne leve i fredelig sameksistens med alle andre.

Trøsten får være at vi VIL fødes i lyset igjen, det er det eneste jeg kjenner meg sikker på. Og jeg kan nesten ikke vente til dette systemet er veltet og erstattet av noe mer menneskevennlig. Det skjer i disse dager – bring it on!

Min appell under demonstrasjonen mot koronapolitikken utenfor Stortinget, lørdag 13. februar 2021.

Illustrasjon: Are.
————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – klesplagg med tankevekkende motiver og høy kvalitet kan fås kjøpt HER. Alle monner drar..

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame