Helsepolitikk Korrupsjon

Spania: Koronavaksinering stoppet etter 46 dødsfall på pleiehjem

Av Are.

areDet spanske pleiehjemmet Nuestra Señora del Rosario snur nå tvert om og stopper andre dose av koronavaksinen fra Pfizer / BioNTech til sine beboere. Grunnen er at hele 46 av 145 personer ved hjemmet har omkommet siden vaksineringen startet opp tidlig i januar.

Ifølge den spanske avisa ABC de Sevilla mottok samtlige beboere og ansatte første dose av vaksinen tidlig i januar. Avisa hevder at de fleste ble alvorlig syke etter vaksinen, og det antas at mange av de også fikk Covid-19 «tross at de var vaksinerte».

Lokale myndigheter forsøkte ta grep om situasjonen tidlig i februar, men har ikke kunnet forhindre disse dødsfallene. Avisa betegner situasjonen som prekær, da minst 28 beboere og 12 ansatte hadde påvist smitte i forrige uke. Disse smittetilfellene er trolig basert på bruk av den notorisk upålitelige PCR-testen, og må derfor tas med en solid klype salt. Uansett, det spanske helsedepartementet har nå tatt grep i denne saken, og forsøker bøte på situasjonen med desinfisering og isolering av positive tilfeller. Som en følge av det store antall dødsfall har alle injeksjoner med denne mmRNA-vaksinen blitt satt på hold.

Pleiehjemmet har fått kritikk for håndteringen av situasjonen ettersom 8 personer ved pleiehjemmet hadde omkommet fram til den 18. januar. Antall døde hadde steget til 30 ti dager senere, den 28. januar. Som en «kuriositet» forsøkte den spanske helseministeren Salvador Illa å legge press på spanjolene, slik at de ikke skulle sluntre unna vaksinen. I desember uttalte han at myndighetene førte en oversikt over alle spanske borgere som nektet å la seg vaksinere. Denne lista ville bli delt med alle EU-medlemsland, ifølge Illa.

Det meldes også om flere tilfeller av encefalitt (hjernebetennelse) blant koronavaksinerte i området ved den spanske byen Murcia, sørøst i Spania.

Akk, ja. Tradisjonen tro vil nok myndigheter fortsette å nekte for at den hasardiøse hastverks-vaksinen mot Covid-19 har noe med dødsfall, skader og sykdom å gjøre. Dette vil pågå helt til evidensen blir overveldende og det erkjennes at vaksinen var årsaken. Sånn har det dessverre fungert altfor lenge nå, som for eksempel i 2009 med den famøse svineinfluensa-vaksinen. Man trengte aldri være noe geni for å skjønne at det raskt kunne få alvorlige konsekvenser å gi befolkningen en kvikksølvholdig vaksine. Allikevel stod de norske helsetoppene, blant annet Bent Høie, fram på riksdekkende TV og kalte de som advarte mot vaksinen for en marginal gruppe bestående av konspirasjonsteoretikere. Her er tv-sendingen stykket opp i tre deler:

TV-PROGRAMMET «REDAKSJON EN» OM SVINEINFLUENSAVAKSINEN – 18.11.09 DEL 1 AV 3
TV-PROGRAMMET «REDAKSJON EN» OM SVINEINFLUENSAVAKSINEN – 18.11.09 DEL 2 AV 3
TV-PROGRAMMET «REDAKSJON EN» OM SVINEINFLUENSAVAKSINEN – 18.11.09 DEL 3 AV 3

Jeg synes ærlig talt synd på alle som forledes til å ta denne vaksinen, spesielt uinformerte eldre mennesker som blir presset av sine pårørende. Folk har dessverre enda ikke skjønt at nasjonale myndigheter er djupt nedi lomma på en notorisk kriminell legemiddelindustri. For de som betviler det jeg sier her, vil jeg anbefale å gjøre et google-søk med de tre søkeordene big pharma scandal. Det burde kunne gi lesning for noen uker framover. For en oversikt over pågående søksmål mot denne industrien, ta en titt her og klikk på «Active Lawsuits».

Bygget over en artikkel i The Covid Blog.

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle gjennom kompromissløs ærlighet. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – klesplagg med tankevekkende motiver og høy kvalitet kan fås kjøpt HER. Alle monner drar..

Hjertelig takk! hjerte_fin

2 kommentarer på “Spania: Koronavaksinering stoppet etter 46 dødsfall på pleiehjem

  1. Det foregår avretting av gamle folk helt åpent. Arnfinn Nesset ville antagelig vært litt misunnelig. M

    Likt av 1 person

  2. anders pedersen

    Takk Are og Kiri! I disse dager ville alle hatt sympati for Arnfinn Nesset. Vi har de virkelig store lystmorderne i Guldvog, Nakstad, Legeforeningen, reptilen camilla samt homsen Höie. I tillegg russiske agenter som jobber som leger under MOSSAD. I 2017 avslörte vi en russisk drapsagent som overlege ved Fredrikstad Korttidssenter som forsökte å ta livet av vakre Line Yvonne Dahl Aleksandersen, mor til to. Hun og satanistene omkring Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland ble forstyrret av ‘Nasjonale Varslergruppe’ i deres sabotasje imot Line. Nå har de skiftet strategi og vil forsöke å la henne lide selvdöd. Sender deres rapport ut imorgen. Takk!

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: