Av Kiri.

kiri5
Kiri

Som jeg skrev om i går, ble Are og jeg hengt ut i Facebook-gruppa «Vi som foretrekker fakta». Bakgrunnen var at en av medlemmene i vår egen Facebook-gruppe, «Are og Kiri: Mot strømmen», hadde svertet oss i førstnevnte gruppe. Jeg, Kiri, skrev en artikkel om dette, og jeg brukte fullt navn på den som hadde hengt oss ut. Uthengingen var i grunnen merkelig, ettersom vedkommende fram til da hadde oppført seg anstendig i gruppa vår. 

I artikkelen ble Anne Holtet dratt fram, siden det var hun som hadde initiert skittkastinga inne på «Vi som foretrekker fakta». Jeg tror at Anne er oppriktig bekymret for slike som meg. Hun observerer at stadig flere deler tankene mine, og tror at hele verden er i ferd med å gå til helvete. Min mening er at Anne er et eksempel på nettroll som har gode hensikter med det hun skriver. Andre nettroll har ikke så gode hensikter. De forsøker sensurere bort ytringer som skurrer i hodene deres.

Anne skal også ha kred for å innrømme at hun har sagt ting hun ikke burde sagt.

Dagen etter jeg hadde postet artikkelen min, er Anne inne på «Vi som foretrekker fakta» for å vise at hun nå hadde blitt hengt ut. Selvsagt fikk Anne sympati, mens Are og jeg satt igjen med svarteper. Vi to var de slemme her. Ikke Anne. Det synes jeg er litt… søtt?

I denne podcasten snakker jeg og Are mer om saken… Vi hadde ikke forberedt oss noe, så det ble snaut 40 minutters spontan refleksjon rundt tema…

Are og jeg tenker høyt foran kamera…

All min kjærlighet…

————————–
Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – klesplagg med tankevekkende motiver og høy kvalitet kan fås kjøpt HER. Alle monner drar..

Hjertelig takk! hjerte_fin