Av Kiri.

kiri5
Kiri

Som jeg skrev om i går, ble Are og jeg hengt ut i Facebook-gruppa «Vi som foretrekker fakta». Bakgrunnen var at en av medlemmene i vår egen Facebook-gruppe, «Are og Kiri: Mot strømmen», hadde svertet oss i førstnevnte gruppe. Jeg, Kiri, skrev en artikkel om dette, og jeg brukte fullt navn på den som hadde hengt oss ut. Uthengingen var i grunnen merkelig, ettersom vedkommende fram til da hadde oppført seg anstendig i gruppa vår. 

I artikkelen ble Anne Holtet dratt fram, siden det var hun som hadde initiert skittkastinga inne på «Vi som foretrekker fakta». Jeg tror at Anne er oppriktig bekymret for slike som meg. Hun observerer at stadig flere deler tankene mine, og tror at hele verden er i ferd med å gå til helvete. Min mening er at Anne er et eksempel på nettroll som har gode hensikter med det hun skriver. Andre nettroll har ikke så gode hensikter. De forsøker sensurere bort ytringer som skurrer i hodene deres.

Anne skal også ha kred for å innrømme at hun har sagt ting hun ikke burde sagt.

Dagen etter jeg hadde postet artikkelen min, er Anne inne på «Vi som foretrekker fakta» for å vise at hun nå hadde blitt hengt ut. Selvsagt fikk Anne sympati, mens Are og jeg satt igjen med svarteper. Vi to var de slemme her. Ikke Anne. Det synes jeg er litt… søtt?

I denne podcasten snakker jeg og Are mer om saken… Vi hadde ikke forberedt oss noe, så det ble snaut 40 minutters spontan refleksjon rundt tema…

Are og jeg tenker høyt foran kamera…

All min kjærlighet…

————————–

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Are og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame