Aktivisme Hjernevask Kommunikasjon

Podcast: Er nettrollene bare bekymret for oss…?

Av Kiri.

kiri5
Kiri

Som jeg skrev om i går, ble Are og jeg hengt ut i Facebook-gruppa «Vi som foretrekker fakta». Bakgrunnen var at en av medlemmene i vår egen Facebook-gruppe, «Are og Kiri: Mot strømmen», hadde svertet oss i førstnevnte gruppe. Jeg, Kiri, skrev en artikkel om dette, og jeg brukte fullt navn på den som hadde hengt oss ut. Uthengingen var i grunnen merkelig, ettersom vedkommende fram til da hadde oppført seg anstendig i gruppa vår. 

I artikkelen ble Anne Holtet dratt fram, siden det var hun som hadde initiert skittkastinga inne på «Vi som foretrekker fakta». Jeg tror at Anne er oppriktig bekymret for slike som meg. Hun observerer at stadig flere deler tankene mine, og tror at hele verden er i ferd med å gå til helvete. Min mening er at Anne er et eksempel på nettroll som har gode hensikter med det hun skriver. Andre nettroll har ikke så gode hensikter. De forsøker sensurere bort ytringer som skurrer i hodene deres.

Anne skal også ha kred for å innrømme at hun har sagt ting hun ikke burde sagt.

Dagen etter jeg hadde postet artikkelen min, er Anne inne på «Vi som foretrekker fakta» for å vise at hun nå hadde blitt hengt ut. Selvsagt fikk Anne sympati, mens Are og jeg satt igjen med svarteper. Vi to var de slemme her. Ikke Anne. Det synes jeg er litt… søtt?

I denne podcasten snakker jeg og Are mer om saken… Vi hadde ikke forberedt oss noe, så det ble snaut 40 minutters spontan refleksjon rundt tema…

Are og jeg tenker høyt foran kamera…

All min kjærlighet…

————————–
Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – klesplagg med tankevekkende motiver og høy kvalitet kan fås kjøpt HER. Alle monner drar..

Hjertelig takk! hjerte_fin

1 kommentar på “Podcast: Er nettrollene bare bekymret for oss…?

  1. Lisbeth Aardal

    De er kun en gjeng misunnelige jævler. Hva de måtte mene, er meg knekkende likegyldig, men de henger på en som klegger. Jeg så en dokumentar om NPC og brikkene falt på plass angående de mennesketypene. Som om ikke det var nok, kaller de seg skeptikere. De er de minst skeptiske av alle. Takk for denne. Trodde jeg savnet Facebook, men det er vidunderlig å slippe de og sauene. Se på denne videoen. En fantastisk møbelsnekker som pusser opp kommoder på kompliserte og tidkrevende måter. De er kunstverk. Over 700 down votes.😳 Det er sykt og viser den misunnelsen. Samme mennesketype.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: