Hjernevask

Mitt møte med en godhetsposør… (video)

I dag møtte jeg en hissig blondine i Remas avdeling for bakevarer. Den unge damen hadde på seg munnbleie, og gikk rett i strupen på den bleie-løse meg. Etter at hun hadde fått roet seg litt, ble jeg invitert hjem til henne på kaffe - oh, la-la...

Av Are.

*

Jeg var ute på Rema og handlet tidligere i dag. I seksjonen for bakevarer støtte jeg på en hissig ung dame som resolutt kommenterte at jeg manglet munnbleie. 
– Si meg min gode mann, tenker du smitte hele butikken med det livsfarlige koronaviruset?

Jeg måtte rett og slett summe meg litt, da jeg stort sett aldri opplever å få kommentarer for manglende munnbleie.
– Jeg tenker at det ikke er så farlig, siden like mange – ja trolig flere – dør av ordinær influensa, svarte jeg.

-Nei, nei, nei og atter nei! Jeg har en svigermor på 98 år som akkurat lå inne på intensiven med Covid-19, så ikke kom og fortell MEG at dette ikke er noen farlig sykdom. Man risikerer å DØ dersom man blir smittet, svarte hun kontant. 

Etter ytterligere kort replikkutveksling, begynte samtalen å forløpe mindre anstrengt. Det viste seg at hun bodde vis-a-vis Rema, rett over gaten, og hun inviterte meg på kaffe. Helt sant. Da vi kom inn i leiligheten hennes og hun begynte å ta av seg munnbindet, begynte jeg å ane visse baktanker med invitasjonen. Det tok derfor ikke særlig lang tid før jeg diktet en unnskyldning om at jeg «dessverre måtte hjem med bakeingredienser til min kjære, Kiri».

Uansett, her er hva den unge damen nådde å fortelle meg… Helt sant. smiley

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – klesplagg med tankevekkende motiver og høy kvalitet kan fås kjøpt HER. Alle monner drar..

Hjertelig takk! hjerte_fin

0 kommentarer på “Mitt møte med en godhetsposør… (video)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: