Av Are.

*

Jeg var ute på Rema og handlet tidligere i dag. I seksjonen for bakevarer støtte jeg på en hissig ung dame som resolutt kommenterte at jeg manglet munnbleie. 
– Si meg min gode mann, tenker du smitte hele butikken med det livsfarlige koronaviruset?

Jeg måtte rett og slett summe meg litt, da jeg stort sett aldri opplever å få kommentarer for manglende munnbleie.
– Jeg tenker at det ikke er så farlig, siden like mange – ja trolig flere – dør av ordinær influensa, svarte jeg.

-Nei, nei, nei og atter nei! Jeg har en svigermor på 98 år som akkurat lå inne på intensiven med Covid-19, så ikke kom og fortell MEG at dette ikke er noen farlig sykdom. Man risikerer å DØ dersom man blir smittet, svarte hun kontant. 

Etter ytterligere kort replikkutveksling, begynte samtalen å forløpe mindre anstrengt. Det viste seg at hun bodde vis-a-vis Rema, rett over gaten, og hun inviterte meg på kaffe. Helt sant. Da vi kom inn i leiligheten hennes og hun begynte å ta av seg munnbindet, begynte jeg å ane visse baktanker med invitasjonen. Det tok derfor ikke særlig lang tid før jeg diktet en unnskyldning om at jeg «dessverre måtte hjem med bakeingredienser til min kjære, Kiri».

Uansett, her er hva den unge damen nådde å fortelle meg… Helt sant. smiley

————————–

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame