Helsepolitikk

Ny epidemilov i Danmark: Regjeringen fortsetter å rævkjøre befolkningen – revolusjon neste?

Statsminister Mette Frederiksen og resten av den korrupte danske regjeringen har lyktes å få på plass ny epidemilov - rett før den gamle skulle utgå 1. mars i år. Målet er utvilsomt å kjøre danskene lengre ned i dette tyranniet som kreftene bak FN har regien på.

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Sist tirsdag, 23. februar, vedtok den danske regjeringen ny epidemilov i forbindelse med koronakrisen. Samtlige tre faser i fjorårets behandling av den gamle epidemiloven ble unnagjort på én dag, mens det skulle tatt flere måneder. Den gamle loven ville gått ut 1. mars i år, og av den grunn var det nok hastverk med å få ny kriselovgivning på plass! Kreftene bak FN og den nye verdensordenen gir seg ikke, og spinner nye tråder i dette tyranniet kamuflert som smitteverntiltak.

Da årets nye epidemilov først ble fremmet i form av lovforslag, førte det til store oppstandelser blant danskene. De samlet seg i store tall utenfor Christiansborg, hvor de hamret løs på gryter og grytelokk. Dette pågikk over flere uker.

Veien fram til vedtaket tirsdag har vært lang og kaotisk. Det første utkastet fra regjeringen ble trukket tilbake etter press fra Folketinget. Påstanden var — knappest overraskende — at regjeringen ville fått for stor makt, noe som bl.a. ville kunne medført innføring av tvangsvaksinasjon. Underveis i prosessen har det versert et hav av endringsforslag. Denne nye loven skulle normalt først blitt evaluert etter fem år, men dagen før vedtaket ble det flertall for at loven skal evalueres allerede 15. oktober i år.

I den nye epidemiloven er det åpnet det for at den danske helseministeren Magnus Heunicke kan innføre tvangsinnleggelser, tvangstesting og tvangsbehandling. Formelt sett må han først få gjennomslag i Folketinget for dette, men på samme tid har Heunicke tilgang til å kunne oppheve, utvide og foreta såkalte «uvesentlige endringer» i det eksisterende regelverket. Med den kjennskapen vi i dag har til svindelen bak denne politiske krisen (bare sjekk tørre tall!), er det vel naivt å tro at ikke Heunicke også er en aktiv medspiller i den bakenforliggende agendaen. Derfor er det nærliggende å tro at Heunicke, statsminister Mette Frederiksen og resten av bøtteballetten vil gjøre det de kan for å frarøve danskene enda mer av deres frihet og menneskerettigheter.

Ja, er ikke dette littegranne rart…? (Kilde: Are).

Mer testing på skoler

Et av de første vedtak under den nye danske epidemiloven er en ny test-strategi. Det nye kjerneelementet i Frederiksen-regjeringens strategi er at dersom skolene skal åpnes mer, så krever dette testing to ganger i uka av skoleelever over en viss alder. Den uttalte målsetningen til Frederiksen og resten av regjeringen er, som alltid, en gjenåpning av samfunnet og gjenoppretting av «normaltilstanden». Dette økede omfanget på testingen kan – og vil – trolig bli benyttet til å få opp smittetallene, noe som igjen vil kunne medføre hardere lockdown og ny nedstenging av skolene. Og uansett er den gamle normaltilstanden ikke ønskelig. Det er bare en gulrot som Frederiksen & co har holdt opp som en gulrot foran befolkningen. Hele tiden har dette spillet vært iscenesatt for å kunne innføre stadig mer tyranni. Dere vet, det solidariske «hvis vi bare holder ut litt til nå…».

For oss nordmenn fortoner det seg en smule pussig at våre danske brødre og søstre synes å få gjennomgå betydelig mer enn vi gjør her hjemme på berget. Danmark har jo framstått som «de frie bohemers land», men det var altså før koronakrisen. Avslutningsvis vil jeg si at danskene skal ha kudos for å ha tatt til orde mot tyranniet. På dette punktet synes de å være mer viking enn enn oss nordmenn.

Kilder: Dansk TV2 og Folkeskolen.dk
Illustrasjon, artikkel: News Oresund, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons
————————–
Støtt oss!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – klesplagg med tankevekkende motiver og høy kvalitet kan fås kjøpt HER. Alle monner drar..

Hjertelig takk! hjerte_fin

1 kommentar på “Ny epidemilov i Danmark: Regjeringen fortsetter å rævkjøre befolkningen – revolusjon neste?

  1. anders pedersen

    Norge vil fölge opp etter Danmark og det vil bli enda mere brutalt her, Norge er 100% Sionister etter 70 års hjernevasking under Israel. Den priviligerte informasjon jeg sitter på fra 2001, og som ingen tror på, er at det skal bli mye verre. Oppvåkningen er enda for lav og budskapet er at når desperasjonen og fortvilelsen virkelig har spredt seg blant folk vil de gå ned på knärne for å be om hjelp; först da vil hjelpen komme når alle har åpnet dörene for å la den slippe til.
    Mange vil dö men det er nödvendig i renselsprosessen som har begynt.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: