Av Are.

are_thmb_fin
Are

Det har lenge eksistert en ekstrem polarisering mellom Donald Trumps tilhengere og motstandere. Trump er tydeligvis en mann man ikke stiller seg likegyldig til; enten hater man ham, eller så elsker man denne fyren. Tilhengerne hans har holdt ham for å være den nye messias, den som skal frelse verden fra herskerpakket bak FNs nye, tyranniske verdensorden. Hans motstandere betrakter ham som en vulgær klovn. Selv etter Bidens (angivelige) innsettelse som ny president, har Trump-tilhengerne hardnakket hevdet at djupstatskandidaten Biden er uten reell makt og at hans presidentskap bare eksisterer på papiret.

Trumpianerne hevder videre at det, blant annet som følge av det påviste valgfusket, har hersket militær unntakstilstand («marshall law») i USA siden 20. januar. Det betyr at landet nå styres av militære generaler, ikke av djupstats-håndlangeren Biden. Ikke nok med det, Trump-tilhengerne hevder også at disse generalene mottar sine ordre fra – trommevirvel – Donald Trump!

Påstander som dette blir nok bare grunnløse konspirasjonsteorier inni hodene til de aller fleste. Men de som fordomsfritt har undersøkt saken nærmere, mener faktisk å ha funnet en overraskende sterk sannhetsgehalt i denne framstillingen. Hvis dette stemmer, betyr det at presidentskiftet som skulle funnet sted den 20. januar bare var skuespill. Jeg er selv en av de som nå våger å påstå at det faktisk var skuespill vi kunne se under den (påstått) direkteoverførte sendingen da Biden ble innsatt som ny president(!)

Det er vanskelig å si hvem som styrer USA nå. Er det Trump som, ved hjelp av høyteknologi, har fortsatt å lede landet fra sine landssteder i bl.a. Texas og Florida? Eller er det den amerikanske djupstaten via sine korrupte politiker-håndlangere? Eller foregår det kanskje en maktkamp mellom disse to leirene?

De som fulgte med på den direkteoverførte innsettelsen av Biden den 20. januar, hadde grunn til å stille spørsmål ved visse ting. Eksempel: Hvor var folkemengden som tradisjonelt har hyllet den nye presidenten under hans parademarsj langs gatene som leder til Det hvite hus? Var det koronarestriksjoner som gjorde seg gjeldende? Hmmm, jeg kjøper ikke den forklaringen. Jeg mener, siden Biden var den som vant valget, burde det vel vært NOEN begeistrede mennesker som hyllet ham underveis? Og hvorfor var det utelukkende super-nære kameravinkler da Biden (og, senere, visepresident Harris) gikk opp trappene til Det hvite hus? Kameraene viste aldri at disse trappene virkelig tilhørte dette bygget.

I ettertid har det framkommet informasjon som viser at hele «innsettelsen» faktisk var teater. Den troverdige og profilerte varsleren Charlie Ward melder at han 10 timer før innsettelsen mottok en oppsiktsvekkende video fra sitt nettverk av informanter. På denne videoen hevder Ward å ha kunnet se Bidens innsettelse — 10 timer før det fant sted. Hvis det stemmer, og jeg tror virkelig at det stemmer, så var innsettelsen bare reint bedrag. Det var et opptak som ble framstilt som direktesendt TV.

En annen troverdig varsler, Simon Parkes, hevder at Biden aldri har fått lov å nærme seg dørene til Det hvite hus i løpet av denne tiden som (angivelig) den nye amerikanske presidenten. Parkes hevder at overføringer av Bidens (tilsynelatende) opptredener i det ovale kontor i realiteten ble spilt inn i lokalene til Castle Rock Studios i California.

Problem: Bidens demens

Det er liten tvil om at Joe Biden sliter mentalt, noe man kan se av mange opptredener. Ting kan tyde på at det dreier seg om demens. Eksempelvis husker ikke Biden navnet på (angivelig) nære medarbeidere, og han roter med den mest elementære informasjon. Her er et par korte videosnutter som demonstrerer dette. Stakkars mann:

Joe Biden husker ikke navnet til forsvarsminister Lloyd Austin
Den demente Biden strever med ord som blir borte for ham…

Under en nylig direkteoverført samtale med kongressen, hvor Biden deltok på skjerm, tilbød Biden seg å besvare spørsmål fra kongressen. Rett etter dette ble skjermbildet av ham erstattet med et prøvebilde. Det var tydelig at «noen» ikke tok risken på hvordan Biden ville framstå og hva han ville komme til å si. Her kan dere se et klippet som viser denne hendelsen:

Biden blir sensurert vekk på direktesending.
(Klippet er hentet fra programmet «Justice w/ Judge Jeanine» på Fox News).

Lille speil på veggen der, hvem er presidenten her?

Denne og mange andre lignende hendelser har sådd tvil om virkeligheten av Bidens presidentskap. Blant annet hevder den konservative avisa Washington Times’ at Joe Biden umulig kan være landets fungerende president.. I én av avisas artikler krever journalisten Charles Hurt at den virkelige presidenten nå står fram og gir seg til kjenne. Artikkelen peker på vise-president Kamala Harris som den som etter all sannsynlighet styrer landet nå. I artikkelen framholdes det videre at Harris skal ha stilt seg skeptisk til den amerikanske bombingen i Syria nylig, og at hun ble holdt utenfor beslutningskjeden da dette ble bestemt. Kan slikt bestemmes over hodet på en fungerende president? Hmmm…

For Trump-tilhengere ville det selvfølgelig vært gledelig om Washington Times hadde dratt fram Trump som sitt heteste tips til fungerende president. Men det kan kanskje tas som et framskritt at massemedia tross alt nå drar Bidens presidentskap i tvil. Det får være en begynnelse.

Mine betraktninger angående situasjonen

For min egen del ser jeg på Bidens angivelige innsettelse som et stykke dårlig teater, og jeg tror det medfører riktighet at Biden aldri har fått lov til å nærme seg Det hvite hus. Om Kamala Harris er den som nå drar i trådene, se det vet jeg ikke. Kreftene bak Biden, Harris og alt det beviste valgjukset er uansett djupstat, slik at disse to bare er gallionsfigurer uten reell beslutningsmyndighet. Min gjetning er at det nå pågår en intens kamp bak forhenget mellom den mektige djupstaten («Illuminati») og Donald Trump.

Det var nok betydelig lettere for djupstatspakket å eliminere ulydige presidenter før i tiden, slike som f.eks. John F. Kennedy. (Det var selvfølgelig ikke Lee Harvey Oswald som drepte Kennedy… og nettopp det var grunnen til at Oswald ble skutt rett etter rettssaken mot ham. Døde fugler kvitrer som kjent ikke). Illuminati har en helt annen og mye sterkere motstander i Trump, siden han har det amerikanske militæret og dets generaler i ryggen. Med slagkraften fra verdens mektigste militære står Trump bedre rustet enn noen tidligere president i kampen mot de mørke kreftene som lenge har rådd grunnen i USA. Ifølge varsleren Simon Parkes har Trump vært utsatt for et tjuetalls mordforsøk i løpet av sitt presidentskap, uten at det har lyktes djupstaten å kvitte seg med ham.

Lille speil på veggen der, si meg hvem
er presidenten her….?

De aller fleste vil trolig steile ovenfor det jeg nå skal si, men det får jo bare stå sin prøve. Jeg har nemlig rett når jeg hevder at en hel vifte av tidligere amerikanske presidenter har vært djupstatskandidater som ble kuppet inn. Dette går helt tilbake til 1963, da Lyndon B. Johnson overtok etter mordet på Kennedy. Johnson var djupstatens mann. Det samme gjelder Obama, Bush junior og senior, Clinton osv. Disse ble president som følge av manipulerte valg! Å tro at valgfusk var noe som begynte med Joe Bidens kandidatur, er naivt og fint lite annet.

Vi lever i spennende tider, og jeg tror oppriktig at det er store avsløringer i vente. Jeg snakker om avsløringer så monumentale, at det vil kunne ta pusten fra noen og enhver. Jeg KAN selvfølgelig ta feil, absolutt, men jeg tror ikke det. Det er altfor mange puslebrikker som understøtter det jeg her sier. Så til dere som drar mine ord i tvil: dere får heller huske mine ord her, så snakkes vi ved årets slutt — blunk, blunk…

(Alle illustrasjoner og videoer sakset sammen av Are).

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame