Konspirasjoner Konspirasjonsteorier Politikk

Washington Times ber nå USAs VIRKELIGE president om å stå frem!

Massemedia har begynt å løsne litt på sninppen nå, og det er for så vidt gledelig. Fram til nå har de store mediehusene for det meste fungert som FN-herskerpakkets håndlangere, men nå kan vi jo håpe at Washington Times viser vei med litt kritisk og realitetsorientert journalistikk. Avisa ønsker å vite hvem som er landets fungerende president...

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Det har lenge eksistert en ekstrem polarisering mellom Donald Trumps tilhengere og motstandere. Trump er tydeligvis en mann man ikke stiller seg likegyldig til; enten hater man ham, eller så elsker man denne fyren. Tilhengerne hans har holdt ham for å være den nye messias, den som skal frelse verden fra herskerpakket bak FNs nye, tyranniske verdensorden. Hans motstandere betrakter ham som en vulgær klovn. Selv etter Bidens (angivelige) innsettelse som ny president, har Trump-tilhengerne hardnakket hevdet at djupstatskandidaten Biden er uten reell makt og at hans presidentskap bare eksisterer på papiret.

Trumpianerne hevder videre at det, blant annet som følge av det påviste valgfusket, har hersket militær unntakstilstand («marshall law») i USA siden 20. januar. Det betyr at landet nå styres av militære generaler, ikke av djupstats-håndlangeren Biden. Ikke nok med det, Trump-tilhengerne hevder også at disse generalene mottar sine ordre fra – trommevirvel – Donald Trump!

Påstander som dette blir nok bare grunnløse konspirasjonsteorier inni hodene til de aller fleste. Men de som fordomsfritt har undersøkt saken nærmere, mener faktisk å ha funnet en overraskende sterk sannhetsgehalt i denne framstillingen. Hvis dette stemmer, betyr det at presidentskiftet som skulle funnet sted den 20. januar bare var skuespill. Jeg er selv en av de som nå våger å påstå at det faktisk var skuespill vi kunne se under den (påstått) direkteoverførte sendingen da Biden ble innsatt som ny president(!)

Det er vanskelig å si hvem som styrer USA nå. Er det Trump som, ved hjelp av høyteknologi, har fortsatt å lede landet fra sine landssteder i bl.a. Texas og Florida? Eller er det den amerikanske djupstaten via sine korrupte politiker-håndlangere? Eller foregår det kanskje en maktkamp mellom disse to leirene?

De som fulgte med på den direkteoverførte innsettelsen av Biden den 20. januar, hadde grunn til å stille spørsmål ved visse ting. Eksempel: Hvor var folkemengden som tradisjonelt har hyllet den nye presidenten under hans parademarsj langs gatene som leder til Det hvite hus? Var det koronarestriksjoner som gjorde seg gjeldende? Hmmm, jeg kjøper ikke den forklaringen. Jeg mener, siden Biden var den som vant valget, burde det vel vært NOEN begeistrede mennesker som hyllet ham underveis? Og hvorfor var det utelukkende super-nære kameravinkler da Biden (og, senere, visepresident Harris) gikk opp trappene til Det hvite hus? Kameraene viste aldri at disse trappene virkelig tilhørte dette bygget.

I ettertid har det framkommet informasjon som viser at hele «innsettelsen» faktisk var teater. Den troverdige og profilerte varsleren Charlie Ward melder at han 10 timer før innsettelsen mottok en oppsiktsvekkende video fra sitt nettverk av informanter. På denne videoen hevder Ward å ha kunnet se Bidens innsettelse — 10 timer før det fant sted. Hvis det stemmer, og jeg tror virkelig at det stemmer, så var innsettelsen bare reint bedrag. Det var et opptak som ble framstilt som direktesendt TV.

En annen troverdig varsler, Simon Parkes, hevder at Biden aldri har fått lov å nærme seg dørene til Det hvite hus i løpet av denne tiden som (angivelig) den nye amerikanske presidenten. Parkes hevder at overføringer av Bidens (tilsynelatende) opptredener i det ovale kontor i realiteten ble spilt inn i lokalene til Castle Rock Studios i California.

Problem: Bidens demens

Det er liten tvil om at Joe Biden sliter mentalt, noe man kan se av mange opptredener. Ting kan tyde på at det dreier seg om demens. Eksempelvis husker ikke Biden navnet på (angivelig) nære medarbeidere, og han roter med den mest elementære informasjon. Her er et par korte videosnutter som demonstrerer dette. Stakkars mann:

Joe Biden husker ikke navnet til forsvarsminister Lloyd Austin
Den demente Biden strever med ord som blir borte for ham…

Under en nylig direkteoverført samtale med kongressen, hvor Biden deltok på skjerm, tilbød Biden seg å besvare spørsmål fra kongressen. Rett etter dette ble skjermbildet av ham erstattet med et prøvebilde. Det var tydelig at «noen» ikke tok risken på hvordan Biden ville framstå og hva han ville komme til å si. Her kan dere se et klippet som viser denne hendelsen:

Biden blir sensurert vekk på direktesending.
(Klippet er hentet fra programmet «Justice w/ Judge Jeanine» på Fox News).

Lille speil på veggen der, hvem er presidenten her?

Denne og mange andre lignende hendelser har sådd tvil om virkeligheten av Bidens presidentskap. Blant annet hevder den konservative avisa Washington Times’ at Joe Biden umulig kan være landets fungerende president.. I én av avisas artikler krever journalisten Charles Hurt at den virkelige presidenten nå står fram og gir seg til kjenne. Artikkelen peker på vise-president Kamala Harris som den som etter all sannsynlighet styrer landet nå. I artikkelen framholdes det videre at Harris skal ha stilt seg skeptisk til den amerikanske bombingen i Syria nylig, og at hun ble holdt utenfor beslutningskjeden da dette ble bestemt. Kan slikt bestemmes over hodet på en fungerende president? Hmmm…

For Trump-tilhengere ville det selvfølgelig vært gledelig om Washington Times hadde dratt fram Trump som sitt heteste tips til fungerende president. Men det kan kanskje tas som et framskritt at massemedia tross alt nå drar Bidens presidentskap i tvil. Det får være en begynnelse.

Mine betraktninger angående situasjonen

For min egen del ser jeg på Bidens angivelige innsettelse som et stykke dårlig teater, og jeg tror det medfører riktighet at Biden aldri har fått lov til å nærme seg Det hvite hus. Om Kamala Harris er den som nå drar i trådene, se det vet jeg ikke. Kreftene bak Biden, Harris og alt det beviste valgjukset er uansett djupstat, slik at disse to bare er gallionsfigurer uten reell beslutningsmyndighet. Min gjetning er at det nå pågår en intens kamp bak forhenget mellom den mektige djupstaten («Illuminati») og Donald Trump.

Det var nok betydelig lettere for djupstatspakket å eliminere ulydige presidenter før i tiden, slike som f.eks. John F. Kennedy. (Det var selvfølgelig ikke Lee Harvey Oswald som drepte Kennedy… og nettopp det var grunnen til at Oswald ble skutt rett etter rettssaken mot ham. Døde fugler kvitrer som kjent ikke). Illuminati har en helt annen og mye sterkere motstander i Trump, siden han har det amerikanske militæret og dets generaler i ryggen. Med slagkraften fra verdens mektigste militære står Trump bedre rustet enn noen tidligere president i kampen mot de mørke kreftene som lenge har rådd grunnen i USA. Ifølge varsleren Simon Parkes har Trump vært utsatt for et tjuetalls mordforsøk i løpet av sitt presidentskap, uten at det har lyktes djupstaten å kvitte seg med ham.

Lille speil på veggen der, si meg hvem
er presidenten her….?

De aller fleste vil trolig steile ovenfor det jeg nå skal si, men det får jo bare stå sin prøve. Jeg har nemlig rett når jeg hevder at en hel vifte av tidligere amerikanske presidenter har vært djupstatskandidater som ble kuppet inn. Dette går helt tilbake til 1963, da Lyndon B. Johnson overtok etter mordet på Kennedy. Johnson var djupstatens mann. Det samme gjelder Obama, Bush junior og senior, Clinton osv. Disse ble president som følge av manipulerte valg! Å tro at valgfusk var noe som begynte med Joe Bidens kandidatur, er naivt og fint lite annet.

Vi lever i spennende tider, og jeg tror oppriktig at det er store avsløringer i vente. Jeg snakker om avsløringer så monumentale, at det vil kunne ta pusten fra noen og enhver. Jeg KAN selvfølgelig ta feil, absolutt, men jeg tror ikke det. Det er altfor mange puslebrikker som understøtter det jeg her sier. Så til dere som drar mine ord i tvil: dere får heller huske mine ord her, så snakkes vi ved årets slutt — blunk, blunk…

(Alle illustrasjoner og videoer sakset sammen av Are).

Støtt oss!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER.
ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

8 kommentarer på “Washington Times ber nå USAs VIRKELIGE president om å stå frem!

 1. anders pedersen

  Ja, virkelig spennende tider dette. I mine nyhetsbrev fra den ‘Galaktiske Federasjonen’ heter det at klonene nå har en levetid på max 1 måned p.g.a. den ökende vibrasjonen ifra Fotonbeltet gjennom den sentrale sol Alcyone i Pleiadene. Derfor ser det ut som Biden sprekker nå samtidig som alle masker vil falle og avslöre sannheten. Hva med klonen til Erna? Eller er det cgi (computer generated imagery) vi ser av henne?

  Likt av 1 person

  • Ja, jeg tror det er ekstra viktig i disse tider å holde ens personlige vibrasjon høyest mulig. Jobbe aktivt med det, for her er det fort gjort å bli revet med i en malstrøm av negativitet… Det kan altså lett slå ut begge veier på det personlige planet nå i dette skiftet.

   Liker

 2. Vi er helt i takt nå, Are. Fler og fler forstår, og det ver en meget fin forklaring av forholdene du har skrevet, på en saklig måte. Kjempedyktig fri sjel og globetrotter.
  Klem til deg, og til Kiri som jeg tror er like utålmodig som meg. Det er mange måter å vekke opp folk på.

  Likt av 1 person

  • Ja, vi må jo bare mase og mase. Og deretter mase enda mer, så kan det vel være at tilstrekkelig mange våkner til slutt…? 🙂

   Liker

 3. fredrikelvatun

  Hei! Du er tøff som tør å ta dette opp. Noe skurrer veldig der over. Charlie Ward innrømmet senere at klippet han så var fra innsettelsen når Biden ble VP. Ellers har det jo vært noen kryptiske utsagn fra Trump, hvor han sa i CPAC talen at: «Joe just lost the white house». Siste pressetalskvinne til Trump sa også nylig i et intervju, på Fox tro jeg det var, at «The Trump administration will not do that», eller noe lignende. Med andre ord, hun pratet som om Trump administrasjonen snart var aktuell igjen. En gal gal verden vi lever i …

  Likt av 1 person

  • Sier du det, at Ward i ettertid har vedgått at det han hadde fått IKKE var noe opptak fra «innsettelsen»? Ok… Det er så vanskelig å få alt med seg i disse tider. ALT er på bordet – ALT kan skje… Ha, ha, surrealistiske tider!

   Liker

 4. Leste din artikkel og med blandede følelser.
  For det første, de som støtter Trump er ikke de naive, tvert imot! Trump selv er en person med mye innsikt sunn fornuft og logisk sans, noe jeg også har funnet hos mange av hans tilhengere. Og ja, jeg er selv en Trump supporter 100% Og min støtte bygger på at det han sier og gjør er bygget på sunn fornuft, omtanke for sitt land og folk, og det han har utrettet, først lovet, så holdt!
  Trump supportere ser klart hva som skjer med deres land og ikke minst hva Democratene gjør og vil gjøre for å ødelegge deres verdier på alle plan.
  Vi som sitter her i Norge og blir foret med løgnene fra Fake News media, gjengitt i alle TV kanaler aviser og sosiale media har generelt lite peiling på hvordan folk VIRKELIG tenker i USA! Noe begynnelsen på din artikkel og din omtale om Trump supporterne vitner om. Du har selvfølgelig forskjellige folk som støtter Trump også, men de fleste er hardt arbeidene ærlige og fredfulle amerikanere!!!
  Det er ikke uten grunn at det blant Trump supporterne er stor mistillit til beskyldningene om at det var Trump supportere som sto bak Capitol angrepet. Mange av oss har fulgt med og vet bedre.. Vil sannheten komme frem? Den som lever vil se!
  Når det kommer til dine konspirasjons teorier om at Trump er den som styrer USA, kan jeg garantere at du tar feil!!! Trump ville ALDRI gjort de politiske grep som er tatt i USA de siste månedene.
  Var Bidens inaguration falks spill? Ja, uten tvil.. Er det andre som trekker i trådene, Helt klart.. Og pågår det en kamp.. Ja uten tvil.. Men ta en titt på folket som er satt i de forskjellige posisjoner… Dette er Obamas tredje periode, dømmer du ut ifra dette! Og hvem står bak eller i ledetog med Obama??? Dine gjetninger er like gode som mine!
  Men mye er på spill, ikke bare for USA, men oss også!!!

  Liker

  • Vet ikke helt hvor du har fått det du skriver her ifra. Jeg er selv positiv til Trump, og jeg er viss på at han har MASSIV støtte i det amerikanske folket. Støtten han har, viser bare hvilket enormt bedrag valget var.

   Når det er sagt, mener jeg bestemt at vi ikke må gå inn i enda et frelser-program nå, denne gang med Trump som Messias. (Den forrige Messias var Obama-ha-ha). Det er på høy tid at folk begynner å ta ansvar for situasjonen, og slutter å passivt vente på enda en frelser. For da fortsetter bare galskapen, med nye uekte epidemier/pandemier etc.

   Når det gjelder dette med f.eks. bombingen av Syria, så sikter jeg til at det kan dreie seg om en maktkamp bak forhenget i USA nå – Trump mot djupstaten. Og, nei, jeg tror absolutt ikke at Trump ville bombet Syria…

   Håper dette var oppklarende.

   Mvh Are

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: