Av Are.

areIfølge en VG-måling nå i mars tar Erna Solberg suverent førsteplassen på lista over foretrukne statsministerkandidater. Hele 52 prosent av alle nordmenn ønsker Erna, mens andreplassen går til Ap-leder Jonas Gahr Støre med 38 prosents oppslutning. Er det mulig? Hva går det egentlig av nordmenn??!

Her skal det sies at nevnte tall gjelder kun dersom man sammenligner disse to kandidatene innbyrdes. Prosentfordelingen blir noe annerledes dersom man drar inn den som står på listas tredjeplass, nemlig Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Dersom vi sammenligner disse tre, kommer Erna ut med 41 prosent, Støre med 26 prosent og Vedum med 19 prosent. Sammenlagt er Støre og Vedum større enn Solberg.

For min egen del må jeg si at jeg finner det forstemmende at nordmenn ønsker enda mer av den sittende statsministeren. Jeg mener, Solberg har vært en katastrofe for nasjonen de årene hun har sittet ved roret. Hun har forbrutt seg mot grunnloven, ja faktisk også begått regelrette statskupp på høylys dag. Koronakrisen er et eksempel i så måte. Denne krisen ble bragt inn i eksistens som følge av at Solberg og resten av maktklikken ignorerte rådene fra ekspertene på folkehelseinstituttet. Solberg & co tilsidesatte kompetansen hos folkehelsa, og iverksatte lockkdown-politikken stikk i strid med all fornuft. Også ekspertisen bak The Great Barrington Declaration sier disse tiltakene burde blitt satt inn kun ovenfor den lille gruppen av eldre og sykelige. Resten av samfunnet skulle fått fungere som normalt. Men Erna mente å vite bedre…

Da konsekvensene av den harske lockdown-politikken åpenbarte seg, trakk Solberg arrogant på skuldrene og unnskyldte seg med at det hadde blitt handlet i affekt(!) Ja, «affekt» har tydeligvis blitt en unnskyldning man kommer unna med nå til dags. Allikevel, tross «innrømmelsen», har Solberg fortsatt lockdown-politikken. Som begrunnelse har det blitt brukt en påstand om at smittespredningen er så stor. Hvorfor snakkes det ikke om det viktige her, nemlig hvor mange som blir syke og dør av dette viruset? At dette viruset fører til svært få sykehusinnleggelser og enda færre dødsfall, nei det skal vi visst ikke bry oss om(!)

Av andre katastrofer Solberg har signert, er Acer-avtalen. Som følge av den, er det nå oss nordmenn som må ta regninga for at borgere i EU-landene skal få billig norsk strøm.

Et annet eksempel er den sanseløse og ødeleggende asylpolitikken, hvor «familiegjenforeninger» i Norge har funnet sted kun på bakgrunn av asylantenes PÅSTANDER om familiebånd. Hvor mange illegitime nye statsborgere har vi nå fått som følge av denne totale mangelen på ansvar og kontroll? Lista over eksempler på Solbergs grove overtramp ovenfor egen befolkning kan gjøres lengre, men jeg tror jeg har fått fram poenget.

Ja, du har helt rett om du nå antar at jeg betrakter denne meningsmålingen fra VG som rent oppspinn. Basert på all den folkelige frustrasjonen over Solberg som jeg opplever blant folk rundt meg, kan hun UMULIG nyte denne populariteten som VG forsøker innbille oss. «Meningsmålinger» som dette er bare psykologiske operasjoner ment å skulle plassere spesifikke holdninger i befolkningen. På denne måten skaper maktkabalen aksept for det den ønsker i fortsettelsen. Og det maktkabalen ønsker seg videre framover akkurat nå er utvilsomt enda en periode med dens egen nikkedokke, Erna Solberg.

Nå må da denne dama ha ødelagt nok for landet? Når status en gang skal gjøres opp, må hun også svare for hva hun gjorde på maktkabalens årlige Bilderbergermøter. Vi vet positivt at det ikke var «demokrati» som hadde fokus der…

Som det svært autoritetstro folkeslaget vi er, framstår det som UTENKELIG for nordmenn flest at fusk kan forekomme i forbindelse med meningsmålinger som dette. Men meningsmålinger er jo det aller enkleste å manipulere. Jeg mener, tenk LITT over saken selv nå… Det er jo såre enkelt å stryke ut noen tall og erstatte de med noen nye, slik at den ønskede kandidaten framstår som mest populær.

På makent vis ble Joe Biden framstilt som den mest populære i medias meningsmålinger under det siste presidentvalget i USA, skjønt realiteten skrek amerikanerne opp i ansiktet: Biden stod der omtrent alene på sine valgkampanje-opptredener, med kameraene close-up mot ham selv istedenfor det folketomme området foran ham. Akkurat som tilfellet var da Hillary Clinton kampanjerte fire år før det. Bedrag, kort og greit. Og enda mer bedrag.

Det finnes i tillegg en rekke andre verktøy for å kunne forme folks holdninger. Selv om jeg tidligere har nevnt eksemplet med Obama og fredsprisen, er det verdt å gjenta: Når Barack Obama ble tildelt fredsprisen, skjedde det før han hadde nådd å utrette noe særlig som president. Så hvorfor han fikk prisen, se det… Vel, jeg vet: Grunnen til at han fikk prisen, var fordi han for lengst var utpekt til- og hadde samtykket til å utføre alle de krigene han i dag har på samvittigheten. Påå denne måten kunne Obama lettere komme seg unna med sine krigsforbrytelser, for «man kritiserer da ikke en fredsprisvinner?» Selv fredsprisen lar seg bruke til mørke psykologiske operasjoner (psy-ops), noe man lett kan skjønne når også den kanskje største nålevende massemorderen, Henry Kissinger, har mottatt den.

På denne måten skapes det folkelig aksept selv for det mest uspiselige —i denne sammenheng: Erna Solberg. (Ikke det at Støre er særlig mer delikat, men det er en annen historie…).

For til slutt å oppsummere: Via meningsmålingen i VG skal nordmenn bli forledet til å tro at flesteparten av oss faktisk ønsker Solberg som statsminister i fortsettelsen. Men det er bare ljug… Meningsmålinger er kjøpt og betalt, og tjener som propaganda i et større maktspill. Så vær advart, vær våken. Menneskeheten hadde trolig profitert på å droppe alt som har med «politikk» å gjøre, og isteden gå tilbake til røttene igjen. Her sikter jeg til det å skape parallelle anarkistiske samfunn, hvor likesinnede og vennlige mennesker samvirker på synergisk vis. Dette er samfunn helt rensket for herskere i form av blant annet politikere.

Samtlige illustrasjoner: Are.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame