Aktivisme Sosial ingeniørkunst

Politi-mordet på Sarah Everard har gjort britene rasende, og fått massepsykosen fram i lyset

Drapet på en ung britisk kvinne har snudd Storbritannia på hode. Nå hevder rasende sosialister at dette er en kamp mellom kjønnene, og at kvinners sikkerhet må økes. En mannlig appellant forsøker imidlertid å dra debatten ned på jorda og fokusere på det VIRKELIGE problemet. Og det gjør han rett i. Men å få gjennomslag for fornuft i disse tider kan synes som et langt skudd...

Av Are.

areMordet på Sarah Everard tidligere i mars har satt britenes sinn i kok. Mengder av rasende sosialister har strømmet ut i gatene i sympati med avdøde Everard, og de krever nå at sikkerheten til britiske kvinner styrkes. Drapet har skapt mye raseri og polarisering i befolkningen, og sannelig bidrar også ledende politikere bidrar til å kaste bensin på hat-bålet.

Det er vel ikke alle som har fått med seg hendelsen i England, så her følger en kjapp utredning av bakteppet for denne artikkelen: Den 3. mars forsvant britiske Sarah Everard (33) på vei hjem til sitt husvære i Brixton i London. Kjæresten meldte henne savnet dagen etterpå. Senere skulle det vise seg at hun hadde blitt myrdet. Hennes kroppslige gjenlevninger ble funnet i en sekk i et skogsområde i Ashford, Kent, sørøst for London. Politimannen Wayne Couzens, 48, er nå siktet for å ha kidnappet og myrdet Everard, og rettssaken mot ham er stipulert til å komme opp 25. oktober. Rettssakens lange ventetid skyldes koronarestriksjoner.

Denne hendelsen har satt sinnene i kok, og folk krever nå styrket sikkerhet for britiske kvinner. Men dersom dere spør meg, så har dette mordet gjort det klart at vi sliter med et betydelig større problem enn mangel på trygghet for kvinner. Jeg sikter her til en folkelig galskap som ikke lengre synes å kjenne grenser. Vi ser den samme galskapen ha manifestert seg i form av den svindelen vi i dag kjenner som koronakrisen. Galskap er den virkelige pandemien her, ikke «korona»!

En appellant forsøker snakke fornuft til enn skokk sosialister, men akk…

På en folkeansamling i kjølvannet av mordet på Everard gikk en uidentifisert mann opp på podiet og forsøkte adressere den massepsykosen som nå har bitt seg fast i befolkningen. Han hevdet at unge Sarah ble stoppet av denne politimannen som følge av mulig brudd på smittevernreglene, og ga tydelig uttrykk for at disse restriksjonene er meningsløse. I følge appellanten ble folk også nektet å samle seg til protest mot politimannens (mulig) groteske gjerning av samme årsak: koronarestriksjoner. Han karakteriserte media som uredelig i sitt forsøk på å bruke drapet på Everard til å polarisere klimaet mellom kjønnene. I følge appellanten stod den virkelige krigen mellom befolkningen på den ene siden og den tyranniske staten og mediene på den andre. Man kan ikke si annet enn at han traff spikeren på hodet med disse ordene, men fikk han anerkjennelse av den grunn? Ikke i det hele tatt! Flokken av munnbleie-sosialister buet på ham. Trolig fordi han ikke gikk med flokken og spilte opp til kjønnshat og fordi han kritiserte de kneblende smittevernreglene. Her er en video fra denne mannens modige appell (video på 2,5 minutter):

En mannlig appellant forsøker sette fokus på det virkelige problemet, men blir buet ut…

Politikerne er like nedsunket i massepsykosen

Sentrale politikere synes heller ikke unntatt fra denne galskaps-pandemien. Representanten for Green Party, Jenny Jones, har etter mordet kommet med en uttalelse i parlamentet som savner sidestykke. Dere kan jo høre selv hva hun sier (video på 3 minutter):

Vil styrke britiske kvinners sikkerhet: Green Party politiker
Jenny Jones lanserer her et aldeles hårreisende forslag!

Ja, du hørte riktig: for å øke sikkerheten til britiske kvinner foreslår Jones å ilegge britiske menn husarrest etter klokka 18(!) Hun mener altså at man skal låse inn halvparten av befolkningen, nærmere bestemt alle mannfolka, tidlig om kvelden. Slik mener hun altså at man vil oppnå den nødvendige tryggheten for britiske kvinner. Klyp meg i armen. Stort galere går det vel ikke an å få blitt?

Man skulle kanskje tro at Jones’ forslag ville føre til allmenn latter blant hennes politiker-kollegaer, men i ettertid har hun faktisk mottatt støtte for denne åndssvake idéen. Det er tydelig at det finnes krefter i bakgrunnen som ønsker å kaste bensin på bålet og vri det dithen at vi dette er kvinners kamp mot menn. Hvis denne holdningsplasseringen lykkes, ville det være en drøm for den stadig mer tyranniske statsmakten. Når folket kjemper innbyrdes mot hverandre, blir det langt lettere for staten å stå på sidelinja og holde befolkningen under kontroll. I et slikt scenario gir det seg selv at staten vil forsøke innføre flere restriktive lover — «for å få slutt på kaoset», selvsagt. Å regjere gjennom kaos er en kjent og velprøvd metodikk. Det funker!

Jeg er en optimist, og jeg velger å tolke all denne galskapen som et sikkert tegn på at vår sivilisasjon er på vei mot et markant veiskille. Situasjonen blir nemlig alltid ekstrem i forkant av omveltninger som dette, hvor blant annet absolutt galskap tillates å utfolde seg fritt. Så fatt mot folkens, ting er i ferd med å snu. Til det bedre, men det trengte jeg kanskje ikke å si?

Her er hele nyhetssendingen fra Column News.

Hjelp å holde denne bloggen i drift!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på våre fordomsfrie og ærlige artikler, vurder å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende gaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

3 kommentarer på “Politi-mordet på Sarah Everard har gjort britene rasende, og fått massepsykosen fram i lyset

  1. Freeeedom

    Takk for en bra blogg dere to. Sammen kan vi stå i mot den galskapen og ondskapen som har rammet samfunnet vårt.

    Likt av 1 person

  2. Ja, Are – vi veit jo at vi skal igjennom, men jaggu kan det være krevende til tider. Å se det som nå utspiller seg er langt forbi min forestillingsevne, til tross for at jeg kan min Icke og har vært relativt forberedt. Dæven for en tid vi lever. Men i følge ei dame jeg følger mht til the Great Awakening, stod vi i kø for å delta på The Great Earth Show…haha.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: