Psy-ops (psykologiske operasjoner)

Hvordan statsminister Solbergs smittevern-blødme blir brukt i psykologisk operasjon

Erna har blemmet grovt og blitt ferska. Sammen med øvrig familie brøt hun smitteverneglene på Geilo i slutten av februar. Men er dette slutten på akkurat denne historien? Nei, hendelsen blir brukt til dunkle "politiske" formål, hvor målet er å legitimere og videreføre idiotpolitikken kjent under betegnelsen Lockdown.

are_thmb_fin
Are

Alle har vel fått med seg saken hvor Erna Solberg og hennes familie nylig ble tatt i å bryte smittevernreglene. Hendelsen fant sted på Geilo den 25. februar, hvor Solberg og 13 andre hadde samlet seg i en leid leilighet. Ifølge smittevernreglene var dette 4 personer for mange i forhold til det tillatte antallet. Hans Fredrik Marthinussen, jussprofessor ved universitetet i Bergen, kommenterer hendelsen og beskriver to sett med normer i denne sammenheng:
– Vi har myndighetenes anbefalinger, hvor man ikke blir straffet ved overtredelse. Og så har vi reglene i Covid-19 forskriften, som setter en yttergrense for hva som er tillatt. Hvis man overtrer denne forskriftens regler, er dette belagt med straff.

På et NRK-opptak står Solberg fram, mens hun stotrer og stammer i et forsøk på å forklare blødmen (se video i VG-artikkel – lenke underst). Hun ber folket om tilgivelse på følgende måte:
– Jeg beklager at familien min og jeg har brutt korona-regelverket, det skulle aldri ha skjedd. Vi burde selvsagt også ha fulgt alle anbefalingene, slik jeg har bedt dere om å gjøre. Jeg tenker særlig på alle de som har måttet avlyse ting som de har gledet seg til, en bursdag med klassekamerater, en feiring med venner eller annet som er viktig. Jeg forstår de som blir sinte og skuffet over dette. Jeg har gjort feil, og for det vil jeg si unnskyld. Jeg er veldig lei meg for det som har skjedd.

Huff og huff, hvordan skal dette gå for statsministeren og hennes gemal, som også var med i denne banden av regelbrytere? Hva skjer den dagen disse to møter St. Peter i perleporten etter å ha begått en kardinalsynd som dette? (I intervjuet med Fredrik Solvang bruker faktisk Solberg karakteristikken ‘kardinalsynd’ om sitt eget overtramp).

Nå tenker ikke jeg befatte meg med hvorvidt Solbergs anger bare er krokodilletårer eller om dette virkelig er en kardinalsynd. Jeg tenker heller å kommentere saken fra et fugleperspektiv, for her ligger det nemlig mye «psykologi» begravet. Jeg tør vedde på at det nå slås politisk mynt på denne hendelsen. Hele hendelsen virker nemlig oppkonstruert, og har en eim av psy-op ved seg. (Psy-op er forkortelsen for psykologisk operasjon, altså en operasjon hvor ett eller annen dunkelt formål søkes oppnådd). Jeg anser at det er en betydelig mulighet for at Solbergs fadese var planlagt: Statsministeren skulle settes i offentlig gapestokk, for å få henne til å framstå som menneskelig! Og så var det meningen at vi skulle synes synd på henne.

La oss drille enda dypere i psy-op effekten de søker å oppnå med denne hendelsen. Den overordnede målsetningen er, som alltid, å sørge for at maktkabalen som styrer Solberg skal kunne oppnå enda større makt og dominans. Og som sådan rykker vi stadig nærmere den nye tyranniske verdensordenen som maktkabalen har omtalt så mange ganger… Statsminister Solberg er bare en brikke som blir brukt av disse edderkoppene.

Hvis det nå skulle vise seg å bli likhet for loven i denne saken, det vil si at statsministeren ender med å bli botlagt, så vil dette gjøre at den forhatte og meningsløse lockdown-politikken får legitimitet i folks øyne. Greier dere se det? Altså, når selv en «autoritet» som statsministeren må knele under vekten av «de mektige smittevernreglene», så gis disse reglene et skinn av riktighet og viktighet. Selvfølgelig er dette en legitimitet som overhode ikke er berettiget, da hele lockdown-politikken er absurd! Men hvis vi nå, for diskusjonens skyld, velger å betrakte dette som en medisinsk krise, vil ikke lockdown-politikken kunne begrense verken smittespredningen eller antall dødsfall nevneverdig. Det eneste denne politikken vil ha en betydelig begrensende innvirkning på er folks privatøkonomi, mentale helse og trivsel.

Jeg vil faktisk argumentere for at Solberg ikke behøver bli botlagt engang for at denne saken skal få den ønskede psy-op virkningen. Bare det faktum at Solberg nå er truet med bot, hvor også en jussprofessor (en annen «autoritet») har gått ut og tordnet ovenfor Solberg og resten av «fest-forbryterne», er tilstrekkelig. Riktignok ville effekten bli enda sterkere dersom Solberg i tillegg blir botlagt, det skal sies…

Her er et annet psy-op element: det konstante fokuset på antall smittetilfeller,
selv når tallene er beskjedne og selv om viruset sjelden utgjør noen fare

Gul er fargen for smitte og fare , så bli redd! Veldig redd!!!

Et annet eksempel på psy-op er medienes gjentatte bruk av sort skrift på gul bakgrunn. På sykehus er nemlig fargen gul symbol for smitte og fare. Avisartikler med sort skrift på gul bakgrunn vil derfor skape en atmosfære av smitte og sykdom. Assosiasjonene vil også kunne gå til gule ambulanser, ba-bu, ba-bu. Dette «fargetrikset» er hentet rett ut av maktkabalens oppskrifter over psy-op’er.

Sort skrift på gul bakgrunn:…Hvis ikke denne fyren blir stilt for riksrett,
så finnes det ikke rettferdighet for loven.

Statsminister Solberg har ved dette blitt et lett bytte for rikspressen, som har fått lov til å «dra ned buksene» på henne. Slik sett kan rikspressen nå godhetsposere og framstå som en stødig formidler av sannhet. Og derved kan kanskje noe av den berettiget svinnende tilliten til propaganda-pressen vinnes tilbake. I realiteten er det hele bare avtalt spill, med gitte tapere og vinnere, og hvor det overordnede målet er å rane oss for enda mer av vår frihet og rettigheter. Hvem skal få spille vinner i neste psy-op? Og hvem blir henvist til å spille taperne? Slik ruller man ut et tyranni på fordekket vis.

«Politikk» er så mye mer enn folk flest har fått med seg, og dette var en A-B-C i psy-ops… Velbekomme!

Kilde: VG.

Hovedillustrasjon: Lisens DFID – UK Department for International Development, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

Donasjoner er det som holder oss og bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på våre fordomsfrie og ærlige artikler, vurder da å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank / Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

7 kommentarer på “Hvordan statsminister Solbergs smittevern-blødme blir brukt i psykologisk operasjon

 1. Det er slik Eliten gjør det. Erna og Co brøt smittereglene bevisst slik at alle kunne se det. Dette er absolutt psy-op for direkte hån imot oss andre GOYM > mindre enn dyr. Derfor ble ikke Erna folkevalgt men innsatt av Glamis, et internasjonalt forbryterkartell.

  Liker

 2. Freeeedom

  Vi skal reduseres til kveg, kveg som skal kontrolleres, merkes og medisineres etter elitens ønsker.

  «Every dictator plans to rear, raise, feed, and train his fellow men as the breeder does his cattle. His aim is not to make the people happy but to bring them into a condition which renders him, the dictator, happy. He wants to domesticate them, to give them cattle status. The cattle breeder also is a benevolent despot.»

  ~ Ludwig von Mises

  Liker

 3. Så vil også Solberg godta en bot, – på samme måte som en student som samlet samme antall venner og fikk 10 000 i bot. Det skal virke avskrekkende, dvs. 1/5 av hans inntekt.
  Da burde jo Solbergs få samme størrelse, for at det skal virke avskrekkende.
  Dvs. 1/5 av en inntekt på 1, 5 mill. Dvs. 300 000,-
  Allikevel vil nok dette svi mindre enn de 10 000 for/fra studenten.

  Liker

 4. RiverInEgypt

  Eg synest teorien din er svært interessant. Dersom eg har tolka teksten din rett, har vi då to moglege scenaria:

  1) Erna blir ikkje bøtelagt, men frikjent. Dette beviser at koronasituasjonen er svindel, ettersom hennar eigne smittereglar ikkje gjeld for ho eller hennar næraste.

  2) Erna blir bøtelagt for brot på smittevernreglane. Dette antyder at ho frivillig betaler ein bot på 20 000 for å halde ved like illusjonen om ein «pandemi». Dette går då ikkje berre ut over ho sjølv, men alle deltakarane på festen, som då må betale 10 000 kroner kvar i bot. Dette motbeviser etter mitt syn derimot ikkje at koronasituasjonen er svindel, men er eit spel for massane.

  Interessant nok har statsadvokaten kravd at AP-saken om ein fest på eit hotellrom i Bodø skal gjenopnast.

  Det interessante med denne «60-årsdag-affæren» er at dersom Erna faktisk blir bøtelagt for brot på sine eigne reglar, tyder dette på at ho handlar etter instruksar frå dei same mektige kreftene som innførte dei globale koronareglane. Ellers viser all historisk erfaring at styresmaktene som innfører strenge tiltak og straffar, naturlegvis finn ein måte å unngå å sjølv bli offer for dei.

  Igjen, dette er mi tolkning av denne psy-op-situasjonen. Den kan naturlegvis vere fullstendig feil.

  Liker

 5. Norge styres nå etter de samme prinsipper som Nord-Korea nemlig FRYKT.
  Neste er kanskje minimumslønn og matmangel slik at vi ikke har overskudd til annet enn å tenke på å overleve.

  Liker

 6. Tilbaketråkk: Hvordan statsminister Solbergs smittevern-blødme blir brukt i psykologisk operasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: