Av Are.

are

Tre helsearbeidere under 50 år ble nylig innlagt med alvorlige blodpropper etter å ha tatt koronavaksinen fra Astrazeneca. Nå mener fagfolket å ha bekreftet at disse tre tilfellene skyldtes vaksinen, nærmere bestemt en uheldig immunrespons etter at nåla hadde blitt satt. Ifølge Pål Andre Holme, overlege og professor ved Rikshospitalet i Oslo, er det ingenting annet ved disse tre helsearbeidernes medisinske historikk som kan forklare hvorfor de opplevde å få blodpropp. Vaksinen VAR årsaken! Les akkurat det én gang til nå, for vaksiner blir nemlig alltid unnskyldt i situasjoner som dette: VAKSINEN VAR ÅRSAKEN!

Trond Egil Hansen, medisinsk fagsjef i Bergen, mener det er bra at dette har blitt bragt på det rene. Han mener det nå er viktig å sette søkelyset mot formålstjenligheten ved koronavaksinen, det vil si veie nytte opp mot risiko. Han avventer konklusjonen fra Legemiddelverket og Folkehelseinstituttet, men hva kan man egentlig forvente av disse to industristyrte aktørene? Hvis vi ser oss tilbake, så kan vi se altfor tydelige eksempler på faglig inkonsekvens og korrupsjon i begge leire. Blant annet i forbindelse med svineinfluensaen i 2009, men senest nå i forbindelse med koronakrisen og den tilhørende vaksinen.

Hansen sier videre at myndighetene bør ha en svært god grunn for å anbefale fortsatt vaksinasjon med med denne vaksinen.
– Den må være grundig og god nok til at de som skal være vaksinemottakere stoler på den. Den må være forståelig, og slik at folk forstår den, sier Hansen.

Koronavaksinen fra Astrazeneca er ute i hardt vær…

Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA) er forventet å komme med sin vurdering av vaksinen senere i dag, torsdag 18. mars, og en rekke europeiske land har satt koronavaksineringen på vent fram til EMAs konklusjon foreligger. Jeg tror imidlertid at vi ikke skal forvente for mye fra det korrupte EMAs side. Denne «konklusjonen» vil trolig vise seg å være et desperat forsøk på å fjerne alle mistanker til vaksinen som årsaken til de tre tilfellene av blodpropp. Dette handler ikke om å få sannheten på bordet, men å beskytte de økonomiske interessene til den pill råtne og pengesterke legemiddelindustrien.

At EMA er dypt nedi lommene på legemiddelindustrien, har nemlig blitt behørig demonstrert tidligere. Bare det faktum at denne hastevaksinen og dens ekstremt hasardiøse teknologi har blitt tillat sluppet på hele befolkninger uten at EMA har forsøkt å intervenere, viser hvem EMA egentlig er. Dette viser også hvilket stort maktapparat vi står opp mot, et maktapparat som faktisk styrer vår nasjonale helsepolitikk. Det hele er et korrupt spill, hvor industri, NGO’er og myndigheter er i seng med hverandre, og folkehelsa er innsatsen.

Jeg har lenge forsøkt å advare mot den komplette galskapen som en uvitende befolkning nå utsettes for med denne eksperimentelle vaksinen, så kanskje det endelig begynner å bli gehør nå? Det er i alle fall mitt håp, for mye lidelse kan være spart om folk skjønner tegninga FØR de i god tro bretter opp ermet for denne mulig skjebnesvangre nåla…

Vi befinner oss i et kappløp med selve tiden. Spørsmålet er om folk vil våkne tidsnok, eller skal vi måtte bli vitne til tidenes medisinske katastrofe som følge av massevaksinering med en katastrofalt helseskadelig vaksine? Jeg mener, blodpropp er jo langt fra alt som har kommet til overflaten hva angår bivirkninger fra koronavaksinen. Dødsfall, kroppslammelser og en vifte andre alvorlige konsekvenser har blitt postet av berørte mennesker. Hvis katastrofen blir en realitet, vil dette i så fall ha utspilt rett foran befolkningens åpne øyne. Vi hadde alle forutsetninger for å ta rede på fakta, men var fullstendig ukritisk og stolte blindt på de korrupte myndighetene.

Folk må nå begynne å se ting for hva de er, og styre klar av løgnene til det korrupte trekløveret media, legemiddelindustri og myndigheter. Og det må skje NÅ, for tiden er en kritisk faktor her! Det handler tross alt om folkehelsa…

Kilde: Bergens Tidende

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame