Av Are.

areVed midnatt sist mandag proklamerte den tyske forbundskansleren Angela Merkel at Tyskland ville bli fullstendig nedstengt i påsken som følge av koronakrisen. Men hun har tydeligvis møtt på uventet motstand, for nå har hun gjort full retrett. Alle de harske planene om nedstenging ble tatt tilbake, og en skadeskutt Merkel krøp til korset:
– Jeg tok feil. Jeg må innrømme mine feil og vi må rette opp ting. Jeg ber hele befolkningen om tilgivelse for at jeg har begått denne feilen, sier hun i en meddelelse til det tyske folk.

Med dette bebuder Merkel at hun nå tenker droppe planene om nedstengning, slik de ble kommunisert mandag. Istedenfor fortsetter den tyske regjeringen med de nåværende tiltakene i uforandret form. Dette har gjort tyskerne svært forvirret, og det spekuleres nå i hvordan Merkel skal greie beholde folkets tillit etter denne ydmykende og uforbeholdne retretten.
– Jeg tar det fulle ansvaret. Det var min feil, uttaler Merkel.

Hun sier videre at de tyske delstatene hadde sluttet seg til regjeringens planer om total påske-nedstenging, og at det hele ble besluttet i beste hensikt. De tyske smittetallene hadde (angivelig) steget til det dobbelte i løpet av de siste uker, og dette var motivasjonen for planene om total nedstenging. Men etter at kritikere kom på banen og hevdet at de relaterte samfunnskostnadene ville blitt for store, valgte altså Merkel & co å omstøte vedtaket. Kritikken gikk blant annet ut på at de foreslåtte tiltakene ville spunnet på seg kontraproduktive konsekvenser i form av økt smittespredning. Dette ble begrunnet med at utenlandske arbeidere ville reise hjem fra det påske-stengte Tyskland og deretter ta med seg smitte fra hjemlandet når de kom tilbake.
– Det beklager jeg, og jeg ber om tilgivelse, sier Merkel.

Samtidig finnes det også virologer og medisinske eksperter som har ivret for nye og strengere restriksjoner. De hevder at de nåværende tiltakene ikke kan forhindre en eksplosiv økning i smittespredningen. Visstnok skal det finnes en «nødbrems» innebygget i de nåværende restriksjonene, som tillater at de tyske delstatene kan innføre tiltak i form av bl.a. reiseforbud. Det har imidlertid vært uenighet om når og hvordan denne nødbremsen skulle betjenes.

Mandagens krisemøte kuliminerte altså i at planene om total lockdown ble forkastet. Under dette møtet hadde Merkel fortsatt å argumentere for total nedstenging, men til tross for støtte fra visse politiske aktører ble hun allikevel nødt til å bite i gresset.

Merkel gjør full retrett…

Jaja… hva som ligger bak Merkels ydmykende retrett er vanskelig å si. Dette opptrinnet var i alle fall ganske sjelden kost. Den 26. september er det valg i Tyskland, men for Merkels del var denne kuvendingen neppe ment som noe strategisk grep med hensyn på gjenvalg. Hun har nemlig bebudet at hun ikke stiller til gjenvalg etter 16 år som tysk forbundskansler.

For den allmenne tysker ble Merkels retrett trolig tolket som en seier, siden det er stor motstand mot lockdown-politikken blant tyskerne. Denne motstanden er noe har blitt behørig demonstrert i form av en rekke store folkeprostester i fjor, bl.a. i Berlin.

Skal vi tørre håpe på at denne hendelsen er et tegn på at globalistenes medvind er i ferd med å snu? Les: at kreftene bak koronasvindelen er i ferd med å miste fotfestet. Det ville i så fall ikke vært ett sekund for tidlig, ettersom denne svindelen har «ligget tjukt uttapå» temmelig lenge nå. Like lenge som koronakrisen har vart. Eller var denne hendelsen bare et midlertidig tilbakeslag for herskerpakket, som snart tenker lansere «en ny og betydelig mer smittsom mutantform av viruset»? Et annet mulig plott vil være tysk massedød i påsken, noe som i så fall kan være fingert, MEN som også reellt kan finne sted som følge av den uetiske vaksinen. Hvis djupstatspakket går for denne varianten, altså sterkt øket dødelighet, kan du banne på at altfor slepphendte smitteverntiltak vil få skylden. Og dette vil blir brukt som påskudd for å kunne iverksette strengere og mer langvarige lockdowntiltak enn noen gang tidligere. Pluss, muligens, tvangsvaksinering.

Eller vil de rett og slett bare trappe opp testingen etter påske, for på denne måten å kunne hevde «radikalt økt smittespredning» med påfølgende total lockdown? Det eneste som er sikkert er at folket er styrt av psykopater og at psykopatenes neste trekk vil være av den ondsinnede sorten. Time vill sjåvv…

Kilde: Berlingske Tidende

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame