Av Are.

are_thmb_fin
Are

Den omstridte AstraZeneca-vaksinen er nå satt på vent her i Norge. Grunnen er at den er forbundet med både blodpropp, blødninger og dødsfall. Nå vil denne vaksinen få nytt navn og bli hetende Vaxzevria. Selve produktet vil være det samme, slik at dette kun dreier seg om utskifting av navn og forpakning.

Det er slett ikke utenkelig at legemiddelindustrien nå forsøker drøye tiden, for så å sende vaksinen ut på markedet uforandret. Uten å ha kartlagt de mulig skadelige effektene av den, pluss at det hele er kamuflert bak et snedig navnebytte. Det er nemlig slik storindustrien ivaretar sine økonomiske interesser. Fra tidligere vet vi at påvist helseskadelige vaksiner har blitt trukket ut av det vestlige markedet, for så å bli dumpet i fattige land i tredje verden. Denne formen for kriminalitet er faktisk noe som også det norske folkehelseinstituttet har gjort seg skyldig i. Økonomi går foran hensynet til liv og helse.

Vi har en parallell situasjon i en annen storindustri, nemlig næringsmiddelindustrien. Søtningsmiddelet Aspartam er selve «verstingen» når det kommer til innrapporterte tilfeller av ubehag i forbindelse med inntak. Konsekvensen har blitt at Aspartam har fortløpende fått nytt navn cirka 30 ganger, etter hver gang stoffet har havnet i et dårlig lys. Det er nemlig slik storindustrien gjør sin business, også legemiddelindustrien.

Kilde: TV2


Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame