Korrupsjon Kort-artikkel

Slik kan sannheten nå bli feid under matta: Omstridt vaksine får nytt navn

Hvor mye teller etiske hensyn inne på bakrommet hos legemiddelindustrien? Svaret er: Forstemmende lite...

Av Are

are_thmb_fin
Are

Den omstridte AstraZeneca-vaksinen er nå satt på vent her i Norge. Grunnen er at den er forbundet med både blodpropp, blødninger og dødsfall. Nå vil denne vaksinen få nytt navn og bli hetende Vaxzevria. Selve produktet vil være det samme, slik at dette kun dreier seg om utskifting av navn og forpakning.

Det er slett ikke utenkelig at legemiddelindustrien nå forsøker drøye tiden, for så å sende vaksinen ut på markedet uforandret. Uten å ha kartlagt de mulig skadelige effektene av den, pluss at det hele er kamuflert bak et snedig navnebytte. Det er nemlig slik storindustrien ivaretar sine økonomiske interesser. Fra tidligere vet vi at påvist helseskadelige vaksiner har blitt trukket ut av det vestlige markedet, for så å bli dumpet i fattige land i tredje verden. Denne formen for kriminalitet er faktisk noe som også det norske folkehelseinstituttet har gjort seg skyldig i. Økonomi går foran hensynet til liv og helse.

Vi har en parallell situasjon i en annen storindustri, nemlig næringsmiddelindustrien. Søtningsmiddelet Aspartam er selve «verstingen» når det kommer til innrapporterte tilfeller av ubehag i forbindelse med inntak. Konsekvensen har blitt at Aspartam har fortløpende fått nytt navn cirka 30 ganger, etter hver gang stoffet har havnet i et dårlig lys. Det er nemlig slik storindustrien gjør sin business, også legemiddelindustrien.

Kilde: TV2


Donasjoner er det som holder oss og bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på våre fordomsfrie og ærlige artikler, vurder da å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank / Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

2 kommentarer på “Slik kan sannheten nå bli feid under matta: Omstridt vaksine får nytt navn

 1. kjell108

  En lege som ikke sender en strøm av egne klienter til sykehus vil bli anklaget for kvakksalveri (?)
  Deretter fratatt lisensen.

  Liker

 2. Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug

  Statoil byttet også for å unngå å svarte den Norske stat med sine sleivspark og tragedier innen oljevirksomheten sin, skandalene vokste Statoil og regjering så var det nok Erna som ga Statoil beskjed BYTT NAVN så dere ikke driter ut de Norske navnet og rykte, så så det ut som det var Statoil selv som fant på dette, så kom navet Equinor like idiotisk som kvakksalveren Bill Gates og sin medisin industri. Det er vel ikke et firma som har måtte betale så mye ut i erstatninger i Verden som denne industrien hans, så nå tror de at det hjelper på en vaksine å bare bytte navn for å skjule bedriftens navn.
  Om de virkelig tror at folk er så dum, å nei, hva med de millioner av vaksiner som der ute på markedet, skal de få ny edikt på flasken, den skal i alle fall ikke i min kropp, da vil jeg heller tatt den Kinesiske vaksinen før alt annet, den har de med god effekt i Peru med og folk blir ikke kvalmen eller annet etter de ha tatt den.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: