Helsepolitikk Konspirasjoner Medisin og legemiddelindustri

Koronatiltakene er avslørt som kontraproduktive – sjekk dette! (3 korte videoer)

Virker dagens tiltak mot SARS-CoV-2 viruset? Nei. Lockdown-politikk har ingen forankring i foreliggende forskning, og har katastrofale sosiale effekter på samfunnet. Ledende politikere og deres oppdragsgivere i maktkabalen må stilles for en folkedomstol - NÅ!

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Helt siden oppstarten av koronakrisen i første kvartal av 2020 har vi blitt presentert med en hel vifte av absurditeter som viser at vi ikke har med noen medisinsk krise å gjøre. To av disse absurditetene er det faktum at de enda ikke har greid å identifisere synderen, SARS-CoV-2 viruset, samt at viruset ikke kan påvises i kroppene til påstått korona-døde mennesker. Disse fakta alene gjør at man strengt tatt ikke kan ha noen meningsfull diskusjon om dette (angivelige) viruset og den krisen det har forårsaket. Men jeg velger her å overse det, og adressere noen av de øvrige absurditetene.

Den feilslåtte lockdown-politikken

Jeg skal gjøre dette kort, så la meg først adressere lockdown-politikken som har vært ført. Uavhengige fageksperter har stilt store spørsmålstegn ved regjeringens beslutning om å utsette et helt nasjonalsamfunn for disse kneblende tiltakene. Hvorfor ble ikke tiltakene rettet spesifikt mot den lille gruppen av utsatte individer, hovedsakelig eldre personer, slik at resten av samfunnet fikk fungere som normalt? Sistnevnte er nemlig måten vi har gjort det på før. I forbindelsen med koronakrisen overså regjeringen rådene til folkehelseinstituttets fageksperter, og gjorde et politisk vedtak om å iverksette lockdown-politikk i hele landet. Solberg-regjeringen har senere unnskyldt seg med at den handlet i affekt(!) og nektet å redegjøre for avveiningene som ble gjort. Ikke bare det, men denne informasjonen er besluttet hemmeligholdt 60 år fram i tid. Og nordmenn synes å godta dette, akk ja… I dette landet kommer man seg tydeligvis unna med hva det skal være, siden befolkningen ikke reagerer.

Hva med effekten av lockdown-politikken da? Vil lockdown virkelig kunne begrense smittespredningen? Svaret her er NEI! Faktisk, jo strengere tiltak, jo MER smittespredning. Nick Hudson ved PANDA (Pandemics – Data & Analytics) forteller her litt om det (video på tre minutter):

Nick Hudson om hvorfor lockdown-politikken er feilslått , ja faktisk kontraproduktiv

Hvem er smittesprederne?

Insentivet bak vaksinen bygger på tanken om at de vaksinerte ikke blir syk i tilfelle de blir smittet, samt at vaksinerte personer ikke vil spre denne smitten. Stemmer det? Vel, det hevdes nå at vaksinen bare kan dempe symptomene noe hos den vaksinerte, og vaksinen kan verken forhindre at man blir smittet eller at man senere sprer denne smitten. Med dette faller begrunnelsen bak vaksinebevis til bakken. Vil dette stoppe herskerpakket på tinget i deres forsøk på å innføre vaksinebevis? Nei, selvfølgelig ikke. De mottar sine direktiver fra det medisinske kartellet, og vil jobbe for å tvinge bruken av vaksinebevis på befolkningen.

Hva med saken om at barn nå skal få denne hasardiøse genteknologiske vaksinen? Hvorfor skal unge mennesker utsettes for dette, når vi positivt vet at de ikke er berørt av viruset? Det finnes selvfølgelig ikke noen begrunnelse her heller. Det har vært forsøkt hevdet at også barn og unge må «sympati-vaksinere» seg av hensyn til den utsatte gruppen av eldre, men vaksinen kan som nevnt ikke bidra til å forhindre smittespredning. Dessuten vet vi at symptomfrie smittede — som barn og unge nesten alltid er — ikke vil være noen pådrivende kraft under epidemier. Stenging av skoler er derfor helt meningsløst, fullstendig uten støtte i forskning. Dette er nok en absurditet som Hudson adresserer (video på ett minutt og førtifem sekunder):

Nick Hudson forklarer hvordan symptomfrie mennesker ikke bidrar til smittespredning

Her er et studie foretatt på 10 millioner kinesere i Wuhan etter endt lockdown, som bekrefter at denne metodikken ikke virker.

Den ustrakte bruken av munnbind har blitt selve symbolet på masse-idioti og befolkningens blinde autoritetstro

Men hva med «katastrofelandet» Sverige da?

Sverige har hyppig vært dratt fram som et stygt eksempel på hvordan det går når et land ikke iverksetter smitteverntiltak ala lockdown. Men stemmer det at Sverige hadde overdrevent mange døde under koronaåret 2020. Ikke i det hele tatt. Det er ren svindel, noe Hudson forklarer her (video på tre minutter):

Nick Hudson forteller at statistikker angående Sverige har vært løgn-propaganda

En oppsummering

Denne svindelen blir bare mer og mer tydelig for hver dag som går, men vil fortsette å pågå så lenge autoritetstro nordmenn sanseløst labber rundt med disse trynebleiene.

Grunnleggende smittevern lyder noe ala dette: Praktiser enkel såpe-håndvask, især i forkant av måltider. Hvis du er syk, bli hjemme! Dersom du er i risikogruppen, gjør skjermende tiltak ovenfor ALL smitte. På denne måten kan samfunnet fungere som normalt. Dette har alltid vært praksisen tidligere, og det er selvfølgelig eneste gangbare vei. Den absurde lockdown-politikken har blitt forkledt som smittevern, mens det bare var et stort bedrag ment å skulle kollapse hele nasjonal-samfunn. Denne forbrytelsen mot egen befolkning er noe Solberg, Høie, Nakstad med flere må bli stilt til rette for.

For de som vil ha ytterligere kvalifisert informasjon om denne svindelen, se kort video her. Og her har dere hele presentasjonen til Nick Hudson som dere har sett i denne artikkelen.

Donasjoner er det som holder oss og bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på våre fordomsfrie og ærlige artikler, vurder da å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank / Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

4 kommentarer på “Koronatiltakene er avslørt som kontraproduktive – sjekk dette! (3 korte videoer)

 1. Dette blir verre og verre. Jeg husker ikke hvor mange ganger min gruppe har kalt ut Forsvarssjef Kristoffersen til å markere seg: «Forsvare eget folk eller føre krig imot oss sammen med den Jødiske Regjering». Heller ikke Heimvernet.I mine overleveringer Kristus 2007 (som ingen tror på) heter det: «Når fortvilelsen og desperasjonen virkelig har grepet Menneskeheten, når vi går ned på knærne for å trygle om hjelp og åpner dørene, først da vil JEG redde dere».

  Betyr dette at det virkelig skal bli enda verre?

  Liker

 2. Freeeeedom

  Det andre og tredje klippet er det samme, ellers en flott artikkel. Nå må bare de som ennå tror på svindelen få øynene opp. Jeg skal dele dette hva jeg er god for… oog kjøpe noen gensere fra netthandelen deres. Jeg har lenge sett etter klær med sånne motiv, midt i blinken

  Liker

 3. Lockdown virker!

  Ikke mot corona eller andre virus, selvfølgelig. Men det knuser økonomien. Det skaper fattigdom og fortvilelse. Det bryter også ned folks mostandskarft. Det skaper hjelpesløshet.
  Coronaviruet var bare påskuddet for lockdown.

  Masker virker også. Det bryter oss ned. Både psykologisk og rent fysisk. Fysisk ved at det gir oss hypoxi, mangel på okstygen. Og ved at det fører til at vi puster inn microplast, mugg og bakterier. Her blir det mange lungebetennelsestilfeller, og alle fpr diagnosen covid-19.
  Psykologisk ved at det reduserer vår evne til å kommunisere. Vi kan ikke se hverandres ansiktsuttrykk. Spesielt for små barn er dette svært skummelt.

  Selv om ikke ett eneste menneske skulle ha dødd av verken virus eller vaksiner, så fører lockdown og masker til depopulasjonsbidrag i seg selv. Både lockdown og masker fører til fysisk og psykisk sykdom og selvmord.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: