Av Are.

are

I løpet av de siste par ukene har jeg støtt borti stadig flere eksempler på folk som poster close-up videoer av munnbind. På disse videoene framgår det at munnbindene inneholder «intelligente» tråder / fibre med sin helt egen autonomi. Også bomullspinnene som brukes i forbindelse med PCR-testen for Koronaviruset er oppdaget å ha disse fibrene i seg. Fibrene responderer åpenbart på stimuli utenfra, og er i stand til å bevege seg selvstendig. De har blitt kjent som «morgellonsfibre», og skal kunne forårsake en ganske smertefull sykdomstilstand, såkalt morgellons. De syke vil oppleve å få stygge åpne sår, hvor disse parasittiske fibrene sprenger seg vei ut av huden. Morgellons-rammede mennesker opplever også at fibrene kommer i flere farger, og i noen tilfeller utgjør de lange tråder eller hele trådbunter.

Dette høres sikkert tøysete ut for de som hører om dette for aller første gang, men jeg selv har vært klar over fenomenet i flere år. Nå er jeg ikke lengre i tvil om at «noen» faktisk planter disse intelligente morgellons-fibrene i munnbind, med det resultat at vi puster de inn. En norsk dame sendte meg i går en video hvor hun hadde filmet disse fibrene på et kontaminert munnbind. Se video nedenfor.

Det er teoretisert at fibrene, etter å ha vært pustet inn, finner veien inn i hjernen og annet kroppsvev. Her fungerer de som et mellomledd mellom vertens DNA og informasjon sendt utenfra i form av elektromagnetiske bølger. En enklere måte å si det på, er at de rett og slett fungerer som antenner for strålebasert informasjon fra informasjonskilder i omgivelsene. Hvilke strålekilder dette kan dreie seg om, er ikke fastslått, men vi vet nå at noen såkalte «mobil-basestasjoner» i realiteten er militariserte installasjoner i kamuflasje.

Her er videoen jeg fikk fra en norsk facebook-venn i går, tirsdag 6. april. Damen hadde tatt et munnbind og spredd det utover bunnen av en ildfast form. Deretter hadde hun helt kokende vann over munnbindet, og resultatet ble synlig bare få minutter etterpå:

Tilsendt video fra norsk facebookvenn som helte kokende vann over et munnbind

Morgellonsfibre hevdes av noen å være av utenomjordisk opprinnelse, skjønt akkurat dette blir vanskelig håndterbar informasjon. Men det vi med sikkerhet kan hevde, er at det finnes morgellonsrammede mennesker hvor fibre av ukjent natur kommer ut av huden deres. Disse menneskene opplever, sjokkerende nok, svært ofte å bli henvist til psykiatri med sitt problem, selv om sårene og fibrene er godt synlige(!) Så mye for den berømmelige «skolemedisinen»… Selv om dette fenomenet er 100% fysisk påviselig, blir det gjort til psykiatri når det medisinske etablissementet enten ikke har noen forklaringsmodell eller ikke våger ta tak i problemet.

Det later til å skjule seg en sivilt ukjent tekonologi bak morgellonsfibre. Vi er her vitne til (halv)syntetiske «ormer» eller fibre med sin egen autonomi, og som dessuten er motstandsdyktige ovenfor høye temperaturer. Enkelte rapporter hevder også at morgellons har blitt observert i chemtrails.

En kort video med noen morgellons-rammede mennesker….

Til slutt, for de som vil vite litt mer om morgellons og relaterte våpenteknologier, er Harald Kauz Vella en ressursperson. Han har brukt vitenskapelig metode og forsøkt å kaste lys over denne problematikken hvor menneskeheten angripes via sammensatte og høyst raffinerte våpenteknologier som er holdt hemmelig for oss. Dette er vel verdt en lytt:

Den «norsk-tyske» vitenskapsmannen Harald Kauz Vella i et foredrag fra 2015. Her snakker han om relaterte våpenteknologier som blir brukt til å ta ned menneskeheten…

Få hodet opp av sanden!

Dette med morgellonsfibre i munnbind føyer seg altså inn i et langt større bedrag kjent som koronakrisen. Det finnes åpenbart fortsatt mennesker som lever i villfarelsen om at «Covid-19» er en reell medisinsk krise, men disse menneskene gjør meg egentlig bare trist. Er nesten i ferd med å miste tålmodigheten med denne gjengen som har nisselua så behørig tredd nedover øya. De legger for dagen en naivitet jeg vil karakterisere som nærmest samfunnsfiendtlig, og deres mangel på kritisk tankeevne vil trolig bli deres bane. Med dette sikter jeg til at de trolig allerede har tatt den hyper-eksperimentelle mRNA-hastevaksinen – som det aldri har eksistert noe behov for. Forsker og professor Dolores Cahill redegjør nærmere hva disse vaksinerte menneskene må påvente i årene som kommer, og det er dessverre ikke særlig hyggelige framtidsutsikter:

Professor Dolores Cahill om forventet livslengde etter å ha tatt mRNA-vaksinen

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame