Ålesunds kommuneoverlege Olav Mestad

Av Are.

areLitt «krydder i hverdagen» må kunne passere, så derfor dette: I går mottok Kiri en privat melding på Facebook, hvor avsender reiste spørsmål vedrørende et fotografi i Sunnmørsposten. Det kunne nemlig virke som om avisa hadde manipulert fotografiet som viste Ålesunds kommuneoverlege Olav Mestad. Bildet var visstnok tatt i lokalet til Sparebanken Arena, hvor massevaksinasjon skal finne sted. Ifølge avsender av PM, hvis navn jeg her velger å holde unna offentligheten, er det lite sannsynlig at Mestad hadde på seg munnbind i det øyeblikket fotoet ble tatt. Spørsmålet er derfor om munnbindet til Mestad har blitt «redigert inn». 

Hvordan kan jeg påstå noe slikt? Jo, her er fotografiet som illustrerte artikkelen i Sunnmørsposten – forsøk å finne feilen før du leser videre:

Dette fotografiet av kommuneoverlege i Ålesund, Olav Mestad, har trolig blitt redigert av Sunnmørsposten…

For brillebrukere, her er samme bilde forstørret opp:

Utsnitt av bildet i faksimilen forstørret opp: Kommmuneoverlege Mestad

Som vi kan se må jo Mestad ha en knagg montert bak øret dersom dette munnbindet skulle bli sittende fast. Jeg gjetter at Mestad IKKE har noen slik påmontert knagg (FOR en profet jeg er…). Og i så fall, kanskje Sunnmørsposten kunne tenke seg å forklare det inntrufne? Føltes det beklemmende for kommuneoverlegen å bli knipset uten munnbind? Eller var det andre aktører som mente dette bildet ble FOR politisk ukorrekt, og derfor ba avisa om å legge på et munnbind? I så fall, hvem var det som fremmet dette ønsket? Hvilke krefter står EGENTLIG bak det offentlige løgn-narrativet om en medisinsk krise?

Kilde: Sunnmørsposten.
Hovedillustrasjon: Faksimile fra Sunnmørspostens artikkel.

————————————

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame