Av Are.

areRundt 1000 nordmenn vant i februar et søksmål mot den norske staten. Saken gjaldt at staten hadde påført disse karanteneplikt ved hjemkomst fra deres private hytter i Sverige. Hytteeierne prosederte ved å hevde at dette var et inngrep i deres bevegelsesfrihet og rett til respekt for hjem og familieliv. De fikk medhold i Oslo tingrett, men staten anket bare to timer etter at dommen hadde falt. I går, mandag 10. mai, var første dag i den tre dager lange ankesaken i lagmannsretten.

Flere av toppene i helse-Norge er oppført på ankesakens vitneliste. Hytteeierne skal ha framlagt ønske om helsedirektør Bjørn Guldvog som deres vitne, mens Staten selv har tilbudt de helse- og omsorgsminister Bent Høie og FHI-direktør Camilla Stoltenberg.

– Våre fagmyndigheter har vært tydelige på at karanteneordningen bør være så generell som mulig for å beskytte oss mot importsmitte, og at den bør omfatte personer med fritidseiendommer i utlandet. Regjeringen har fulgt dette rådet. Vi vil derfor anke, uttalte Høie. Hytteeiernes advokater har uttalt skuffelse ovenfor staten, som tydeligvis nekter å legge ned sverdet.

Hva skjer i denne prinsippielt viktige saken for maktkabalen?

Min kommentar: Når hytteeierne vil ha Guldvog som vitne, håper jeg de skjønner hvem denne fyren egentlig er. Han er en sentral medspiller i dette plottet mot det norske folk. Fyren soler seg i avisene, hvor han gir skinn av å føle med alle de norske hytteeierne i Sverige. Men denne fyren er djupstat så det holder, og han spiller rollen sin som en slags landsfader meget godt. Jeg skal sannelig skrive en artikkel til i morra om Guldvog og hans rolle i denne suppa, så folk kanskje begynner å skjønne litt mer.

En smart-ass med et falskt men forførende skinn av skikkelighet…

Denne saken med hytteeierne er en prinsipielt viktig sak for den norske djupstaten. Som følge av at den falske koronakrisen er en nøye planlagt milepæl på vei mot den planlagte tyranniske, FN-ledede, nye verdensordenen, vil det nok være en betydelig strek i regninga for herskerpakket dersom hytteeierne vant også i ankesaken. Det ligger derfor an til at hytteeierne møter i en korrupt lagmannsrett som vil gjøre hva den kan for å påføre de nederlag. Her kunne jo djupstaten bare «resirkulert» og brukt hele den korrupte dommer-bøtteballetten som dømte politimannen Eirik Jensen til livsvarig fengsel basert på indisier…

Kilde: Juristen.no

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame