Av Are.

areI over ett år har vi nå måttet leve med harske og kneblende tiltak forkledd som smittervern. På denne måten har en internasjonal maktkabal greid å ta fra oss store deler av våre rettigheter og frihet. Men heldigvis synes folk så smått å våkne opp til denne svindelen, og stedvis blomstrer det opp svært håndgripelige tiltak mot tyranniet som er på frammarsj.

For noen dager siden fikk vi et førsteklasses eksempel på folkelig, ytterst håndgripelig motstand. En gruppe foresatte ved Granite School District i delstaten Utah i USA satte ned foten ovenfor skoleledelsen, som hadde bestemt at elevene måtte ha på munnbind og gjennomgå PCR-testing. På opptaket under kan vi se at skoleledelsen får fyken på stedet, og at deres verv blir overtatt av foreldrene.

Granite skoledistrikt i Utah, USA: En gruppe foresatte uttrykker sin misnøye
med de uverdige smittevernreglene som elevene utsettes for . Se videoen i full størrelse her

Om denne hendelsen medførte at skoleledelsen ble reellt avsatt, se det skal jeg ikke uttale meg om. Det vet jeg ikke. MEN jeg vil påstå at disse foreldrene demonstrerer måten å få gjennomslag på ovenfor et etablissement som ikke lengre lytter til befolkningen. Vi kommer trolig — forhåpentligvis! — til å se mer av denne typen motstand i tiden som kommer, for nå MÅ vi trappe opp motstanden og ta steget over i konkret handling. HANDLING!!!

Donasjoner er det som holder denne fordomsfrie bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på våre fordomsfrie og ærlige artikler, vurder da å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank / Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame