Aktivisme Kort-artikkel

Harske smittevernregler ved amerikansk skole: Her gir foreldrene skoleledelsen sparken på stedet! (Video)

Av Are.

areI over ett år har vi nå måttet leve med harske og kneblende tiltak forkledd som smittervern. På denne måten har en internasjonal maktkabal greid å ta fra oss store deler av våre rettigheter og frihet. Men heldigvis synes folk så smått å våkne opp til denne svindelen, og stedvis blomstrer det opp svært håndgripelige tiltak mot tyranniet som er på frammarsj.

For noen dager siden fikk vi et førsteklasses eksempel på folkelig, ytterst håndgripelig motstand. En gruppe foresatte ved Granite School District i delstaten Utah i USA satte ned foten ovenfor skoleledelsen, som hadde bestemt at elevene måtte ha på munnbind og gjennomgå PCR-testing. På opptaket under kan vi se at skoleledelsen får fyken på stedet, og at deres verv blir overtatt av foreldrene.

Granite skoledistrikt i Utah, USA: En gruppe foresatte uttrykker sin misnøye
med de uverdige smittevernreglene som elevene utsettes for . Se videoen i full størrelse her

Om denne hendelsen medførte at skoleledelsen ble reellt avsatt, se det skal jeg ikke uttale meg om. Det vet jeg ikke. MEN jeg vil påstå at disse foreldrene demonstrerer måten å få gjennomslag på ovenfor et etablissement som ikke lengre lytter til befolkningen. Vi kommer trolig — forhåpentligvis! — til å se mer av denne typen motstand i tiden som kommer, for nå MÅ vi trappe opp motstanden og ta steget over i konkret handling. HANDLING!!!

Donasjoner er det som holder denne fordomsfrie bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på våre fordomsfrie og ærlige artikler, vurder da å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank / Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

4 kommentarer på “Harske smittevernregler ved amerikansk skole: Her gir foreldrene skoleledelsen sparken på stedet! (Video)

 1. Synske Sylvia Browne, USA, spådde i 2008 at en influensaliknende sykdom ville spre seg over hele verden fra Kina rundt år 2020 Sykdommen ville angripe lunger og bronkier Men enda mer overraskende vlle det være når den plutselig forsvant like fort som den kom for så å dukket opp 10 år senere Ja, la oss håpe spådommen slår til. – Kanskje etter Nuremberger rettssaken ?

  Likt av 1 person

  • La oss håpe at dette herskerpakket snart blir stoppet, slik at de og alle bio-våpnene deres bare er mørk forhistorie om 10 år… 🙂

   Liker

 2. Kun ‘Nasjonale Varslergruppe’ tar oksen på hornene for å trekke frem i lyset denne ‘Satans Synagoge’ som står bak denne galskapen. Denne ‘Satans Synagoge’ har vi her i Norge ved den Israelske ambassade i Oslo og dens flergangsmorder og ambassadør hr Alon Roth, Chabad-Lubavitch Organisasjonen i Dybwads gate, MIFF, Karmel-instituttet i Kristiansand, Venner av Israel på Stortinget, Europabevegelsen, MOSSAD Norge, Arbeiderpartiet; alle overbeviste Sionister > Kommunister > Satanister.
  Forsøk å kjempe åpent imot Israels makt i Norge og forvent konsekvensene: Halvering av pensjon, nekting av sosialstønad, nekting av AAP, nekting av sykepenger, kidnapping av deres barn fra BV, mordforsøk med kontaktgift, mordforsøk med energivåpen for å fremkalle ‘naturlig død’ via hjerneblødning, infarkt osv. (se til Gabrielsen, Gaarder, Lome).
  Disse som har verdier i bil og eiendom er særlig utsatt for å bli hevnet på gjennom Israels oppnevnte Namsmenn og Inkassobyråer og arrangerte Forliksråd. (se til Kirsten Femundsenden og mannen som ble plyndret for alle sine 4 eiendommer) og så mange mange flere. Samt alle disse som er innestengt på psykiatriske for å tale Israel direkte imot. (se til Elmer Solbergs uttalelse da han uskyldig ble kastet i fengsel i Ålesund inntil valget var over.) Alle fengsler og psykiatriske instanser i Norge blir idag drevet av Israelske MOSSAD, herunder også Barnevernet.
  Israel er idag under angrep skrives det i verdens media. Men gå i dybden og finn ut hvem som skapte HAMAS, PLO, ISIS. Finn ut signaturene til alle vaksinene for Corona. Alltid står Jødene bak eller Jesuittene som er en front for Jødene.

  Liker

 3. Fantastisk gjeng.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: