Av Are.

are

Har du hørt om ‘mind control’ før? Det har du sikkert, men visste du at dette er en høyst raffinert våpenteknologi som er i utstrakt bruk i dag? Denne teknologien ble i stor grad utviklet av «dødsengelen», den tyske krigsforbryteren Josef Mengele. Som lege utførte Mengele uhyrlige eksperimenter på forsvarsløse mennesker under andre verdenskrig. Målet hans var å finne metoder for å kunne programmere mennesker, slik at deres tankeprosesser og psyke kunne overtas og kontrolleres fullstendig. Som sagt, i dag er denne teknologien i vidstrakt bruk, og på måter de færreste greier forestille seg!
 

Dette ble gjort ved å skape forskjellige personligheter (på engelsk: ‘alters’) i offerets psyke, hvor det var vanntette skott mellom hver av personlighetene. Det betyr at verken personlighetene eller personens opprinnelige selv visste noe om hverandre, og at den som styrte offeret (på engelsk kalt ‘handler’) kunne framkalle disse personlighetene, én av gangen, via spesielt utvalgte stimuli. Typisk i form av trigger-ord.

Etter at andre verdenskrig var over, iverksatte krigens seierherrer, amerikanerne, umiddelbart det som het operation paperclip. Dette var en operasjon hvor mengder av tyske krigsforbrytere i største hemmelighet ble fraktet i sikkerhet på det amerikanske kontinentet. Blant disse krigsforbryterne var Josef Mengele. Amerikanerne ville nemlig slå kloa i hans mind-control teknologi kalt MK Ultra. Dette gjorde at Mengele, igjen i største hemmelighet, fikk fortsette å utvikle sin uhyggelige teknologi i amerikanske militærforlegninger. Der gikk han under navnene «Doctor Black» eller «Doctor Green» avhengig av hvilken forlegning han befant seg ved.

Til å begynne med var programmeringen av ofrene basert på tortur (nesten-drukning, sterke strømstøt, ekstrem smerte etc.), samt bruk av kjemikalier og narkotiske hallusinogener som f.eks. LSD. Men etter hvert ble teknologien mer og mer basert på stråling og frekvenser. I nyere tid har en varsler, etter programmeringen hans hadde sprukket opp, beskrevet programmeringsprosessen han ble utsatt for. Han forklarte hvordan den som programmerte ham brukte noe som kunne ligne en fjernkontroll, og at han ble programmert via bestråling.

I dag er MK Ultra i utstrakt bruk verden over, hvor mennesker med stor beslutningsmyndighet i samfunnet er mål for denne teknologien. Dette gjelder blant annet statsministere og andre politiske tungvektere, industritopper, sjefsredaktører i media etc. Jeg lurer på hva de har gjort med Erna Solberg når hun har deltatt på maktelitens årlige og lyssky møte, det såkalte Bilderbergermøtet. Sammen med bl.a. Siv Jensen og Børge Brende har har hun vært deltaker på disse møtene, et ukjent og FULLSTENDIG uakseptabelt faktum sett gjennom det norske folks øyne!

En statsminister som deltar på den kriminelle maktkabalens årlige og,hemmelighetsbelagte Bilderbergermøte er HELT uakseptabelt! GÅ AV, ERNA!!!!

Mind control er også i utstrakt bruk i musikk- og underholdningsindustrien, hvor celebritetene programmeres med forskjellige personligheter mot sin egen vilje. Via mind control kan disse celebritetene utnyttes som sex-slaver (især kvinner, via Monarch beta programming), mordere (Monarch delta programming) og mer. De utfører disse handlingene fullstendig i transe, uten å være bevisst hva som skjer. Men de som har blitt utsatt for mind-control har allikevel en ledetråd når de «kommer til seg selv» i form av tapt tid de ikke kan redegjøre for.

I videoklippet under kan vi se djupstats-medlemmet og reporteren Diane Sawyer intervjue pop-artisten Britney Spears. Sawyer har i forkant blitt fortalt at trigger-ordet «spasm» vil framkalle et nytt og emosjonelt alter / personlighet hos Spears. Hva selger vel bedre enn reportasjer hvor berømtheter står foran kamera og blottlegger sterke og tilsynelatende ekte følelser? Se selv hva som hender med Spears kort etter at Sawyer har uttalt dette triggerordet…

Mind control demonstrert i praksis: Britney Spears
intervjues av Diane Sawyer, og skfiter personlighet foran kamera….

Hvis du vil, kan du se klippet i full skjermstørrelse her.

Donasjoner er det som holder vår fordomsfrie blogg gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på våre fordomsfrie og ærlige artikler, vurder da å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame