Hjernevask Konspirasjoner

Helsearbeidere og mangelen på integritet

Av Kiri.

kiri5
Kiri

For ett år siden skrev jeg en artikkel med overskriften ««Korona»: Nå er det av med silkehanskene». Grunnen til at jeg skrev denne artikkelen, var alt babbelet til ansatte i helsevesenet. Helsearbeiderne har hatt svært gode forutsetninger for å kunne uttale seg om «koronakrisen», siden de har sett med egne øyne hvordan ting har utspilt seg på arbeidsplassene deres. I over ett år har jeg lurt hvor sant de snakker. I hvilken grad eksisterer det en pro-covid gruppejustis på norske sykehus, og i hvilken grad har har det gått prestisje i ting for de norske helsearbeiderne?

Flere av sykepleierene på landets store sykehus har utrolig nok fortsatt profilbilder med slagordet «vi er på jobb for deg, du holder deg hjemme for oss». De beskriver situasjonen som ille, og kaller sin egen yrkesgruppe for «heltene i førstelinje». Seriøst? 0,12 prosent omkommer med Covid-19, og det dreier seg hovedsakelig om gamle mennesker som allerede har nådd gjennomsnittlig norsk levealder. Man trenger ikke være Einstein for å skjønne at noe er fullstendig gærnt her.

Hvis man mener at lockdown-tiltak fungerer, må man jo spørre hvorfor ikke tiltak som dette ble iverksatt da 1000 nordmenn døde av ordinær sesonginfluensa i desember 1993? Altså langt flere omkomne enn det har omkommet av korona på 14 ganger lengre tid.

Vi har nå vært vitne til den ene avsløringen etter den andre i forbindelse med denne påståtte pandemien, og ting har lenge fortalt oss at denne krisen handler om noe helt annet. Landets sykehus har hatt få koronapasienter de siste 14 månedene, så hvor har egentlig denne bølgen av Covid-19 pasienter gjemt seg? Helsearbeidernes svar er at dette er en suksess som skyldes smitteverntiltakene, men lockdown fører til STØRRE smittespredning. Ikke mindre! Se bare her:

Nick Hudson fra analysebyrået PANDA (Pandemics – Data & Analytics) viser hvordan smittespredningen ØKER ved strenge lockdown-tiltak. Jo strengere tiltak, jo større smittespredning. Se i full størrelse her.

La meg derfor spørre dere helsearbeidere følgende: hvor lenge tenker dere egentlig å fortsette å la keiseren få sprade rundt i blanke messingen? Er dere ikke klar over at små familiebedrifter og enkeltmannsforetak ikke har mottatt den økonomiske støtten som regjeringen lovte de? Disse foretakene har gått konkurs etter at regjeringen tvang de til å stenge. På samme tid har kjøpesentre, Vinmonopolet og andre store butikker vært i daglig drift… Smitter ikke virus der? Spørsmål som dette har vært stilt igjen og igjen… og igjen.

Helsearbeidere ER i en presset situasjon, ja. De risikerer faktisk å miste jobben dersom de snakker ut. Men de har fortsatt valget om å tie stille og gå med agendaen, eller vise integritet og fortelle folk sannheten. Begge valgene har sine konsekvenser…

Det er delvis forståelig at gruppepress kan være et stort pressmiddel blant kolleger på sykehus og sykehjem. Frykten for å stå uten jobb er vanskelig å takle. Men hallo, våkn opp! Vi er like fucked ALLE SAMMEN i denne situasjonen, så legg prestisje tilside og vær i det minste ærlig i forhold til det dere nå ser skje på deres egne arbeidsplasser! Hvis dere helsearbeidere opplever at «Covid-19» er en eventyrfortelling, og det må dere jo gjøre, hvorfor ikke bare si det da? Er virkelig trangen til å være helter og heltinner så påtrengende? Er du villig til å gi opp din egen integritet for dette?

Mange selvstendig næringsdrivende har ikke sett noe til det økonomiske sikkerhetsnettet de ble fortalt at skulle være der. Mange privatpersoner og familier sitter nå med bunnskrapt bankkonto og har ikke nok til det daglige brød. Eller de lever på nåde med penger de har fått fra egne foreldre. Er dere klar over at nettopp disse småbedriftene er en helt nødvendig bærebjelke i samfunnet? Dere som er stats- og kommuneansatte tror muligens at dere er trygge med hensyn til egen privatøkonomi, men det sier seg selv at dette er et pyramidespill som aldri kan fortsette uten at noen — de private foretakene — drar lasset.

Vi står oppi en informasjonskrig hvor folk trenger å få vite sannheten. Basert på egen erfaring sitter helsearbeiderne på viktige puslebiter av informasjon, og det ville vært gull verdt om de turde fortelle om det som skjer på deres egen arbeidsplass…

Vi har vært rævkjørt i over ett år nå. Målsetningen med smitteverntiltakene har åpenbart ikke vært å ta vare på liv og helse. Tvang gjør seg stadig mer gjeldende, mens «myndigheter» forteller oss at dette bare er helsevern. Vi er alle i samme båten her, og mer enn noen gang trenger vi å stå sammen mot psykopater som vil dominere oss. Men det betyr at vi må tørre å kalle en spade for en spade, og fortelle sannheten til hverandre. Og her spiller helsepersonell en viktig rolle, siden det er de som «står i det» til daglig på sykehusene. De ser den nakne sannheten med egne øyne. Så kjære helsearbeider, våg å sladre til oss andre. Gjør det for de som kommer etter oss om ikke annet…

Tre helsearbeidere forteller om skadene etter koronavaksinen. Må det virkelig gå så langt før helsepersonell tør synge ut? (Se video i full størrelse her)

All min kjærlighet…

Donasjoner er det som holder vår fordomsfrie blogg gående!
Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

6 kommentarer på “Helsearbeidere og mangelen på integritet

 1. Veldig riktige observasjoner og helt enig. Det har begynt å rakne, myndighetene vil få store forklaringsproblemer når Sannheten kommer frem. Det vil bli traumatisk for svært mange og kanskje lynsjestemning for alle løgnene og bedragene vi har blitt servert.

  Likt av 1 person

  • Muligheten er også tilstede for at globalistene konkluderer at dette gikk lettere enn forventet. Nå gir vi full gass med nye restriksjoner

   Liker

 2. Ser vi på tallene er det 1 person på sykehus for hver 25 000 Nordmann som bekrefter det Kiri skriver. Men det er forståelig at ikke enkelt personer står frem. Grotesk eksempel er Charter Svein. Han mistet alt . Ingen vil ta i ham mer. Det finnes ingen grenser for hvor skremte vi er. Det er jo også eneste grunn til at vi blir pålagt å bruke munnbind – for å opprettholde og synliggjøre frykten Alle studier viser jo at munnbind ikke hjelper. Eneste mulighet for helsearbeidere til å stå frem er at de gjør som på Universitetssykehuset i Munchen. De forente seg og 2000 nektet å ta injeksjonen.

  Likt av 1 person

  • Ja, det er et særs beskt klima som nå har sett dagens lys. Det er blitt farligere enn noensinne å være varsler nå, og vi som står opp mot galskapen trenger derfor å alliere oss med hverandre. Kudos til helsearbeiderne i München. Sånn skal det gjøres. (Har du en lenke til den saken? Det er ypperlig materiale for en ny artikkel).

   Liker

 3. Jaja, denne oppvåkninga krever sine baller. Og jaggu tar det sin tid også. Men jeg har trua. Vi er tross alt multidimensjonale skapninger. Det er vel en grense ett sted for hvor lenge vi skal «late som» vi er noen maktesløse pingler. Hang in there – og syng mer. Ikke noe som å ta morrakkaffen en regntung pinsemorgen til Are & Kiri! Klem fra Toten

  Liker

 4. Freeeedooom

  Det er veldig enkelt å holde kjeft selv om man vet at noe ikke stemmer. På den ene siden kan jeg forstå det da mitt inntrykk er at det er en fryktkultur på sykehusene, men på den annen side: hvem andre skal stå opp for pasientene om ikke leger og sykepleier?

  Til eventuelle leger og sykepleiere som leser dette: husk at sykehuset trenger dere mer enn dere trenger sykehuset. Stå opp for det som er riktig fordi at det er riktig. Du vinner kanskje ikke noen priser for det, men du vil kunne leve med deg selv etterpå.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: