Helsepolitikk Korrupsjon Kort-artikkel

Lege Heiko Santelmann politianmelder Legemiddelverkets leder Steinar Madsen for medvirkning til drap på 1000 nordmenn

Lege Heiko Santelmann har nå politianmeldt Legemiddelverkets leder, Steinar Madsen. I anmeldelsen anklager Santelmann Madsen for å være medskyldig i dødsfall til over 1000 nordmenn.

Av Are.

are

Da er det klart at min og Kiris gode venn, lege Heiko Santelmann, har politianmeldt legemiddelverkets leder, Steinar Madsen. Dette fant sted 8. juni 2021, og saken gjelder Madsens medisinske vurderinger under koronakrisen. I anmeldelsen anklages Madsen for å være medansvarlig i drap på over 1000 nordmenn!

Foranledningen var at Heiko sendte et brev til Madsen den 5. oktober 2020. I brevet ble Madsen bedt om å besvare 15 spørsmål angående hans medisinske vurderinger under pandemien. Sentralt i Heikos brev var Madsens svartmaling av det billige og effektive legemiddelet Hydroksyklorokin. Dette er et gammelt, velprøvd og trygt legemiddel som man visste hadde god effekt ovenfor Covid-19. Allikevel ble dette legemiddelet feid under teppet, mens vaksinen ble framholdt som eneste «frelse» fra denne påståtte medisinske krisen. Heiko fikk aldri noe svar fra Madsen.

Steinar Madsen anklages for medvirkning til drap på over 1000 nordmenn. Bildekilde: Skjermdump fra video hos Helsenorge.no

Heiko frykter nå at hans egne barnebarn skal bli ofre for manglende informasjon om farene ved denne toksiske vaksinen, og påfølgende vaksinering. Derfor valgte han å gå til det skritt å anmelde Madsen.

Anmeldelsen starter slik: «Herved ønsker jeg å anmelde Dr. med Steinar Madsen, Elias Smiths vei 10, 1337 Sandvika, for medvirkning til å ha tatt livet av minst 172 mennesker som resultat av å ha bidratt til at ulovlig hastegodkjent eksperimentell genterapi (misvisende omtalt som «covid-vaksine»), og et ukjent antall dødsfall på mennesker som døde av Covid-19 som resultat av at godkjente medisiner var forbudt å benytte som effektiv behandling.»

Hør Heiko lese opp hele anmeldelsen her:

Utenfor Politihuset i Oslo: Heiko leser opp sin politianmeldelse av Steinar Madsen….

Heiko har støtte fra faglige tungvektere, som blant annet lege-kollega og medisinsk professor Peter McCullough.

Les mer om denne saken i Heikos egen blogg — her.

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

8 kommentarer på “Lege Heiko Santelmann politianmelder Legemiddelverkets leder Steinar Madsen for medvirkning til drap på 1000 nordmenn

 1. anders pedersen

  Heiko er meget modig og löper stor risiko. Han har unnlatt å nevne Jödene og den verdensomspennedne Sionismen som står bak og de vil la det passere denne gang. ‘Nasjonale Varlsergruppe’ har utstedt flere anmeldelser og arrestordre imot tilstötende grupperinger omkring Legemiddelverket og FHI hvor vi alltid har referert til den Jödiske maktelite i vår Regjering med dens kommandosentral i den Israelske Ambassade i Oslo. Dette har blitt svart på meget brutalt gjennom fllere mordforsök, blokkering av utbetalinger fra NAV, blokkering fra arbeidsmarkedet gjennom MOSSAD’s Arbeidstilsynet, aktivering av Namsmann for å konfiskere eiendom, bil. Derfor ble Varlser Hans Kristian Gaarder myrdet av MOSSAD, han hadde krysset en linje som ikke ble tolerert og måtte ellimineres. Det samme med RAiner Irgang, LO Hans-Christian Gabrielsen og Inga Lome.

  Liker

  • «Naftali Bennett Sworn In As Israel’s New Prime Minister»

   Netanyahu, som formodentlig skulle «styre» verden, tapte valget.

   Liker

 2. Morten Eriksen

  Å beskylde Madsen for mord er en svært seriøs handling. Den vil neppe være holdbar i retten, siden tallene om antall døde med og uten vaksine er utvetydige i vaksinens favør. Santelmann risikerer selv både saksomkostninger og tiltale for æreskrenkelse.

  Liker

  • er å lese noe du har generelle problemer med eller får du bare problemer når du er veldig emosjonelt investert? prøv å lese artikkelen en gang til og forsøk å fastslå hvorfor det du sier ikke gir mening.

   Liker

  • Etterhvert har vi fått statistisk materiale på hva som skjer med vaksinering av verden. Vi ble fortalt at nå skulle alt bli bedre, ikke verre.
   Du er velkommen til å dokumentere at vaksiner virker (selv om vaksineprodusentene ikke vil påstå det selv)

   Liker

 3. Gunn Anne Vinje Lyngstad

  Tusen takk for at dere gjør denne viktige jobben og vi får informasjon som er særdeles viktig. I dag takket jeg nei til vaksinen.

  Likt av 1 person

 4. Vi har begge tatt 2 vaksiner, men jeg spør meg selv, er denne vaksinen effektiv, virker den? Nå viser det seg at man allikevel kan bli smittet, flere har dødd etter å ha tatt vaksinen, og nå kommer meldinger om at vi kanskje må ta en tredje vaksine! Hva er det som hender? Flere millioner kroner/dollar inn i den farmasøytiske industrien? Kina vaksinen var nok ingen tilfeldighet, den var nok nøye planlagt, når pengene i kassen klinger osv, osv. For oss blir det aldri noen ny vaksine!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: