Lege Heiko Santelmann

Av Are.

are

Da er det klart at min og Kiris gode venn, lege Heiko Santelmann, har politianmeldt legemiddelverkets leder, Steinar Madsen. Dette fant sted 8. juni 2021, og saken gjelder Madsens medisinske vurderinger under koronakrisen. I anmeldelsen anklages Madsen for å være medansvarlig i drap på over 1000 nordmenn!

Foranledningen var at Heiko sendte et brev til Madsen den 5. oktober 2020. I brevet ble Madsen bedt om å besvare 15 spørsmål angående hans medisinske vurderinger under pandemien. Sentralt i Heikos brev var Madsens svartmaling av det billige og effektive legemiddelet Hydroksyklorokin. Dette er et gammelt, velprøvd og trygt legemiddel som man visste hadde god effekt ovenfor Covid-19. Allikevel ble dette legemiddelet feid under teppet, mens vaksinen ble framholdt som eneste «frelse» fra denne påståtte medisinske krisen. Heiko fikk aldri noe svar fra Madsen.

Steinar Madsen anklages for medvirkning til drap på over 1000 nordmenn. Bildekilde: Skjermdump fra video hos Helsenorge.no

Heiko frykter nå at hans egne barnebarn skal bli ofre for manglende informasjon om farene ved denne toksiske vaksinen, og påfølgende vaksinering. Derfor valgte han å gå til det skritt å anmelde Madsen.

Anmeldelsen starter slik: «Herved ønsker jeg å anmelde Dr. med Steinar Madsen, Elias Smiths vei 10, 1337 Sandvika, for medvirkning til å ha tatt livet av minst 172 mennesker som resultat av å ha bidratt til at ulovlig hastegodkjent eksperimentell genterapi (misvisende omtalt som «covid-vaksine»), og et ukjent antall dødsfall på mennesker som døde av Covid-19 som resultat av at godkjente medisiner var forbudt å benytte som effektiv behandling.»

Heikos begrunnelse for anmeldelsen er følgende anklager mot Madsen – sitat:
1. Ved å forby bruk av godkjente og effektive medisiner både som forebyggende preparat, og som kur, har Steinar Madsen medvirket til at alle som har dødd av/med Covid-19 viruset har dødd som et direkte resultat av at disse medisinene aldri ble ordinert.
2. Hastegodkjenningen av eksperimentelle genterapi-medisiner («C-19 vaksiner») er et direkte resultat av at det angivelig manglet andre medisiner som fungerte. Dette er beviselig feil, jfr. vedlagte dokumentasjon, noe som medfører at alle mennesker som nå blir skadet og/eller dør er et resultat av denne svindelen.
Sitat slutt.

Hør Heiko lese opp anmeldelsen her:

Utenfor Politihuset i Oslo: Heiko leser opp sin politianmeldelse av Steinar Madsen….

Heiko har støtte fra faglige tungvektere, som blant annet lege-kollega og medisinsk professor Peter McCullough.

Les mer om denne saken i Heikos egen blogg — her.

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame