Av Are.

are_thmb_fin
Are

Siden Kiri i går skrev om Pride-bevegelsen, tenkte jeg at jeg kvikt skulle føye noe til angående det sterkt beslektede Black Lives Matter (BLM). Etter sigende er dette en grasrotbevegelse som har oppstått med det formål å fremme respekten for- og rettighetene til fargede personer. Men dette er bare tull, for i likhet med Pride er BLM bare enda en psykologisk operasjon.  Den bakenforliggende agendaen er å bringe den tyranniske nye verdensordenen (NWO) inn i eksistens. Følgelig er det den samme maktkabalen som står bak og drar i trådene.

Strategien som BLM benytter seg av er den samme som for Pride, nemlig den å sette grupperinger i befolkningen opp mot hverandre. En rekke kriterier kan brukes for å danne folkegrupper, så som religion, hudfarge, samfunnsklasse, seksualitet og så videre. Ja, faktisk, i dag har de lyktes i å splitte befolkningen i vaksinert vs. ikke-vaksinert – slå den!!! I forbindelse med BLM er det hudfarge som er brukt for å skape en kløft mellom folk.

Hvordan kan jeg hevde at BLM er en psykologisk operasjon og ikke en grasrotbevegelse? Jo, basert på en enkel observasjon som forteller meg at fargede personer ikke blir diskriminert i samfunnet. Allikevel har det lyktes å skape et skille mellom folk basert på deres hudfarge. Dette er helt analogt med Pride-bevegelsen, som har skapt splid mellom mennesker basert på seksuelle preferanser. At Pride «offisielt» er skapt for å beskytte interessene til homofile og lesbiske er bare staffasje. Denne gruppen mennesker er heller ikke spesielt diskriminert nå lengre.

Tilbake til BLM: Det er lett å se hvordan arkitektene bak BLM har lyktes med å skape kjekling, vold og splittelse i samfunnet. På samme måte som Pride er BLM bare et verktøy brukt av maktkabalen for å kunne realisere det endelige målet til herskerklassen.

For å virkelig kaste bensin på BLMs rasehat-bål kom det seilende inn et beleilig drap. Dette gjaldt en farget mann, George Floyd, som ble drept av en hvit og etter sigende psykopatisk politimann. Men hendelser som dette er ofte arrangert, for virkelig å gi legitimitet til den ideologien / bevegelsen som forsøkes promotert. Dette konkrete drapet lukter svindel lange veier, akkurat som Charlie Hebdo-drapet ikke var et reellt drap (geværet pekte åpenbart til siden for hodet til den som ble påstått skutt på kloss hold. Sakte film viser dette så altfor godt).

Se følgende korte videosnutt relatert til BLM, som viser et sosialt eksperiment. Her kan vi se en fyr som først besøker et hvitt nabolag mens han bærer en plakat med påskriften «Black Lives Matter». Deretter besøker han et svart nabolag, nå med en plakat som sier «All Lives Matter». Sammenligne responsen han får i de respektive nabolag. Hvilke konklusjoner kan man dra av dette…?

Et sosialt eksperiment…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
nettbutikken vår — kjøp kvalitets-klær med tankevekkende motiver som vi har laget selv HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame