Innvandringspolitikk Konspirasjoner Kort-artikkel

USAs befolkning skiftes ut på høylys dag under Biden

Av Are.

are_thmb_fin
Are

For temmelig nøyaktig ett år siden skrev jeg en artikkel om Tucker Carlson, en ganske merkelig blomst på enga. Han er ett av nyhetsankrene i Fox News, og har på ett eller annet vis blitt gitt mandat til å ta opp de mest beklemmende og eksistensielle tema. Især de tema som sparker beina under den sorte maktkabalens stadige og iherdige forsøk på å skape et despotisk globalt enevelde.

Hvordan det kan ha gått til at Carlson ble innvilget denne retten kan man jo spekulere over. Jeg har nevnt dette tidligere. Kanskje er forklaringen så enkel at at det foregår et mektig maktspill i kulissene — noe det definitivt gjør — hvor både denne sorte maktkabalen («de sorte hattene») og dens motstandere («de hvite hattene») inngår avtaler om visse, viktige aktører som ikke skal bli rørt av motparten. Dette for å gjøre spillet noenlunde rettferdig. Det jeg her forsøker å antyde er at Carlson kan være én av disse beskyttede, viktige aktørene på laget til de hvite hattene. Han slipper i alle fall fram i rampelyset, og selv ikke sensuren på djupstats-mediene YouTube og Facebook våger røre ham.

Denne gang er Carlson ute med avsløringen om at USAs befolkning blir gradvis byttet ut. (Se denne nyhetssendingen på videoen nederst). Han røper at mengder av ulovlige immigranter fraktes over grensa fra Mexico til USA, for deretter å bli skysset videre dypt inn i USA med ventende busser. Bare i løpet av april i år møtte 178 000 forventningsfulle mennesker opp ved grensa til USA. Og destinasjonen bestemmer immigrantene selv, ifølge Carlson. Varsleren bak denne informasjonen, en kvinnelig sjåfør på disse bussene, sier hun har vært beordret til å plukke opp hele busslaster med ulovlige immigrantbarn.

Et sentralt spørsmål her er hvem som eier disse bussene og hvem som har rekvirert de? Ifølge varsleren er det «government agents», altså representanter for den amerikanske regjeringen, som koordinerer denne trafikken. Biden-administrasjonen frakter dermed mengder av ulovlige immigranter uten identifikasjonspapirer langt vekk fra grenseområdet og videre inn i hjertet av USA.

Som følge av at denne busstrafikken nå har lekket ut for allmennheten, skal de bakenforliggende kreftene ha tatt i bruk fly istedenfor. En annen ting som flyter med strømmen av illegale immigranter over grensa til USA er en markant økt mengde narkotika.

Dette føyer seg inn i trenden vi har sett fra Biden-administrasjonens side. Trumps tiltak for å begrense ulovlig innvandring, blant annet via byggingen av en fysisk grensemur, har blitt kontret av Biden-administrasjonen. Og kanskje mer enn som så, for her kan det tyde på reinspikka kriminalitet fra Biden-administrasjonens side.

To djupstatspresidenter: Barack Obama og Joe BIden…

Man kan sannelig lure på disse ulovlige immigrantenes videre skjebne. Blir de gitt falske amerikanske identitetspapirer? Hvis så, vil de lettere kunne skaffe seg jobber innenfor USAs grenser. Eller blir immigrantene bare dumpet på bestemmelsesstedet med beskjed om å klare seg selv? I så fall, hvordan skal de greie seg uten å gå inn på en kriminelle løpebane? Og hvor mange av immigrantene er kriminelle på flukt fra andre lands myndigheter? Men økt kriminalitet og kaos kan være det de bakenforliggende kreftene ønsker. Biden er tross alt en djupstatsmann, og «splitt og hersk» gjennom kaos har lenge vært én av djupstatens metoder.

Og imens venter ihuga Trumpianere på gjenkomsten av deres store helt… Selv ser jeg ikke bort fra at Trump snart kan bli formelt gjeninnsatt som president, tatt i betraktning hvordan Biden underminerer interessene til den amerikanske befolkningen. Den formidable prisøkningen som har funnet sted i USA under Biden, taler heller ikke til hans fordel.

Tucker Carlson redegjør for problematikken med massiv ulovlig immigrasjon

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere ønsker å støtte oss og bloggen vår, vurder å 
1) vippse en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

1 kommentar på “USAs befolkning skiftes ut på høylys dag under Biden

  1. David Icke 2021 | You Cannot Stop it Now & they need someone to tell the world whats going on. I realizes quickly when I knew I should That The word was made up of this Brotherhood of man For whatever that means.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: