Av Are.

are_thmb_fin
           Are

Ble du forvirret av overskriften? Frykt ikke, her er en klargjøring: Dette er en kort-artikkel som IKKE belyser hvorvidt vaksiner kan skape autisme, men heller hvor ekstremt lite informert «ekspertisen» er når det kommer til temaet vaksiner. Hvordan kan vi ha informerte diskusjoner om vaksiner når til og med «fagfolket», legene, er tilnærmet uvitende? 

Under legestudiet har studentene sjokkerende lite undervisning i vaksinologi, det er praktisk talt fraværende. Tatt i betraktning den sentrale rollen vaksiner spiller i vårt offentlige helsevern, er det meget merkelig at leger flest nesten ikke har noen undervisning i forbindelse med vaksiner, deres ingredienser, effekt og mulige farer. At skolemedisinens leger har forsvinnende lite undervisning i dette henseende, er noe amerikanske Forrest Maready har undersøkt og bragt på det rene (video på 3,5 min.):

Forrest Maready viser hvor lite temaet vaksinologi er representert i legestudiet…

Så til sakens kjerne: Her er et klipp fra en amerikansk tv-serie kalt «The Doctors». Se video under. Denne serien drøftet en rekke helserelaterte spørsmål, og i denne episoden har vi tidligere modell Jenny McCarthy og diskuterer hvor vidt vaksiner kan føre til autisme hos de vaksinerte. (McCarthy opplevde selv marerittet da hennes egen sønn ble autistisk etter en vaksine).

Under sendingen utbryter en av ekspertene, en ung lege, at «vaksiner er virkelig den ene tingen vi har sett på». Med dette forsøker han åpenbart å minimere sannsynligheten for at vaksiner kan være en årsak til autisme. Men denne unge legen hadde nok holdt kjeft om han visste hva som skulle følge rett etterpå… I salen sitter nemlig J. B. Handley, en jurist som selv har et vaksineskadet barn. Handley har gjort grundige undersøkelser, og parkerer den opportunistiske unge legen med fakta. Fullstendig.

210704-hjernevask2
        Hjernevask

Som et «apropos»: Sjekk ut publikums hjernevask. Denne unge legen blir ettertrykkelig parkert med faktabasert informasjon, og forårsaker deretter et pinlig opptrinn hvor han utagerer emosjonelt. Og så, tadaaa, hvem tror dere fikk publikums applaus? Var det J. B. Handley som parkerte legen og opplyste salen, eller var det legen som bæsjet på eget buksebein i full offentlighet. Se selv (4 minutter)…

Fra tv-serien «The Doctors»: Jenny McCarthy og allierte diskuterer med tv-doktorene
hvorvidt vaksiner kan forårsake autisme…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame