Hjernevask Kort-artikkel Medisin og legemiddelindustri Propaganda

Kan vaksiner forårsake autisme? En stilstudie i hjernevask… (video)

Av Are.

are_thmb_fin
           Are

Ble du forvirret av overskriften? Frykt ikke, her er en klargjøring: Dette er en kort-artikkel som IKKE belyser hvorvidt vaksiner kan skape autisme, men heller hvor ekstremt lite informert «ekspertisen» er når det kommer til temaet vaksiner. Hvordan kan vi ha informerte diskusjoner om vaksiner når til og med «fagfolket», legene, er tilnærmet uvitende? 

Under legestudiet har studentene sjokkerende lite undervisning i vaksinologi, det er praktisk talt fraværende. Tatt i betraktning den sentrale rollen vaksiner spiller i vårt offentlige helsevern, er det meget merkelig at leger flest nesten ikke har noen undervisning i forbindelse med vaksiner, deres ingredienser, effekt og mulige farer. At skolemedisinens leger har forsvinnende lite undervisning i dette henseende, er noe amerikanske Forrest Maready har undersøkt og bragt på det rene (video på 3,5 min.):

Forrest Maready viser hvor lite temaet vaksinologi er representert i legestudiet…

Så til sakens kjerne: Her er et klipp fra en amerikansk tv-serie kalt «The Doctors». Se video under. Denne serien drøftet en rekke helserelaterte spørsmål, og i denne episoden har vi tidligere modell Jenny McCarthy og diskuterer hvor vidt vaksiner kan føre til autisme hos de vaksinerte. (McCarthy opplevde selv marerittet da hennes egen sønn ble autistisk etter en vaksine).

Under sendingen utbryter en av ekspertene, en ung lege, at «vaksiner er virkelig den ene tingen vi har sett på». Med dette forsøker han åpenbart å minimere sannsynligheten for at vaksiner kan være en årsak til autisme. Men denne unge legen hadde nok holdt kjeft om han visste hva som skulle følge rett etterpå… I salen sitter nemlig J. B. Handley, en jurist som selv har et vaksineskadet barn. Handley har gjort grundige undersøkelser, og parkerer den opportunistiske unge legen med fakta. Fullstendig.

210704-hjernevask2
        Hjernevask

Som et «apropos»: Sjekk ut publikums hjernevask. Denne unge legen blir ettertrykkelig parkert med faktabasert informasjon, og forårsaker deretter et pinlig opptrinn hvor han utagerer emosjonelt. Og så, tadaaa, hvem tror dere fikk publikums applaus? Var det J. B. Handley som parkerte legen og opplyste salen, eller var det legen som bæsjet på eget buksebein i full offentlighet. Se selv (4 minutter)…

Fra tv-serien «The Doctors»: Jenny McCarthy og allierte diskuterer med tv-doktorene
hvorvidt vaksiner kan forårsake autisme…

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere ønsker å støtte oss og bloggen vår, vurder å 
1) vippse en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

1 kommentar på “Kan vaksiner forårsake autisme? En stilstudie i hjernevask… (video)

 1. Just the News reports:

  Under the proposed law, unveiled Wednesday, hate speech could be punishable by as much as $20,000 in Canadian currency, or roughly $16,250 in U.S. currency, for a first offense and up to $50,000 Canadian or $40,600 U.S., for a second offense…

  The proposed legislation by the Justice Department of Canada would tamp down on hate speech by adding language to the Canadian Human Rights Act and Canadian criminal code to try to clarify the definition of hate speech.

  Such speech would be defined as “content that expresses detestation or vilification of a person or group.”

  Jfr. Anders post på Mot Strømmen

  – Dette står faktisk i vår Grunnlov at Jøder har ikke adgang til riket. Nå har vi dem her som hår i suppa.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: