Av Are.

are_thmb_fin
Are

Nå har Verdens Helseorganisasjon (WHO) uttrykt bekymring over enda et virus. Marburg-viruset heter det, og er et ebola-type virus. Det ble første gang påvist i den tyske byen Marburg i 1967, slik at viruset har nådd å få noen år på baken. Allikevel er det kun 376 mennesker som hevdes å ha omkommet av det i løpet av all denne tiden. Etter 2005 har viruset forårsaket kun 16 dødsfall, så det virker ikke å være overvettes farlig akkurat… Men dette var også tilfelle for koronaviruset (SARS-CoV-2), og vi har jo sett hvordan herskerpakket greide koke suppe på en spiker med det. Så vær på vakt ovenfor det medisinske kartellet som trolig forsøker å børste støvet av «en gammel schläger» på nytt… 

Sykdommen dette viruset forårsaker kalles marburgvirussykdom (tidligere: marburg-hemoragisk feber), og er en tilstand preget av høy kroppstemperatur, frysninger, muskelsmerter og blødninger fra kroppsåpninger. Foreløpig finnes det ingen lisensiert behandlingmetode for sykdommen, og i følge WHO ligger dødeligheten på 50 prosent. (I Store Norske Leksikon står det 30 prosent). Men dødeligheten har visstnok vært helt oppe i 88 prosent ved et tidligere utbrudd(!)

Viruset hevdes å stamme fra aper, og det sies at flaggermus også er bærere av det. (Hmmm, dette lyder jo ganske kjent, gjør det ikke? Ref. Covid-19 og AIDS). Smitten skal altså kunne overføres fra både aper og flaggermus til mennesker, og mellom mennesker.

I Store Norske Leksikon står det å lese følgende: «Marburgvirussykdom og liknende virussykdommer er aldri importert til Norge, og risikoen for at det kan skje er vel heller ikke stor». Men allikevel, hvis det medisinske kartellet får det som det vil, skal vi nok få oppleve at Marburg-smitten både blir uforklarlig dødelig og at den «på mystisk vis» også dukker opp her til lands. Smitteutbruddet vil trolig bli «uforklarlig omfattende» også.

Også vaksinealliansen GAVI lurer på om marburgvirussykdom vil bli neste pandemi. Til opplysning ble GAVI grunnlagt av Bill Gates i 1999, og Gates Foundation spyttet den gang inn en sum tilsvarende 7,5 milliarder norske kroner i prosjektet. Den samme Bill Gates har jo uttalt seg for åpent kamera om kommende smitteutbrudd, og det han sier kan tyde på at han vet ting som vi andre ikke vet:

Vet Bill Gates noe vi andre ikke vet om neste smitteutbrudd…?

På videoen under kan dere se 61-åringen Kieran Morrissey. Han er ingeniør, ansatt ved et universitetssykehus i Dublin, Irland. I videoen forteller han at han har studert immunologi og virologi for å kunne forstå situasjonen bedre, og nå forsøker han å advare oss mot det han tror kan være legemiddelkartellets neste, planlagte pandemi («plandemi»). Han sikter til marburgvirussykdom.

I følge Morrissey har legemiddelkartellet allerede utviklet PCR-testen som skal brukes til å påvise marburgviruset. Hva denne testen reelt vil slå ut på, se det vet vel bare de som har utviklet testen. Men det er liten tvil om at denne uegnede testen vil bli brukt på nytt til diagnostikk, for på dette viset kan de hevde et høyt antall smittede og syke. Akkurat slik det har blitt gjort under koronakrisen. Lureri!

Vaksinen mot marburgviruset, Rivax som den heter, er også allerede ferdig utviklet(!) I likhet med vaksinen mot Covid-19 vil denne vaksinen trolig også bli markedsført via nødlovgivning. Det «pikante» her er at denne vaksinen inneholder en genmanipulert variant av det ekstremt giftige stoffet ricin(!) Dette giftstoffet har vært brukt i bioterrorisme og kjemisk krigføring, og Rivax ble opprinnelig laget for å gjøre de vaksinerte motstandsdyktig ovenfor ricinforgiftning. Nå er altså vaksinen, slik jeg har forstått det, hevdet å være effektiv også mot marburgviruset. Hmmm… Som Morrissey også påpeker, er det urovekkende at denne vaksinen inneholder et så til de grader farlig giftstoff. Han mener de nå planlegger å bruke vaksinen til å forgifte og drepe milliarder av mennesker. Dette plottet vil nok være lettere å gjennomføre tatt i betraktning at det ikke finnes noen antidot mot ricinforgiftning per i dag.

Morrissey hevder at legemiddelkartellet allerede har sørget for å spre marburgviruset i den globale befolkningen, og måten dette har blitt gjort på er kanskje overraskende for noen? Men akkurat det kan dere høre mer om i Morrisseys egen redegjørelse — 5 minutter og 40 sekunder ut i videoen under.

Kieran Morrissey legger ut om det han tror vil bli neste plandemi

Den irske immunologen og professor i medisin, Dolores Cahill, har også gått ut med informasjon om at marburgviruset trolig vil bli legemiddelkartellets neste virussvindel. Det kan jo være at disse edderkoppene har greid å framstille et betydelig mer potent virus i sine laboratorier denne gang, noe som i så fall vil bli presentert under navnet marburgvirus, og at dette patogenet faktisk vil utgjøre en reell fare for livet til de smittede. Tiden vil vise…

Immunolog og professor i medisin, Dolores Cahill, snakker her om den
kommende plandemien og flere samtidige plandemier…

Kilder:
Marburg-viruset hos WHO
Kieran Morrissey på Lewrockwell.com

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame